Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. haft61

haft61 Fanatyk forum

o widze mozilla była bardzo smaczna
    ja nie mam problemu z chromem lepiej działa niz mozill

Ela już wiem niestety mozesz nas podglądac na forum siedzac w krzakach jak nie sjestes zalogowana, ale niestety jak chcesz pogadac musisz wejśc na swoja farme i z farmy pisać innego sposobu nie ma

Ostatnie edytowanie: 4 stycznia 2015
    Hesarenka64 lubi to.
  2. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Wielkie dzięki Kobietki za pomoc. Wina chyba leży po stronie mojego sprzętu muszę uzbroić się w cierpliwości i zbierać na nowy kompik

3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Czesć Nałogi! Co tu tak pusto? Zawsze tak, czy to ja mam takiego farta? Kiedys zawsze był tu taki ścisk, ze nie było gdzie usiasć przy stoliku :D

4. haft61

haft61 Fanatyk forum

czasem tak bywa że mało ludzi siedzi w krzakach, bo teraz tylko aby popisac trza przez farme wejśc i sie na niej zalogowac nie wszystkim sie chce

Kalinka witam pieknie co tam slychać

Hesarenka64 lubi to.
  5. asienka26

asienka26 Komandor forum

dzieki wielkiexDxDxD dobranoc xDxDxD jutro w pracy mam tyle spotkan ze jezyk mnie chyba kolkiem stanie:cry::cry:

6. Alairë

Alairë Generał forum

Cześć,
    wróciłam właśnie z kina. Byłam na Bitwie pięciu armii w 3D. Jestem pod wrażeniem, efekty super :D .... Było na co popatrzeć, szczególnie jak ktoś lubi trylogię Tolkiena. Długo by pisać, lepiej zobaczyć. Niezmiernie mi się spodobał majestatyczny łoś bojowy, którego dosiadał Thranduil ... :p.

7. haft61

haft61 Fanatyk forum

o widze że lubisz takie filmy jak ja bylam na premieże w swieta z dzićmi a potem jeszzcze dodalam w domu drużyne pierścienia ale byla jazda

8. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Witajcie " nalogusie "
    Szczesliwego Nowego Roku zycze :) i zeby watek ten tetnil zyciem.
    Usciski :)

9. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

ja widziałam dwie pierwsze części Hobbita , nie byłam w kinie:music:

witaj Sisulka :)

10. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Malgos Witaj :)
    Dziewczyny prawie dziennie Was czytam,,az zal,ze tylu odeszlo.Asi sygna,to jakbym Saros widziala,,ech :(

malina080870 lubi to.
  11. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witaj Sisi i Szczęśliwego Nowego Roku dla ciebie oby był lepszy niz ten co był

Moc całuskow

mam nadzieje ze nowi nałogusie przyją i bedzie dalej gwarno

12. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Hafciku " starzy " by tez wrocic mogli :( Sebek,Zaba,Saros,ex Mod Zagadka (kochala fiolety) itd:(
    A Nowy Rok ? Mysle ze gorszy chyba byc nie moze albo ? :) Dziekuje :)
    Ide kochane w karzaki,trzymajcie sie cieplutko :)

13. WhateverHappenes

no wszyscy by w krzakach siedzieli tylko :oops:
    macie bo w końcu zabraknie tych krzaczorów dla wszystkich [​IMG]

Sissi trzeba mieć nadzieję, że już będzie lepiej i nic gorszego nas nie spotka 8)musimy sobie radzić z tym wszystkim złym co nas spotyka i znajdować siłę do normalnego funkcjonowania-jeśli pozwolimy żeby nieszczęścia zapanowały nad nami to będzie się ciężko podnieść:eek:

14. Alairë

Alairë Generał forum

Zawsze trzeba być dobrej myśli ;)...

Zmykam spać Dziewczyny, dzień uważam za udany :D.
    Dobranoc.... Jutro pobudka o 5 :sleepy:...

15. haft61

haft61 Fanatyk forum

Pewnie zawsze ze starymi dobrze, ale nowi tez sa fajni i moga siły polączyc z tymi starymi
    zawsze w kupie weselej i przyjemniej,
    ja sie w waszym towarzystwie bardzo dobrze czuje i nie uwazam się za starego czy nowego naloga po prostu za Nałoga
    to ja proponuje takie krzaki

16. Alairë

Alairë Generał forum

Monia, dobrze mówisz.
    Jakkolwiek świetnie i rewelacyjnie było kiedyś, kiedy to pisali tutaj sami fantastyczni ludzie, to trzeba wziąć po uwagę fakt, że na dzień dzisiejszy z sobie tylko znanych powodów ich już nie ma. Ktoś został, ktoś przyszedł nowy. Jeśli ma tu być miło i mamy się czuć dobrze, to raczej takie podziały i wypominki dobrze nie robią.... Można odnieść wrażenie, że nowe osoby są tutaj intruzami...

Takie tam przemyślenia wieczorową porą...

Dobranoc

-norbijas- lubi to.
  17. WhateverHappenes

Słuszne przemyślenia :)
    dobranoc- biorę jutro urlop na żądanie 8)a co !

18. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

...ironia trochę nie na miejscu - starych małp nie uczy się robić grymasów !!
    nie spinaj się tak - Twoje posty też są fantastyczne !!

WH - i jak cebula??

malina080870 lubi to.
  19. WhateverHappenes

jeszcze nie ruszałam :) mam jej całe 290 sztuk na razie

20. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Happy New Year :D
    Szczesliwego Kochane Nalogi!
    zeby nam sie wypadajki ze stodoly wysypywaly i zeby stodoly we szwach pekaly od dobrodziejstwa wszelakiego
    Event prawie skonczylem - wpadlem sie nisko poklonic i podziekowac za pomoc

malina080870 lubi to.