Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. asienka26

asienka26 Komandor forum

hejka juz mam wszystkich w domu xDxDxD

2. babula40

babula40 Komandor forum

Mój Dino jest na prochach od wczoraj ,tak się biedny trzęsie .....
    Mam kielicha Mamciu ,zapraszam :)

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj Asiu:D
    nio to super:D
    lecę:D
    a co do prochów,to Karemu nie pomogły,dostał o 20-tej 3,i o 23-ciej jeszcze pół i zero reakcji,on nie tylko się trzęsie,ale ucieka i szczeka:(
    na domiar złego przed chwilą straciłam obraz w tv.,a dzieci jeszcze nie wróciły z imprezy Sylwestrowej:(

4. Alairë

Alairë Generał forum

Czołem Nałogi ;),
    pomyślności, szczęścia, samych udanych dni i zdrówka na ten nowy roczek Wam życzę :D.
    No i oczywiście samych nowości w sadzonkach, TSach, ogromu wypadajek w każdym evencie, samych rewelacyjnych przeskoków w BB, no i co tam jeszcze potrzeba w grze...

Mój Sylwester przebiegł spokojnie, wszyscy przeżyli :p...
    Kot i pies dali radę, co prawda kot był bardziej przerażony i newralgiczną część wieczoru spędził pod łóżkiem, ale dał radę. Piesiur nie wykazywał objawów zdenerwowania, obyło się bez medykamentów. Taki twardy egzemplarz mi się trafił... ;)
    Dziś u mnie ślizgawica na potęgę, krok łyżwowy jest niezbędny, bo można się pięknie poturbować wychodząc z domu.

Udanego wieczoru :D

5. haft61

haft61 Fanatyk forum

Śliczne dzieki kochanieńkie za dzisiaj jeszcze jakieś 100tyś pewnie jutro pęknie ale tylko to mi zostalo do skończenia ewentu bo na hibiskusa juz mnie nie stac i nie dałabym rady zrobić

co do mojego pieska to ona nie wykazuje zadnych objawów bojażni jak strzelają wiec przeszło spokojnie

6. *ewa*

witaj:D
    dzięki za życzenia i wzajemnie:D
    jak ja Wam zazdroszczę spokojnych piesów:oops:
    ja też dotąd miałam psy,które miały w nosie hałasy,a przez tego teraz ja się trzęsę z nerwów:mad:

babula40 lubi to.
  7. babula40

babula40 Komandor forum

mój nie jest spokojny ,trzęsie się jak osika ,nie pomaga przytulanko ani głaskanko ..... jest przerażony .Wczoraj ,do południa nie wykazywał żadnego strachu ,chociaż gdzie nie gdzie strzeliła petarda .Jednak wieczorna kanonada dała się Dinowi we znaki .
    Teraz też latają po ulicach z petardami .....pies uciekł do łazienki ,bidulek

8. *ewa*

mój sobie miejsca nie może znaleźć:(
    fakt,z powodu swoich gabarytów nie bardzo ma się gdzie schować:(

9. haft61

haft61 Fanatyk forum

nie wiem moja młoda to moze przyzwyczajona bo miala 6 miesiecy jak sylwester był to sie przyzwyczaiła, spokojnie sobie spi pod moim biurkiem

no i tylko 5 banankow do zdobycia na jutro zostało
    ale sie ciesze ze choc to zrobie im więcej tym lepiej

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2015
  10. *ewa*

mój ma 6 lat,a urodził się krótko po Sylwestrze,25 stycznia,ale on wogóle boi się hałasu,nawet na głośniejszy krzyk daje drapaka.......

11. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

:mad:głupota nie boli , a szkoda
    [pozbierałam z pól bez chutneja >:(:oops:

12. *ewa*

Małgoś to nie głupota tylko skleroza,ona też nie boli:D:eek::p;)

13. WhateverHappenes

jeden zbiór w plecy >:(:p

14. haft61

haft61 Fanatyk forum

Malgos i jedno i drugie nie boli

został mi tylko jeden poziom do zrobienia jutro na bahamie jakies 85tyś tylko i aloesik moj , a dzis może jeszcze na farmie zrobie do końca tam 40tys tylko brak

mam wolne miejsce u sasiadów ktoś poszukuje

15. *ewa*

nie przejmuj się,każdemu się zdarza:oops:
    spróbuj wysłać mi zaproszenie,bo nie wiem czy mam miejsce:oops:
    dobrej nocki kochani:D

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2015
  16. WhateverHappenes

witajcie :)
    z tajemniczych sadzonek mam kolejnego poziomkowca i wiśnię japońską :inlove:
    wpadł też kolejny skrzydlak i cytryna XL

17. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witajcie Nalogusie

Malgosia gratulacje ja jeszcze nie stawiałam swoich czekam

Pozdrowienia dla wszystich od Sisi nie bedzie jej jakiś czas, mama jej zmarla
    Całuje mocno, mocno wszystkie Nałogusie

Ostatnie edytowanie: 2 stycznia 2015
  18. WhateverHappenes

ja nie czekam z TSami bo teraz one odkąd wprowadzili im nazwy i tak dają te sadzonki/zagrody jakie mają do siebie przypisanych-więc na pewno nie będzie z nich żadnych nowości podczas eventów

Hafciku a jak tam Bahama ?

19. asienka26

asienka26 Komandor forum

hejka laskixDxDxD ja dzisiaj zostalam w domciu bo niania zachorowala:cry: ewencik ostatni sobie rosniexDxDxD mam wolne miejsce za plotkiem basienkaa1955 jak cos to zapraszam:inlove::inlove:

20. haft61

haft61 Fanatyk forum

dzis zrobie i bede miała aloesik zbieram nalesniki i soth i kręce kruszon

a ze mam do jutra cmj to go wykozystuje i podganiam roslinki