Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witajcie nałogi,pozdrawiam wszystkich cieplutko i miłego popołudnia życzę :)
    Ja skusiłam się na wykorzystanie bonusu z pnącza,zużyłam prawie 700 SN na cebulę,ale dzięki temu workami posypało i event skończyłam :) tak że ja już dziękuję,wysyłajcie potrzebującym ;)

Małgoś a z drzewa byka ognistego już wzięłaś ?

2. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

o_O:eek:

tak:cry:i nie pytaj się co z nim zrobiłam .....befsztyków nie jadłam ...chyba

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No to nie pytam :p mojego byczka z drzewa wysłałam do zadania w spółdzielni już dawno,bo tak to też pewnie gdzieś na targu by skończył :eek::p

4. Mirka

Mirka Baron forum

Witam Nałogusie... xDxDxD
    Wpadłam się przywitać... i w imieniu swoim i całego Raszpelkowa złożyć świąteczne życzenia... życzymy Wam Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów... Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija!... :inlove::music::)

WhateverHappenes i babula40 lubią to.
  5. babula40

babula40 Komandor forum

Oj jak miło Mireczko :)
    Ja też życzę Raszpelkom szczęśliwości i wszelkiej pomyślności na te piękne Święta :inlove:

Event się robi ,bez spinania ,bo ważniejsze rzeczy na głowie mam . Melduję ,że domek czyściutki i za chwilkę ubieramy choineczkę :)

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaski kochane Nałogusie i mili goście:D
    Mireczko dziękuski za życzenia i wzajemnie zdrowych,radosnych świąt:D
    melduję,że event przeszedł do historii:D
    po nocnym zbiorze goździków na sp z dopalaczami wyleciało 126 wypadajek:D
    teraz stan:+816 roślinki i +122 wypadajki:D
    tym którzy skończyli grateczki,walczącym powodzenia:D

babula40 lubi to.
  7. babula40

babula40 Komandor forum

walczymy Mamciu :)
    choinka ubrana ,zrobiło się cudnie ,nastrojowo i świątecznie :) Jutro z Kasią na zdjęcie szwów (chociaż to stoi pod znakiem zapytania )jest stan zapalny i Kasia dostała antybiotyk .

8. *ewa*

[wycinam] współczuję Kasi:(
    trzymam kciuki....................

Bardzo proszę o nieużywanie wulgaryzmów.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 grudnia 2014
  9. klarak

klarak Aktywny autor

Witam wieczorkiem:)
    I ja już dziękuję za wypadajki, jeszcze trochę mąki i event przejdzie do historii:D. Dziękuję wszystkim za pomoc, fakt że uszlachetnione goździki plus wszystkie szykany jest bardzo pomocny;)xD

10. *ewa*

witaj klaraczku:D
    super,że kończysz:D
    a jak u córy??????????

11. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Matko kurczaków moich i indyków, jak wy to robicie w takim ekspresowym tempie, ja w polu jeszcze... z eventem brak czasu doskwiera niestety. Czas przedświąteczny jest u mnie okresem wzmożonej pracy, juz nie wiem jak sie nazywam a dodatkowo moje przeziębienie chyba się zmieniło w wielgasnego WIRUCHA bo ledwie żyje... nic to , dziubdziam event w nadzieji skończenia go..
    Sorki Nałogusie żem gościem tylko ale czasu brakuje co nie zmienia faktu że KOFFFFFAM WAS bardzo i tesknie - dzien bez nałogów jest dniem straconym !!!

Kochani jakbym zapomniał ( skleroza) albo nie miał czasu ( praca) to juz dziś sie zaprodukuję:
    Stołów pięknie ozdobionych jadłem suto zastawionych
    I prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Ci z rodziny.
    Żadnych sporów, żadnych kłótni i niech nikt nie będzie smutny.
    Grunt, to dobre wieść pożycie, a karpiowi daruj życie.
    I każdemu przyjaciela, co czasami łzę ociera.
    I wszystkiego co Ci trzeba, no i może gwiazdkę z nieba.
    Tego wszystkiego naj, najlepszego życzy Wam Kochający Marcin

12. *ewa*

Marcinku nasz koffffffany wielkie buziolki:*:*:*
    zdrowiej szybciutko żebyś w Święta nie chorował:)
    a za prześliczniutkie życzenia wielkie dziękuski:*:*:*
    wzajemnie tego samego Ci życzę:D

13. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Ewuniu ledwo zipie ale event dziergam, może cosik zrobię ale moje choróbsko straszniste jest a praca u mnie to nie jest jak zając... trza pracować... ide sobie inhalacje zrobie i lulu bo padam nosem na pyszczek... Buziaki ogromniaste

MOD_Kleopatra lubi to.
  14. *ewa*

może tak na L4 idź,wylecz się dobrze......................
    buziaczki gorące,dobrej nocki słonko:D
    dobrej nocki kochani:D

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2014
    MOD_Kleopatra lubi to.
  15. WhateverHappenes

Nałogi wstajemy :p
    zbieramy worki komu jeszcze brakuje a reszta do lepienia pierogów 8)

16. *ewa*

witaski dziubaski:D
    miłego dzionka życzę:D
    ja worki pozbierała,.a pierogi lepi mama z córą:D:p

17. haft61

haft61 Fanatyk forum

Siemka nałogusie
    mnie do końca ewentu brak tylko 100 workow także powinnam jutro skończyc za 3h ostatni zbiór anyzu, mąka i cynamon czeka w pogotowiu aby tylko wrzucic i bedzie po fakcie

Kofffam was za to ze jestescie i za to że dzieki wam nie zwariowałam z choróbskiem, jakoś przeszlo za to synek gorączke wczoraj dostala strasznie duża i walcze z nia
    ;):)

18. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Witam Nałogi, pięknie dziękuję za woreczki, teraz dorabiam ostatnią mąkę. Za 5 minut całkowity koniec.

A w kuchni świątecznej barszczyk ugotowany, wywar z karpia się gotuje, śledzie zrobione.

19. WhateverHappenes

ja wieczorem będę jeszcze działać : karp i pasztet galarecie i makowce :)
    teraz sobie idę na spacerek
    JUTRO UBIORĘ CHOINKĘ :)
    a w wigilię odpoczywam, chyba że Pani Matka coś wymyśli >:(

20. haft61

haft61 Fanatyk forum

ja choinke mam juz ubraną własnie skończyłam
    zaraz na zakupki jakieś pomykam, trzeba jakąś kielbaske kupic na sniadanko, i sledzie i karpia musze poszukać u nas, a wieczorkiem moze do oschoa pujdę

jeszcze tylko 40 wypadajek i koniec ewentu to pewnie jutro rano nastepi bo dzis tyle nie wypadnie
    juz z góry dziekuje wszystkim pieknie za pomoc bez was nie byłoby to mozliwe

widziałyscie dziewczyny owoców drzewek specjalnych nie mam znów wykupione
    jak kiedys zwierzaczki

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2014