Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. haft61

haft61 Fanatyk forum

witaski wieczorkowo dziewczynki

poziomik mi sie zmienił na ladne dwie 77, odblokowałam pnącze więc z kasy musialam wyskoczyć troche

z ewentu mam porozgrzebywane troche tak więc od 1 do 5 srebrne, zlote 1,2,3 i 5 i diamentowe 1, moze mi sie uda jeszcze cos dziś zrobic. serowarnia juz moja, zasiewy dzis to co zbiore i jutro jeden i roślinki wszystkie potem tylko wypadajki

czy ktos wie jak jest z tym pnączem co był potworny mis co ono daje tylko na mroczne

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

aaaaaaaaaaa....................
    ja posiałam jeszcze eventowe,zbieram przed 23-cią i powinno wystarczyć,więc na noc pójdą uszlachetnione goździki..................

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witajcie nałogi wieczorkiem,pozdrawiam wszystkich cieplutko i miłego wieczoru życzę :)
    Moni,z tego pnącza co 24h otrzymamy:
    20% więcej PD z mrocznych roślin przez 12h
    5000 PD

babula40 lubi to.
  4. *ewa*

witaj Ewuńku:D
    jak evencik????????????

5. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witaj Ewciu czyli jak nie ma pełni to dostaniemy co 24h 5000 a jak jest pelnia to jedno i drugie

6. NiuszNiusz

NiuszNiusz Aktywny autor

Uff, trochę odpuściłam faremkę ostatnio... takie smutne wydarzenia rodzinne..

Elsiku, opowiesz o Gambii jak wrócisz, bo ciekawam bardzo. Swego czasu też brałam pod uwagę ten kraj i spietrałam, sama nie wiem dlaczego :oops:
    Witam Nałogi, sama nim jestem, najczęściej jednak z pozycji krzaka :p

ells.w87 i babula40 lubią to.
  7. SMOD_Atena

Powolutku i do przodu ;)tylko z tymi wypadajkami kiepsko coś,ale juty już mam komplet,to na noc pójdzie cebula i powinnam uzbierać bez problemu :)
    Dokładnie tak ;)

babula40 lubi to.
  8. *ewa*

z wypadajkami i u mnie źle:(
    jeszcze tak źle nigdy nie leciały:(
    żeby na całą farmę,łącznie z wyspą wyleciało 46 czapek:mad:
    BP żąda nieludzkich ilości wypadajek,a jednocześnie zakręciło kurek na maxa:mad:
    ja powinnam dziś przed 23-cią zebrać ostatnią partię juty(o ile dobrze policzyłam),to na noc posieję uszlachetnione goździki............

babula40 lubi to.
  9. babula40

babula40 Komandor forum

Witaj Ewuś :) jak dobrze Cię widzieć u nas xD Cebulę na noc dasz ,to przynajmniej wypadajki obrodzą :)

10. SMOD_Atena

A zaglądam tu do Was od czasu do czasu,tylko na skrobnięcie za bardzo czasu nie mam,doba coś mi się skurczyła ostatnio :eek:;)

11. *ewa*

to ją koniecznie rozciągnij,bo smutno bez Ciebie:(

12. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

to przez to , że biegasz taka goła w prześcieradle tylkoo_O

witajcie nałogi :)
    ja mam już serowarnię i resztę rozgrzebaną-jak nie skończę całego zadania to płakać nie będę :D

babula40 lubi to.
  13. SMOD_Atena

Hej Małgoś;)No właśnie chyba muszę zamówić sobie jakieś futro ;)
    Gratuluję serowni,resztę też zrobisz,dużo czasu jeszcze jest ;)

14. asienka26

asienka26 Komandor forum

hejka laskixDxD ja dopiero co doczytalam ze nasza Ewunia na modke poszla gratkixD ale ta stara kiecka o niebo lepsiejsza taka nasza farmerkowaxDxD myslalam ze troche z wami posiedze ale maly cos beczy pa

15. *ewa*

witaj Małgoś:D
    zrobisz całość:D
    witaj Asiu:D
    utul małego i wracaj do nas:D

babula40 lubi to.
  16. babula40

babula40 Komandor forum

To wy se tutaj używajcie a ja idę do wyrka ,życząc dobrej nocy :)

17. *ewa*

dobrej nocki Alu:D

18. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Niuszko kochana ciesz sie ze jednak znajdujesz chwilke na czytanie forum :)
    za 34 dni lece na urlopik wiec po powrocie na pewno opisze wrazenia :)
    a tymczasem ide pozbierac i padam do wyrka :)

19. *ewa*

dobrej nocki Elu:D
    przez pomyłkę zrobiłam kombinację:na głównej posiałam goździki na super polach z wodą,sn i zwykłym nawozem,na dzikiej posiałam goździki na małych polach z wodą (miałam w zamiarze posiać tak samo jak na głównej,ale się za późno zorientowałam w pomyłce),będę miała porównanie co do ilości wypadajek,niestety pomyliłam się w obliczeniach i na polanie musiałam posiać jeszcze jutę.
    do skończenia 5 zadania zabrakło mi 5 Prezentów od Mikołaja i 37 czapek Mikołaja.................

20. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Ewuś jesli koguty bedzie mozna przesłać masz je ode mnie :) u mnie 5 sztuk sie wyleglo po ostatnich TSach