Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

heh a ja wyjatkowym talentem :music: wreszcie sie na mnie poznali :D bo ja mam wyjatkowy talent do denerwowania innych :p
    widzieliscie nowy konkurs? :)

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie kochane Nałogusie:D
    miłego dzionka życzę:D
    ja mam skończone 2 całe zadania,3 miałabym skończone,gdybym nie była ślepa,przeskoczyło mi do 4 zadania i nie zauważyłam,zorientowałam się po czasie i tak została mi 3 diamentowa,a mam zrobioną 4 srebrną................
    jaki nowy konkurs??????????

3. Angel

Angel Książę forum

Witam wszystkich i pozdrawiam.:D

Malinko kochana, witaj!!!:inlove::inlove:
    Nie piszę już na forum, czasem podglądam wątek, ale już baaaardzo sporadycznie...:oops: Forum i gra już mnie kompletnie nie interesuje...:)
    Malinko...czekam na Ciebie!!! Przyjeżdżaj do kraju, do Torunia zawitaj!!! Bramy mego miasta otwarte przed Tobą, a moje szeroko rozpostarte ramiona również Cię serdecznie powitają!!!xD Nie mogę się doczekać spotkania z Tobą, poznania Cię w realu! Czekam kochana!:inlove: Trzymaj się cieplutko, zdrówka kochana życzę Tobie!!!:inlove::inlove::inlove:.... i do sklikania gdzieś na gg czy e-mailu...;)

P.S.

Napisz do Ewuni ona ma moje gg to Ci poda.:) Miałam kiedyś Twój numer gg, ale gdzieś mi się usunął...:oops:

Ewuniu, proszę wyślij Malince moje gg.;)

4. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Witam Nałogi nałogowe
    Pozdrowienia dla Marlenki i Malinki. :inlove:
    Kawusię proszę

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

I się kciałam wprosić na listę na te czapusie bądz prezenciki.
    ;)

babula40 lubi to.
  5. *ewa*

witam nie witanych:D
    Malinuś,Marlenko ooooooooooogromne cieplutkie buziaczki:*:*:*
    przepraszam,że Was nie zauważyłam,ale mam poważne problemy i nic nie zauważam:cry::oops:
    Mariola już Cię wciągam na listę:D
    uaktualniona lista wypadajkowa:
    klarak
    kostka88
    poker28
    *Goga*
    handzia_b1987
    haft61
    marynia53
    Alaire (z dwoma kropkami nad e)
    WH
    andziak77
    basienkaa1955
    babula40
    1qwa

6. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Dzięki mamciu. :)
    Mamciu, nie martw się . Bedzie dobrze. Dla mężczyzn łatwiej o robotę. Jak nie ta to inna.

7. *ewa*

mam nadzieję:)
    Marcinku gdzie jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    potrzebujesz wypadajek??????????????

Ostatnie edytowanie: 3 grudnia 2014
  8. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

To prawda :) jak chłopak ma chęci pracować to robotę znajdzie :)

witajcie nałogi ;)
    ja też pędzę prosto do serowni a reszta.....będzie jak się zrobi :music:

umówiłam się na następny czwartek do dentysty.......górna ósemka do plombowania , pewnie wyjdę z szerokim rozdziawem paszczy :wuerg:
    a od 18 mam urlop :D

9. haft61

haft61 Fanatyk forum

Mamciu zdaje sie Marcinek ostatnio miała problem z netem to moze go jednak wpisać na listę , moze jak wejdzie to zrobi choć pare linijek ewenciku

Całuski dla wszystkich dopiero moglam wejśc , trochę real przygniótł
    na razie mam zrobione 4 pierwsze srebrne i cale pierwsze - powoli do przodu

10. *ewa*

chęci synio ma ogromne,przyznam,że pracowite dzieci mi się trafiły (w przeciwieństwie do tatusia)
    dentysty szczerze współczuję:(
    ok. wpiszę Marcinka:D
    miejmy nadzieję,że jego kłopoty z netem się skończą..............
    ja mam 3 pełne zadania zrobione i 4 srebrne,do 4 złotego zabrakło 28 Czapek Mikołajowych................

11. haft61

haft61 Fanatyk forum

mamcia moze lepiej czapeczki mikołaja niech wysyłaja wszyscy bo gorzej leca prezenciki nie najgorzej, przynajmniej umie tak jest

12. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Witam Nałogi :)
    Widzę,że Malinka z Natalką wpadła jak po ogień i tyle je widziano:eek:
    Ja po ostatnich problemach z netem kiedy to na dwa dni mnie odcięto od okna na świat połowę dzisiejszego dnia spędziłam u konkurencyjnego dostawcy i od połowy stycznia zmieniam operatora z nadzieją na lepsze
    Ewuś ,współczuję Tobie i synkowi:( trzymam kciuki za lepsze jutro
    WH,trzymaj się mocno fotela a ząbek będzie jak nowy;)
    Eventu nie robię.Po akcji dożynkowej mam lekką awersję do wszelakiej maści eventowej
    Teraz wrzucam na luz i czekam na coś ciekawego
    Z TOP-owych zagród wpadły kogutki i żabki( nie miałam) oraz czerwone zagrody dla strusi,gołębie,lisy,orły i jakies pomarańczowe badziewia,ale ogólnie fajnie
    Z drzewek pinia ,czarny bez XL,klon palmowy,poziomkowe,japońskie drzewko(nie miałam) jakies XL,ale ogólnie też na plus:)
    Zimno,szaro,ponuro a mnie się palić chce i muszę na taras:cry:

babula40 lubi to.
  13. haft61

haft61 Fanatyk forum

Moniś sasiadeczko moja witaski piekne dla ciebie
    rzuc to wstrętne palenie po co ci ono jeszcze sie przeziębisz

co ty skusisz sie jeszcze na ten ewencik moze jeszcze jest czas

14. akinomrd

No chcę tym rzucić,ale jak każdy nałóg mam wytłumaczenie,że to jeszcze nie ta pora;)
    kiedyś przyjdzie ten czas....mój czas;)
    Kochana,nie ma takiej siły,która by mnie zmusiła to robienia tego badziewnego eventu.Serownie jedną mam i wystarczy a reszta nagród jakoś mało mnie interesuje;)
    Może to zmęczenie materiału....lubię wyzwania a to takie klepanie dla klepania;)
    Spokojnie ogarnę domek przed świętami,ale za Was trzymam kciuki:)

babula40 lubi to.
  15. haft61

haft61 Fanatyk forum

Dzieki Piekne ze trzymasz kciuki
    ja robie bo serowiarni nie mam
    a pnącze mie tez interesuje

16. akinomrd

Trzymam,trzymam mocno a ja wiecznie zapominam z pnącza zebrać;)
    Ach ta skleroza;)

17. haft61

haft61 Fanatyk forum

ja to robie po kolei , ale na razie pnącze zablokowane zbieram wszystko a potem zonk bedzie, kak odblokuuje

18. babula40

babula40 Komandor forum

Hej Monia i reszta nałogów ,ja event robię ,choćby dla zabicia czasu :p a rządek pnącza też się przyda .Lubisz wyzwania ? to wpadnij do mnie i umyj okna xDxDxD
    Mamcia - jak synio pracowity ,to z pracą problemów mieć nie powinien ,tak w ogóle to facetom lżej w życiu :)
    Nastawiłam ciasto na pierniki , stoi 2 tygodnie a tydz. przed świętami planuję pieczenie ,oczywiście z maluchami ,niech mają frajdę :)

19. akinomrd

:oops:a moje kto umyje???:oops:

20. *ewa*

witajcie dziewczynki:D
    dzięki za wsparcie duchowe:*