Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. babula40

babula40 Komandor forum

Ło matko ,to magistrów od kurów mieć będziemy xD a tak poważnie ,to do 17 jeszcze daleko ,więc bierz się dzieciaku za te książki bo od patrzenia (z pola na pole )nikomu nie przybyło :)
    Marcin - bez Ciebie, to człowiek upodobnił by się do jakiejś sławnej modelki ,a tak podje sobie i już mu w duszy gra :)

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

bierz sie za ksiazki...do ksiazek jeszcze daleko...najpierw musze sie dowiedziec od promotora(ktorego w sumie nie wiem czy na pewno bede miala....) czy moge na wybrany temat pisac, bo dokladnie to jeszcze i tak nie przemyslalam co chce pracy napisac. w sumie o farmie bym mogla xDDDDDD

3. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

O widzę nowego kandydata na nałoga Chrumcię :p

Witajcie
    chyba zapakuję się dzisiaj wcześniej do wyrcia i będę kukułkać sobie
    jak ktoś potrzebuje różową galaretkę to słać mi sówkę :)

coś mi dzisiaj jak się ubierałam po siłowni chrupnęło w halluksie >:(to znaczy wskoczył na właściwe miejsce a później z wrzaskiem wyskoczył do swojej zwykłej pozycji -.-tej wystającejo_O

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a no jakos zaczelam wchodzic na forum....roboty dookola pelno a za nic sie nie chce czlowiekowi wziac :p
    farma mnie wciagnela ;P

5. Alairë

Alairë Generał forum

Dobry wieczornik ;),
    bardzo ciekawa idea to pisanie pracy o farmie... :p, ciekawe czy ktoś już kiedyś wpadł na ten pomysł i co z tego wyszło xD... Ale jakby to podciągnąć pod obsesyjną chęć posiadania w wirtualnym świecie kolejnych pikselków i nałogowe spędzanie czasu w wykreowanej krainie to kto wie... :p

Małgosiu, a coś Ty biedaku z tymi stópkami robiła ;)?

6. WhateverHappenes

A dreptałam na nich ponad godzinę 8)a halluks ma postawiony jasno cel przed sobą -wyprostować się xD

7. Alairë

Alairë Generał forum

Aha ;), a on twardziel nie pęka nic i trzyma się swoich zasad xD...
    Paskudnik jeden. A myślałaś o usunięciu? Tak pytam, bo jeśli jest konkretna deformacja, to ponoć jedyne wyjście, żeby poprawić sobie komfort życia.
    Sąsiadka jakiś czas temu poddała się operacji wycięcia tegoż i chodziła przez miesiąc o kulach, ale już widzę, że śmiga bez.

8. WhateverHappenes

nie, nie mam aż takiej tragedii:)ale zwłaszcza w jednej nodze na tyle mi przeszkadzał, że kupiłam takie specjalne separatory i chodzę w nich.
    może kupię sobie też na noc takie specjalne szyny do zakładania ? :music:
    po takich operacjach w niektórych przypadkach szybko odrastają -bo te paskudy robią się z różnych przyczyn, ja jestem podwójnie obciążona ze strony babci i mojego ojca:wuerg:ale mi nie rosną ( rosły w szkole średniej)

9. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Cześć magistry skonczone i te rozpędzone oraz te niedouczone też :)
    nic nie robie bo nie mam siły ani ochoty
    ani na BB ani na kukułki
    zmęczony jezdem chyba bo praca mi daje w kość bardzo a weekend mam pracujący :(
    Liste podpisuje, wszytskich pozdrawiam i sie ulatniam.
    Buziaki

10. WhateverHappenes

biedaku :eek:
    mam dla Ciebie kukułki :inlove:[​IMG]
    jedz sobie [​IMG]

marcin_36 lubi to.
  11. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Noooo Małgosiu na takie kukułki to ja zawsze ....... [​IMG] będe spał z pełna gębą :D

12. asienka26

asienka26 Komandor forum

[​IMG] Witam Marcinku nie polecam na noc kukulekxDxDxD ja juto bede bzykac po powrocie z uczelni

13. WhateverHappenes

nie słuchaj jej:pzazdrośnica jedna xD

14. haft61

haft61 Fanatyk forum

ło matko oddawaj te kukulki moje bardzo lubie

trzymajcie za mnie kciuki biore udziała w survivwlu

15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja też ciem kukułki:D
    zmykam,dobrej nocki życzę:D

16. WhateverHappenes

Nałogi pobudka :)
    kukułki czekają
    ale najpierw śniadanko
    [​IMG]Marcin dzisiaj w pracy to go wyręczę ;)

17. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry dzien :)
    wczoraj wrocilam tak padnieta ze nie mialam sily na klikanie ale dzisiaj sie pochwale nowym poziomem na Faremce i na Bahamce (89 i 183) ;)
    zabawilam sie juz w fryzjera w domku, kukulki w oazach ;) za chwile sniadanko i zakupy a pozniej juz tylko odpoczynek :)

18. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witam Nałogi z pracy niestety...
    O Małgosia uratowała moj koniec pleców i zrobiła sniadanko :) Buziaki
    Pytanie jedno mam co to ten "survivwl" bo ja niekumaty jestem zupelnie od tej pracy juz.
    Nie kukulkuje nie wystawilem oaz nawet, nic nie robie (tylko pracuje) MAM LENIA

19. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie Nałogusie:D
    milutkiego dnia życzę:D
    Elu grateczki:D
    widzę,że śniadanka jeszcze okruszki zostały,więc nieco podjadłam:D
    jeśli chodzi o ten "survivwl",to kompletnie tego nie kumam:oops:
    kukułki się bzykają,robię wybiórczo "tajemnicę".......................
    na kole pokazała mi się lilia,ale zagrała mi na nosie:cry:

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2014