Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

To ja sie chyba nie kwalifikuje, zegar dziala, wszystko robie nic nie zniknelo... nic to ile zrobie tyle będzie niemniej wdzięczny jestem za pomoc i wyjaśnienia, od razu mi lzej na duszy :)

2. haft61

haft61 Fanatyk forum

ja też tak to rozumiem wiec robie dalej zobaczymy kiedy tylko dopisza
    całuski na caly dzionek

3. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Zebrałem, za zbiór tych krotkorosnących mam 8 tys z haczykiem czyli jeszcze 2 zbiory i troszeczkę a zostało 6:15 h czyli na ta troszczeke mi zabraknie czasu... policzyłem teraz moge odpoczywac :)

4. haft61

haft61 Fanatyk forum

próbuj moze ci sie uda nigdy nie mów nigdy

5. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Marcinku w tej sytuacji,jak masz bardzo dużo SN to siknij na poletka,wydaje mi się że warto ;)

6. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witajcie nałogi
    ja też napisałam do PT, mam wrażenie,że wczoraj nie dopisało mi wszystkich punktów :eek:jak sobie porównuję ilość swoich zbiorów i zjedzonych dopalaczy z innymi graczami to coś mi nie pasuje......

7. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Małgosiu ja juz nie licze i nie porównuje, mam malo pol wiec z innymi tez sie nie da porównać.
    Ile zrobie tyle będzie niepotzrebnie sobie tylko rano adrenalinke podniosłem
    Ewuś ja juz na SN jade bo inaczej nie dalbym rady wogóle

8. WhateverHappenes

ja jestem po 3 zbiorach wczoraj -jeden mieszany a dwa z tego 4 godzinnego, na noc był mak, teraz pozbierałam mak i jeszcze będzie 4 godzinne i mam na styk
    użyłam jabłecznika, dżemu różanego , chlebka i 15 % z jajek ( wczoraj)
    dzisiaj jabłecznik, dżem wielkanocny, chlebek i jajka jak są 8)
    Pytanie jak pytanie, zone farmerowa mam ale realnej nie :D jakby cus ;)xD:D no popacz :inlove:xD:p

marcin_36 lubi to.
  9. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

[​IMG] no pacze że sie ze mnie śmiejesz :p

10. WhateverHappenes

nie śmieję[​IMG]

11. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

własnie widzem [​IMG]

12. WhateverHappenes

nie wierzyyyy miiii

to se idę ......

13. eewunia67

Cześć Małgoś;)
    A co to się tutaj tak w ogóle dzieje ?? [​IMG]:p

14. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Małgosia siem ze mnie naśmiewa do łez po prostu :) az mnie sie pobrudził monitor

15. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

hej Nałogi….

pewnie już większość zrobiła pierwsze zadanie, ale taki myk wykombinowałem..( na upartego obejdzie się bez kombajnisty )

1. wszędzie super pola (169)
    2. siejemy mak + H2o + SN…(10:14) - ( bez b. niewinności, qpy ani kerststolu - oszczędność)
    3. jak dojrzeje, odpalamy zadanie!!, jabłecznik, chleb marchewkowy i smoka (20%) - kto ma, a kto nie ma, to wielkanocny, albo różany (taniej)….
    4. zbieramy - taki zestaw daje ok. 31000 PD, a więc połowę tego co potrzebujemy
    5. siejemy to samo drugi raz i po 10:14 mamy komplet PD na całe 1 zadanie
    6. czyli całe pierwsze zadanie po odpaleniu misji zajęło nam 10 godz. i 14 min.

16. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Zbawco !!!!!
    dla mnie juz za późno jednak... ale myk dobry :)

17. babula40

babula40 Komandor forum

Witam nałogusie
    Dobra kombinacja ,dzięki na przyszłość :)
    Ja stoję na 4 zadaniu ,czekam na skrzydła tylko -4 sztuki .Poszłam jak burza ,hehehehe a może mi się wydaje ?
    Lepiej się czuję w końcu ,wnusio mój najkochańszy mnie nawiedził i chce weekend spędzić z babcią ,co bardzo mnie cieszy :)
    Obie Ewy ,bardzo dziękuję -Wy wiecie za co :inlove::inlove:

18. eewunia67

Oj,a ja już myślałam,że cuś się tu kroi:D:p;)
    Hej Michaś,super myk,tylko późno trochę,masz już po premii>:(:p
    Cześć Babulko,cieszę się że lepiej się czujesz,ale nie wiem za co mi dziękujesz,za to ja Tobie dziękuję ślicznie,Ty wiesz za co:inlove: ;)
    No ale z eventem poszłaś jak błyskawica,pięknie ;)

19. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Kurde wy to macie zapęd... ja kisne na pierwszym a babula juz czwarte o_O

20. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

no nieeee….
    to ja się tu napociłem, natestowałem, coby jak najoszczędniej, a Ty mi po premii??!!
    -.--.-:music::music:
    dopiero wczoraj wieczorem zacząłem event - stąd to poradnikowe opóźnienie