Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

podeslij mi prosze sowke jak zdarze podesle teraz a jak nie to wieczorem :)

2. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witam Nałogi
    chyba dalem ciała z pierwszym zadaniem bo po zbiorze 2 x dlugie i 2 x krotkie mam polowe punktow a zostało mi tylko 9 H na zegarze :(
    i nie wiem jak z tego wybrnąć :(

3. haft61

haft61 Fanatyk forum

a sprawdziłes czy ci dodało punkty sa Marcin błedy w grze poczytaj wyzej i zapoznaj sie z linkiem który podesłałam, posz do pt ze ci nie doliczyło ja mialam tak wczoraj o 21,50 ze zbieralam i mi nie doliczyło

dzieki za sniadanko porywam musli i jogurcik

4. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

no teraz sprawdzilem za dwa pierwsze zbiory mialem 200 tysiecy cos a za ten jeden doliczyło mi 10000 a ja za chiny nie wiem ile tak naprawde powinno mi doliczyć :( moze dobrze liczy?? za zbiór maku mam ciut ponad 10000

Ostatnie edytowanie: 8 listopada 2014
  5. haft61

haft61 Fanatyk forum

a jakie masz dopalacze w splocie i czy uruchomiłes jajka jak masz i czy runa odblokowana

jablecznik 60%, runa 10%, wielkanocny 30%, różany 20%, chlebek 20% no i jajka u mnie srednio 120% do 130% zależy z których i czy z jajkami czy bez
    pamietaj że jak zbierasz zawsze ci pokazuje ile masz pd z jednego pola

6. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Kochana Jesteś, juz sie pacze co ja tam mam.....
    Jaka runa? pytasz o puchary czy co?
    Jabłecznik mam, wielkanocny mam, chlebek mam, jajek - to nie wiem co to
    ale mam takie coś co daje 20% smok udomowiony sie nazywa ale to tylko co 10 h można toto użyć
    Zbieram kombajnem to nawet nie luknąłem ile z pola - robie na małych poletkach
    hmmmmm choinka zielona musze pokombinować

7. haft61

haft61 Fanatyk forum

na drzewie mądrości była runa gdzei dawała 10%pd więcej z pola ta runa to kułeczko drugie przed runa na puchary

a co do jajek to mara ta co była ostatnio, wronie jajko i sowie ja wczoraj na wyprzedazy kupiłam wronie daje 10%pd co pół godziny po wykluciu, a wronie 5%pd co 12 ha zajrzyj na wyprzedaz moze cos kupisz

ale radze ci i tak napisać do pt ze ci nie doliczyło bo sa od wczoraj błędy mnie dwa razy zegar sie wyłaczył powyzej link z wyjasnieniem madów i ostatnia wypowiedż Czerwonej tylo pisz ja od rana pisze

ja tez na małych i kombajnem

mam niedyskretne pytanie czy masz farmerowa malzonkę

8. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Dzięki za pomoc, runę zajrzałem mam odkryta...
    idę zobaczyć te cudawianki do kupienia... i poczytać.
    Pytanie jak pytanie, zone farmerowa mam ale realnej nie :D jakby cus ;)xD:D

Czy ktoś może mi powiedziec ile zrobił zbiorów i czego że zdobył te 60000 ?
    bede mial porównanie jakieś
    Ja jestem po 2 zbiorach maku i 2 zbiorach tego 4 godzinnego i mam 30000 punktów

Ostatnie edytowanie: 8 listopada 2014
  9. haft61

haft61 Fanatyk forum

ja miałam 718 małych pól po dwóch zbiorach długorosnącego i jednym zbiorze krótkiego z wspomagaczami to znaczy z marą , jablecznikiem , wielkanocnym i runa i chlebkiem mialam ok 52 tyś ponad następny zbiór to krótkorosnaca i tu sprawdziłam bez mary mialam 17,60pd z pola, tak więc nie wiem czy wszystkie 4 pola były by potrzebne dzis mam posiana krótkorosnaca bez wielkanocnego i jest 15,2pd nie wiem jak jest z długorosnaca bo nie sprawdziłamale wczoraj z mara i wszystkimi dopalaczami moimi mogło być ok 27,8pd
    ty masz ewnie wiecej pól bo ja mam niepełna baha i puchary wystawione jeszcze nie na drzewie
    tak wiec 4 zbiory wystarczaja i w czasie mozna było się zmieścic

10. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

a nawet nie wiem ile mam pol, poczekaj policze zaraz... czyli musiałbym ilośc pol x 17 PD tak mniej wiecej

11. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Witajcie nałogi,pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłej soboty:)

Marcinku,ja jak dobrze pamiętam zebrałam 2 razy te 8-godzinne i raz ten ciemiernik czy jak mu tam;)
    A w slotach miałam bonusy na 110% (jabłecznik,dżem wielkanocny i ch.marchewkowy) .1 zbiór dłuzej rosnących z 2 smokami i 2 sowami,reszta tylko z sowami ;)
    Teraz siedzę w 3 zadaniu,trzymają mnie te skrzydła wiatraka,brakuje mi jeszcze 3,a później znowu trzeba uzbierać 20 skrzydeł ,no i wypadajki,trochę to jeszcze potrwa,ale czasu dużo zostało ;)

12. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witaj Ewuniu, ja kwitne na pierwszym i nie wiem czy mi sie uda skończyc bo po 2 zbiorach maku i 2 tego krotkorosnacego mam 30000 a zostało mi niecale 8 h :( policzylem pi razy drzwi pola i mam okolo 500 .... wiec nie wiem jak to bedzie

13. eewunia67

Marcinku jak nie zdążysz zebrać tych 60 tys..PD,to dostaniesz mniej nagród,ale do 2 zadania przejdziesz i dalej będziesz mógł robić,tylko jak zrobisz 2 zadanie,to nie zapomnij iść do warsztaciku i wybudować 3 szkolnych żaglowni i postawić na polu,bo trzeba zbierać z nich skrzydła wiatraka,potrzebnych jest 32 do 3 i 4 zadania ;)

14. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Dziękuję Ewuś, juz cały głupi jestem z tym eventem, co ja bym bez Was zrobił :oops:

15. haft61

haft61 Fanatyk forum

Ewa ale niech napisze do pomocy ludzie maja bledy w grze tak jak ja od wczoraj wiec powinni mu wszystko zaliczyc al niech dobrze przeliczy jeszcze co i jak

16. eewunia67

Wydaje mi się,że jak już skrypty działają,to na tych bazach danych gdzie były błędy zadziałają bez pisania :p

Ale jak Marcinek se chce,to niech se pisze :D;)

17. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

mam bardzo zle doświadczenia z pisaniem do PT wiec chyba wyluzuje... za godzinke mam zbior i zobacze ile mi doliczy to sobie jakas srednia wyciagne ile mam punktow za jeden zbior ... troche mnie nosi ale skoro Ewus mówi ze jak bede mial mniej to tez mi zaliczy zadanie to sie juz tak nie spinam.

18. eewunia67

Marcinku,jeśli z powodu błędów zniknął Ci zegar,zakończyło się zadanie 1 i automatycznie przerzuciło Cię do 2-go zadania,to skrypt naprawczy powinien zaliczyć Ci całe zadanie,a Ty powinieneś dostać 100 % nagród,ale jeśli błędu u Ciebie nie było i zbierają Ci się normalnie PD do 1-go zadania,to ile % PD zbierzesz za tyle dostaniesz proporcjonalnie mniej nagród i przejdziesz do zadania 2-go ;)

19. haft61

haft61 Fanatyk forum

własnie i tu jest problem
    mnie zatrzymał sie wczoraj zegar ok 16 dostalam część nagrod , potem zegar wróciła i znow znikla a od pt dostałam to https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/event-komiks-vi-umowa.12816/#post-193563 ostatni wpis

20. eewunia67

Moni,no więc właśnie :

Ja rozumiem to tak,że wszystkim graczom,którzy mieli jakiekolwiek problemy z zadaniem 1,zostaną dopisane wszystkie nagrody z tego zadania ;)