Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. haft61

haft61 Fanatyk forum

Dzieki kobitki
    za pomocna dloń
    w dopalaczch
    [​IMG]ciasteczko na osłode

2. andziak77

andziak77 Mieszkaniec forum

nie dziękuje,inni są w większej potrzebie ;) ale dziękuje za pomoc

na mnie czas znikać z farmy, pozdrawiam wszystkich i w ramach możliwości prezenty również podeślę , kolorków życzę , miłego poranka i dnia a po pracy zajrzę do Was :)

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 listopada 2014
  3. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witaski :D
    Ewuniu mnie tez poprosze dopisac na listę wypadajkową.
    To jutro będziemy sie objadać czym sie da... a co daje najwięcej to polecę na targ i sie obkupię troszku :p

4. haft61

haft61 Fanatyk forum

spokojnej nocki Nałogusie do juterka

5. Alairë

Alairë Generał forum

Dzień doberek Nałogusie,
    mam dziś wolne, to sobie zacznę event o czasie :D.
    Mamciu - oczywiście proszę o dopisanie mnie na listę :p.
    Lubię lampki choinkowe :D...

Powiedzcie mi, czy od razu włączycie ten zegar na 60 000 PD, czy dopiero jak dozbieracie na rozsiew wszystkich pól, czyli pewnie jutro?
    Troszkę mam mętlik po lekturze opisu zadanek komiksowych, pokiełbasiło mi się nieco, ale mam nadzieję rozjaśni się w praniu... :D

Udanego dnia :)

6. 1qwa

1qwa Nadzorca forum

Witam. To i ja poproszę na listę i idę poczytać , czego się mam bać. :eek::sleepy:

Ola , trzeba z tego co widzę , na cały rozsiew nazbierać, żeby starczyło na punkty.

Ostatnie edytowanie: 6 listopada 2014
  7. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

witajcie :) ja wlacze zadanie dopiero jak uzbieram roslinki na rozsiew na wszystkich poletkach :) wtedy zjem dopalacze zwiekszajace PD i dopiero wlacze zegar przed samym zbiorem. Z pewnoscia bede siac na poczatek te 8-godzinne a pozniej nie wiem- musze policzyc czy bede miala czas (mam 1 dzien wolny na zrobienie eventu wiec chyba posieje te krotkie). i tak bede siedziec przed komputerem bo mam do rozliczenia caly pazdziernik wiec co te 3 h znajde czas na zbior a i dopalacze beda wykorzystane ;)

8. haft61

haft61 Fanatyk forum

Witam Nalogusie z samego rana
    ja też najpierw nazbierwm na rozsiew, tylko mam mniej pól co poniektórzy o jakieś 50 więc więcej bede potrzebowalam do wysiewu, na pewno jutro mam zamiar zrobić zadanie pierwsze po posianiu dlugorosnacych na noc, a jak bedzie potem zobaczymy jak czas pozwoli
    [​IMG]Śniadanko dla wszystkich

9. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

podczas trwania eventu siejesz nocami dlugorosnace? ja, jak twierdzisz ze masz mniejsza ilosc pol od nas, sialabym tylko eventowa na noc a z czasem (po wysianiu wszystkich roslin) pobawilabym sie dlugorosnacymi. Zawsze w ten sposob konczylam eventy ale kazdy robi jak mu najlepiej pasuje :)

10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie kochane Nałogusie:D
    miłego dnia życzę:D
    już nie mogę doczekać się 14-tej.....................
    uaktualniona lista:
    haft61
    klarak
    kostka88
    poker28
    *Goga*
    babula40
    janek22.
    WhateverHappenes
    andziak77
    basienkaa1955
    Alairë
    1qwa
    marcin_36
    .Bogumiła.

11. haft61

haft61 Fanatyk forum

Dzieki za podpowiedź zawsze pomaga
    tak wysieje najpierw tak abym miala na wszystkiep pola i jednych i drugich, a potem ewentowe w pierwszej kolejności , chodziło mi ąe na noc długorosnace ale ewentowe

Całuski dla mamci

12. *ewa*

całuski dla Ciebie:*
    nikogo nie ma to wskakuję w gumiaki i idę na farmę:D
    lista na dziś odfajkowana:D

13. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Jestem ja, właśnie zaczynam event.
    Jak sie doczytalem to to zadanie na czas to z roślin tylko eventowych, to troche potrwa bo trzeba je rozmnożyć i dopiero jak beda na wsiech polach to start...tylko z czego wiecej PD bedzie :eek: po nocy te 8 godzinne przed zbiorem wlacze zegareczek i sieje co? musze pomyslec.

A tak wogole to Witam Nalogi

14. *ewa*

witaj Marcinku:D
    ja Ci nie podpowiem,bo sama jestem ciemna:oops:
    ja za 25 min. zbieram tą krótszą ze wszystkich pól i chyba włączę zegar................
    boję się,ale.........niech się dzieje wola nieba.................

15. asienka26

asienka26 Komandor forum

hejka nalogi xD ja wlaczylam zegar chociaz nie mam czasu czytac co z czym jescxDAle co sie dalo to zjadlamxD sieje z super nawozem i ZoskaxD

16. *ewa*

witaj Asiu:D
    zegar trzeba było włączyć przed zbiorem...................
    i zeżreć hutney, dżem wielkanocny , jabłecznik z cukinią i chleb marchwiowy

17. asienka26

asienka26 Komandor forum

witaj EwciuxDxD tak zrobilamxDxD maly grucha mezo w pracy(na szczescie) a u mnie na zegarku 10 000 pdxDxD rano przed pracka zbiore a pozniej moze uda sie wejsc w biurzexDxDxD

18. *ewa*

fajnie masz już:D
    ja zbieram za chwilę:D
    już się bojam:oops:
    zebrałam 14177 pd.....................
    dziś jeszcze jeden zbiór krótkiej..............

19. haft61

haft61 Fanatyk forum

ja zaczełam tez z opóxnieniem i na razie rozsiewam mam zamiar wlaczyc zegar pojutrze rano przynajmniej nie bede się bala ze mi potem roslinek zabraknie
    jeszcze n ie doszlam do tego aby mieć na wszystkie pola i jeszcze na nastepny wysiew jak zabiora na czasówce

mamciu ale ci dpobrze ja siem bojam

20. *ewa*

też się bojałam,ale zamknęłam oczy i................