Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

a tak wygląda....<oryginał>
    Producent spił całą ekipę podczas kręcenia tego filmu
    haha

CCR to rewelacyjna wersja - jeśli miałbym wybierać, to ta !!

Angelina ma niebywały głos - śpiewa z taką łatwością !!

nie wiem, czy dogonimy - marnie to widzę....
    do braków "farmerskich" dołączył brak czasu....
    doktorek poza zasięgiem - ma wszystkie "Dożynki" ....

Ostatnie edytowanie: 27 listopada 2017
    malina080870 lubi to.
  2. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    coś nie mam czasu ostatnio :(
    Pociąg to zaledwie parę rundek u mnie zrobił, Nagietek dał ciała po całości, a rury dopiero pierwszy dziesięciobój zrobiły.
    Pnącze z itemami jest, TSy z żyrafką i naklejka również. Już widzę, że obejdę się smakiem paru interesujących nagród, ale cóż... nie można mieć wszystkiego, zwłaszcza dysponując ograniczonym czasem.
    Powodzenia hydrauliczki i hydraulicy :D

WhateverHappenes lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Hej Nałogi...ostatnio jestem nałogowcem ale nie farmy, a puzzli...Wrzuciłam fotke u siebie w kącie, ale raczej tam dużo osób nie widziało mojeo dokonania :p

13 224 elementy :)

4. Alairë

Alairë Generał forum

Ale pocisnęłaś chrumciu! Gratulacje! :D
    Ile czasu układałaś ten dywan?

5. chrumcia91

zaczęłam 31 lipca, skonczylam 23 listopada, w miedzy czasie wyjazdy i inne puzzle, łącznie wyszło mi 45 dni samego układania ;)

6. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Nawet nie wiedziałam, że może być tyle elementów. o_Oo_Oo_OGratuluję i podziwiam cierpliwość. :)

7. chrumcia91

największe mają ponad 40 tysięcy elementów ;)
    dziekuje :)

8. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

No Chrumciu pocisnęłaś pięknie :inlove:xDpuzzle wielkości dywanu, mnie by było szkoda składać je z powrotem

Ja jeszcze dzisiaj układam rury bo chcę poczynić jeszcze jakieś zakupy w sklepie i jutro rano wystawię to co mi dał event i przywiozła ciufcia 8)popatrzymy , ocenimy :p
    nie przejmuj się :) nie zawsze może być idealnie :)

zapraszam sąsiadów po odbiór punkciorów !!!!!!

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2017
  9. chrumcia91

schowałam w częściach do pudełka, w razie czego można wyciągnąć, złączyć i na sciane ;p

10. Puzzle puzzlami (piękny widok) ale ja dostrzegam więcej :) Za co tyle pucharów młoda damo? :)

czechu79 lubi to.
  11. chrumcia91

narty i snowboard :)

czechu79 i WhateverHappenes lubią to.
  12. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Ja też zauważyłam puchary, ale domyśliłam się za co :D
    Ja zwróciłam jeszcze uwagę ile Ty masz kompletów tych puzzli! Chyba jak ktoś Tobie prezent to zawsze puzzle :D Ja mam kilka tylko, nawet nie wiedziałam, ze mogą być takie wielkie, największe to 3000, chyba kiedyś widziałam 5 tys, a 40 tys to gdzie to się układa? Bo podłoga pokojowa może być za mała, jakie to ma wymiary obrazek jak jest złożony z tylu detali?
    Podjęłabym się, bo też puzzle uwielbiam, ale nie mam takiego doświadczenia :D

edit: znalazłam na allegro- 7x2 m :) Nawet takiego pokoju wielkiego nie mam :D

chrumcia91 lubi to.
  13. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Muszę poszukać 3x4 ,Jakiksik jasny , bo dywany u mnie odpadają z uwagi na Tajgusiowe linienie ( ciągłe) i uczulenie nowego zięcia.
    Chrumcia, daj namiary gdzie Ty takie cuda kupujesz.

14. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

To masz nowy cel w życiu , posiadanie tak dużego pokoju abyś mogła wielgaśne puzzle układaćxD

Jak Wam idzie w pokerku? mi średno:oops:nie jestem dobra w pokerka:cry:

czechu79 lubi to.
  15. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Nie gram w pokerka, nie bawi mnie hazard ;)
    Skupiam się na pełni i sianiu drobnicy. Ceny na targu niebotyczne po wprowadzeniu tych nowych misji :D
    Wczoraj pichciłam w kuchni, to lapka wzięłam i kilka godzin pszenicę siałam :D Oczywiscie z kuponikiem, aż taką desperatką nie jestem, żeby co 5 minut kilkaset kliknięć odczyniać :D

Poinformuję męża, że zamierzam wybić ścianę między pokojami... Ciekawe co powie, jeden ma 3x5, a drugi chyba pół metra dłuższy, nie pamiętam, chociaż wczoraj mierzyłam :p

Wh, podobno kto nie ma szczescia w kartach ten ma szczeście w miłości, powiedzmy, ze kościany poker można pod to podciągnąć :D

16. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    kiedyś grałam w kości w realu, fajniejsze były niż wirtualne xD.
    No cóż, u mnie też bez szału :p. Do pnącza zamierzam dobić i jeśli będzie coś ponad, to tylko się cieszyć.
    Nie zamierzam cisnąć, bo i po co. Z tego co pamiętam, to w poprzedniej edycji kości też nie doszłam do końca nagród.
    W strefie pełni odkryję pierwsze pole i to by było chyba na tyle... xDxDxD

17. chrumcia91

w internecie kupuje zazwyczaj uzywane na znanym portalu aukcyjnym bądź znanej stronie z ogloszeniami :p na forum puzzlowym tez sie dogaduje, po ulozeniu od razu sprzedaje albo szukam kogos na wymiane ;)
    raczej uzywane kupuje, chociaz jak sa w lidlu i biedronce w odpowiadajacej mi cneie to biore. są w roznych sklepach, sieciówkach ;)

18. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    malutkie pytanko - będziecie robić hybrydę hodowlanego z siewnym "Górskie przechwałki"? xD
    Nie powiem, wymagania niespotykane...Po prostu grubo... :p
    Ja odbiorę naklejkę i chyba po raz pierwszy od trzech lat podziękuję ;)

19. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam.
    Ja chyba popacze:p jak się inni wspinają. Raczej podziękuję. Zobaczę co się da bez zbędnych szaleństw. SP za mało na takie wymagania. xDxDxD
    ======================================
    A cóż to Nałogi na odwyku czy co?
    Jak tam idzie nałogusiowe napełnianie skarpetek. Tych w grze i w realu?:pxD

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2017
  20. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    skarpeteczki się powoli zapełniają :D. Na razie w stodole, a jak będzie na całość to hurtem napełnię xD.
    Z tymi w realu nieco gorzej, dopiero zbieram się na zakupy. Dziś równy tydzień do Świąt :).