Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

heloł Nałogi....

nie karmię żadnych nietoperzy, mimo, że jestem ich fanem....;)))

mam 78 czerwonych zagród - piękne som !!!!

a gdzie stara wiara?!....wykruszyła siem?!

tak rzadko tu zaglądam, że aż nie wierzę !!!!

helloł WH, krasnal, Menka i inni, których kojarzę....

doktorku !!!!.....wywaliłaś mnie ze znajomych - noi coś takiego !!!! -
    a jestem Twoim największym fanem !!!!

122qwazi lubi to.
  2. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witaj sąsiad :)
    Myślę że nikt Cię nie wywalał z paska bo sam w pewnym momencie ostatnim pazurem się trzymałeś mojego płota :p

ja karmię nietopry-.-i chcę wypoczywać w hotelu w tropikach8)jak se zbuduję domki na molo :wuerg:

122qwazi lubi to.
  3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Witaski, ja to chyba jednak jestem nałóg, bo jak pełnia, to normalnie sam mi się komputer włącza :D

O, to tak jak u mnie, przyjmują wszystkich, jak leci, bez patrzenia w cv :D
    Tylko wewnętrzne testy robią na spostrzegawczość, zręczność itp, ale z tym chyba sobie byś poradził?
    Hehe, cześć :)
    No, dawno Cię nie było, wstydź sie :) Wszystkich własnie wymiata, no bo po co przychodzić- żeby z samym sobą pogadać? Kółeczko się zamyka... Mamci nie ma- ona zawsze była i się kupy trzymało to wszystko...:cry:

(Ewentualnie można przyjść pogadać o ciężkim życiu Krasnala, ale to inna bajka :p)

122qwazi lubi to.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja jutro nakarmię, ale wyspowego chyba nie dokończę..
    Spostrzegawczość - raczej tak, zręczność.. hmm.. chodzi o szybkie pisanie na klawiaturzexD ??? Na uprzejmość w gorszy dzień też testy robią?

5. WhateverHappenes

O ciężkim życiu Krasnala raczej ciężko się dyskutuje bo i tak pokona Cię swoim doświadczeniem :p
    Cieplutko u mnie dzisiaj i słonecznie a ja jestem trochę zła bo w poniedziałek muszę zakończyć korzystanie z balkonu ......
    remont elewacji i dachu:(:):music: z jednej strony się cieszę,że wreszcie wszyscy się dogadali w budynku ale planowaliśmy to zrobić maj/czerwiec a nie teraz8)muszę poupychać w mieszkaniu i na korytarzu masę donic z kwiatami a jeszcze taka owieczka ze mnie, że sobie posadziłam pomidory koktajlowe i teraz będę robić za pszczółkę:pto znaczy zapylać je zapasowym pędzelkiem do pudru xD:cry:

122qwazi lubi to.
  6. krasnoludek10

I nietoperki skończone a ulotki się robią 53 w oczekiwaniu na 99 girland:)

7. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogi.
    U nas kolejne atrakcje. Więcej zdjęć w "Uroczych Czterdziestkach":).
    Kuźnice Koneckie: Orszak królewski ponownie na szlaku

Ostatnie edytowanie: 17 lipca 2017
  8. krasnoludek10

Jakie kolorowe te Wasze święta i fajne - powygłupiać się ciutkę można:inlove:

122qwazi lubi to.
  9. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    cisnę z tymi muszelkami, już mam dość :)
    Ale jak powiedziałam A, to musi być i B... masakra jakaś -.-

Mariolu - cudne zdjęcia! Jak się dobrze wpatrzę, to gdzie Cię tam zauważę? :p

122qwazi lubi to.
  10. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

3,50 min filmu -w całej swej okazałości- trzymam granatową marynarkę.z czarną torebką i wystaje z niej zielony przewodnik .:pxDxDxDxD

Alairë lubi to.
  11. WhateverHappenes

Mariolka fajnie,że macie u siebie ciągle jakieś imprezy :)aż zazdraszczam :p
    Widziałam Cię:D tylko myślałąm,że będziesz bardziej zielona :D

jak Wam idzie event w tropikach? ja jeszcze produkuję ostatnie prezenty powitalne , ostatnie wianki będą podczas wieczornego zbioru bambusa , ulotki już czekają na gości

122qwazi lubi to.
  12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

No wiesz...
    Dlaczego nie wspomniałaś o tym, co sie pierwsze rzuciło w oczy, czyli o pięknym warkoczu? :)

122qwazi lubi to.
  13. Alairë

Alairë Generał forum

Marioluś - jaki imponujący warkocz :D, pięknie się prezentujesz :D!
    Właśnie się zastanawiam, czy mieszkając w gm. Końskie jesteś konecczanką? ;) Jak się mówi poprawnie?

Również finiszuję z tematem. Jedna recenzja mi została do oddania, za chwilę będzie po ptokach :D.

Myślałam, że miśki będą jutro uskuteczniać 500+, a tu się okazało, że troszkę jednak dni mi się pomyliły i jutro to owszem, ale dopiero poradnik xD...

122qwazi lubi to.
  14. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Ale macie fajne imprezy u siebie :inlove: zazdraszczam też :D

Czemu żeś się żeś do kamery nie uśmiechnełażeś się? ;)
    Kto rodowity z Małopolski niech mi żety poprawi, bo ja sie dopiero żetów uczę :D Idźże, weźże, chodźże opanowane mam do perfekcji, jak jeszcze milion razy w pracy usłyszę, to może rzestanie mi to tak przeszkadzać :p

Event już któryś z rzędu nie idzie wcale :D
    Pełniowy jak rasowy nałóg zaczęłam, ale od ślubu nie zrobiłam ani jednego :oops: Nawet nie chciało mi się zaczynać :D
    No właśnie :D Śliczny, chyba masz fajne, zdrowe włosy, chociaż jak związane to nie widać dobrze :)
    Zrób zdjęcie jak się uśmiechasz i jedno z rozpuszczonymi od tyłu :)
    Piękny jest, aż pauzę zrobiłam i tak mierzę czy moj, czy Twój dłuższy, ale chyba muszę przyznać, ze Twój, poza tym moje są zapuszczane od jeżyka :)
    Ale mąż powiedział, ze jak kiedyś znów wpadnę na pomysł tak ściąć, to... (nie wiem czemu nie dokończył) :D
    A na dodatek jeszcze na blond mialam tego jeżyka pofarbowanego...
    Chyba tylko jeszcze zielonych i niebieskich włosów nie miałam, bo długość przetestowałam już każda...

Ostatnie edytowanie: 18 lipca 2017
    122qwazi i krasnoludek10 lubią to.
  15. krasnoludek10

Aleś Ty ładna farmerka i dość młodziuchna:D Tylko trochę za mało kolorowa:p

16. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

<iframe width="1680" height="1050" src="https://www.youtube.com/embed/yaH7wTaU9Dc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
    To jeszcze tutaj 0,16 min. Stoi obok mnie moja córcia -pani podleśniczy. Niestety też z tyłu. Gdzieś tak nam zadki filmowali. :pxDxDxD
    Tomek, z tą młodością to bez przesady, już pod babcię mi pora,
    a że mało kolorowa, no cóż miesiąc temu mamę pochowałam więc tutaj to i tak szał barw.
    Kalinko, dzięki. A tak sobie rosną u mnie i od czasu do czasu ciachnę jak zaczynam na nich siadać. :pxD Po ostatnim ciachnięciu są do pasa:)Teraz już trochę ich mniej, bo z 10 lat temu nie szło koka zrobić bo był większy niż głowa i dziwacznie to wyglądało. :p:)
    konecczanka. :)
    Dzięki Olu.

Co do eventu produkuję ulotki do ostatniej recenzji. :) Ale event straaaasznie rozwlecuny.:p:sleepy:

Ostatnie edytowanie: 19 lipca 2017
  17. krasnoludek10

Event skończony, kolczoch odblokowany.

18. WhateverHappenes

[QUOTE="122qwazi, post: 1549846, member: 34458
    To jeszcze tutaj 0,16 min. Stoi obok mnie moja córcia -pani podleśniczy. Niestety też z tyłu. Gdzieś tak nam zadki filmowali. :pxDxDxD
    :)

[/QUOTE]
    bo zadki warte filmowania :) zwłaszcza córki :p
    nie macie wrażenia,że tempo eventowe jest zbyt szybkie?8)

122qwazi lubi to.
  19. krasnoludek10

No faktycznie, ale jakby tak po urodzie wnioskować, to młoda;) Najszczersze kondolencje, u babci z rodziny (akurat nie znałem) też jutro to się stanie.
    Owszem, mamy. I dlatego nie robię niedźwiedzi bo tak czy siak nie starczy 156 SP8)

20. WhateverHappenes

Mi starczyło paszy -mam jeszcze od Królowej :) wyspacerowałąm je wczoraj dwa razy. Cud nad cudy ! pojechały miśki w podróż poślubną i cap :pod razu dwa misiątka się narodziły :p

Prosiakowi wczoraj też pomagałam piec cicha i upiekłam wszystkie 8)napracowałąm się

Mam w budynku remont elewacji:)Panowie się uwijają. W tamten piątek zaczęli rozkładać rusztowania a już są bardzo zaawansowane prace przy elewacji :Dw poniedziałek dach

122qwazi lubi to.