Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja właśnie nie wiem, bo z klonów wypadło 58 szczotek.

122qwazi lubi to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie 62
    wypadną spokojnie

dobra, czas na puzzle

122qwazi lubi to.
  3. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    jak na tym forum jest nudno.... :oops:, masakra :(.

Dziś za to w realu miałam fajne zdarzenie - 2x spotkałam p. Gortata z p. Alicją B.C. :D. Fajnie razem wyglądają :p

122qwazi lubi to.
  4. krasnoludek10

Szczęściara:D Na stanie już 177 szczotek i prawie 4 tysie kleju:)

5. chrumcia91

oooa gdzie?
    bo pani Alicja to w Gizycku była wczoraj bodajze... :D

122qwazi lubi to.
  6. Alairë

Alairë Generał forum

W Krakowie. Mieszkam niedaleko od jej domu rodzinnego, widać w odwiedziny wpadła/li.
    Na obiadek do takiej naszej małej makaroniarni sobie szli. A jak poszłam z psem na spacer to właśnie wracali :).
    No i fajnie ;). Żadnej bufonady i ochrony. Są jeszcze normalni ludzie :D.

122qwazi lubi to.
  7. chrumcia91

aa ;)

ostatnio coraz częściej do Krakowa mam okazje zaglądac ;)

122qwazi lubi to.
  8. krasnoludek10

5 263 kleiste roślinki na stanie, 226 szczotek i zbiór rano:)

9. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

No to dziewczyny musimy się kiedyś na kawie spotkać :D

122qwazi lubi to.
  10. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Bry
    Kalina poczytałam... witaj w klubie fanek swoich teściowych :D
    Ja ze swoją próbowałam kontakty nawiązywać i nad relacjami pracować, przez jakieś 2-3 pierwsze lata. Niedługo mi dyszka z chłopem stuknie i widuje "mamusie" tylko jak do szwagierki po coś zaglądam i przypadkiem na nią wpadnę - metoda idealna xD
    ale ja żoną formalnie nadal nie jestem (i z przyczyn od nas niezależnych się to znowu oddaliło na bliżej nieokreśloną przyszłość :p), więc formalnie dla mamusi istnieć nie muszę :p nie powiem, jest mi to na rękę :p

122qwazi lubi to.
  11. chrumcia91

ja tam do swojej przyszłej tesciowej póki co nic nie mam :)
    bardzo miła i fajna kobieta :)

cyfrzakk lubi to.
  12. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Zdarzają się nieraz takie. No bo na przykład my będziemy miłe i uprzejme...:pxDxDxDxD
    Witam Nałogi. [​IMG]

13. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

witajcie nieobecne nałogi :)
    karmicie nietopry?:p

122qwazi lubi to.
  14. krasnoludek10

Siejemy kubki i łyżki zbieramy dla pazernych bardzo gacków:p

15. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no ja nakarmiłem az jednego :D szaleństwo na maxa jeszcze 59 hehehe

na kawusie zawsze i o każdej porze :D

122qwazi lubi to.
  16. =kalina=

Teść od dawna jest po tej złej stronie mocy, od kilku lat w niełasce, więc mieszkają w jednym domu, ale ona z nim nie gada, a on ją ma w poważaniu :D
    A ze mną żyje dobrze, normalnie ;) Jak czegoś potrzebuję nigdy mi nie odmówi, ale to jest człowiek ogólnie zamknięty w sobie, więc na kawusię i takie tam do nas nie przychodzi, ale jak się spotkamy, to pogada itp, czasem przyjdzie do nas coś pomóc przestawić czy coś :)

Ja takich klimatów z domu nie znam, na szczęście, albo niestety- bo nie mam doświadczenia i strasznie mi to dokucza... U mnie nikt nigdy nie gniewał się dłużej niż kwadrans, w porywach godzinę :D
    Do tej pory nie jestem w stanie pojąć tej kobiety... Jak można się nie odzywać do kogoś tyle czasu? I nikt nie wie za co :D
    Jestem do tyłu z kulturą :D to on para? ;)

Hmmm... na ten temat też mam doświadczenie pewne... był sobie taki jeden, siedem lat sobie był i się zmył... A z jego rodzicsmi mieszkaliśmy i było ok, a nawet super z nimi układy, póki tata żył, a jak ona została sama, to zaczęła się naszym życiem za mocno interesować i ogólnie wyszło tak, że nie wyszło...
    ale bywa jak w związku zamiast dwóch osob robią się trzy, szczególnie mama jedynego syna, która właśnie straciła męża...

Moja teściowa obecna przed ślubem była miła az do obrzygania, chwaliła mnie za wszystko, prawie całowała ziemię, po której chodzę, od początku mówiłam, zę kiedyś jej się trybik przestawi, no to mam, szczególnie, ze widziałam jej relacje z teściem, prędzej czy później musiałam popaść w niełaskę, chociaż nie wiem czym, Ci, co ją znają, mówią, ze ślubem :D ze skrajności w skrajność :p

Z ciekawości jak bede miała chwilę, to poszukam na forum postów z przed roku, czy już tam kiedyś gdzieś nie wspomniałam o przemiłej do obrzydzenia przyszlej teściowej ;)

A wracając do ciekawszych rzeczy... Pełnia :D idę poczytać poradnik, chociaż jak chodze na popołudnowki teraz to pewnie i tak eventu nie zrobię, ale na pewno skubnę coś w mrocznych misjach :) Już niewiele zostało :)

122qwazi lubi to.
  17. krasnoludek10

Robi ktoś nowy event? W głowie mi się od niego kręci pieruńsko..

18. =kalina=

Ty masz chłopcze wakacje, na spacer idź, a nie event robisz :p

122qwazi lubi to.
  19. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Albo Krasnalu zapraszam do siebie do pracy.....braki ludziach:p

20. krasnoludek10

Wolę połączyć jedno z drugim w miarę możliwości a z resztą przy kompie najwolniej się spędza wakacje a to dla mnie najważniejsze:p
    A może jednak przy grach rodzinnych albo czym innym.. Sam już nie wiem.. W dobrym towarzystwie szybciej - to na pewno, ale złe jeszcze z Ciebie bandytę zrobi i będziesz miał [ciach] przepraszam, przerąbane8)
    Jaka branża?

Niestosowne słowo usunęłam. Tym razem upominam słownie i aby uniknąć kary w przyszłości, pamiętaj proszę o przestrzeganiu regulaminu.
    MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 lipca 2017