Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

no właśnie byłam w Twoim wątku:) ja mam sprawę puzzli definitywne rozwiązaną......przy dwóch kotach się po prostu nie da :D

Alairë i chrumcia91 lubią to.
  2. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogi.
    ja też mam sprawę rozwiązaną: permanentny brak czasu.
    Dzisiaj jeszcze myknełam PITa z Włoch i Czech. Się przypomniało człowiekowi, że trza. 8):pxD Dobrze, że nie 2 maja. :pxD

3. WhateverHappenes

Ja muszę PITa jeszcze rozliczyć :p
    ale się nachodziłam :sleepy:al. kpiłam farbę do łazienki i nowe buty8)mięciutkie i wygodniutkie :inlove:

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mi księgowy już załatwił PITa :p

5. WhateverHappenes

Heja:)
    czy perska albicja jedwabista to to samo co albicja jedwabista? :eek:
    zgłupiałam jak zobaczyłam co mi wyrosło z zaległego TSu:sleepy:

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Według mnie raczej nie - jedna jest z Europy a druga z PersjixD A tak na serio - muszę to wygooglać.

EDIT: Albicja biało-różowa (jedwabista) – gatunek roślin należący do rodziny bobowatych i podrodziny mimozowych. Występuje naturalnie w południowej i wschodniej Azji od Iranu na wschód do Chin i Korei.

Perskiej nie zna.

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Cześć :)

Są to dwa różne drzewka.
    Perska albicja jedwabista jest do zdobycia z tajemniczych sadzonek lub w evencie atrakcyjny zakup drzew.
    Albicja jedwabista była do zdobycia w evencie Owocowy Targ i jest do kupienia z Skleporamie za farmarki.

Następnym razem po rzetelne odpowiedzi zapraszam do działu Pomoc

8. WhateverHappenes

Dzięki Zła Moderatorska Kobieto :)
    po prostu na głos się zdziwiłam jakie to podobne nazwy drzew u nas są :ppodobnie mamy z jarząbem8)

9. z4k4

z4k4 Czeladnik forum

Dobry Wieczór spotkałam tu jakiegoś MODA mam pytanko

10. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Jeśli masz pytanie dotyczące gry zapraszam >>TU<<

11. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogi.
    No i znowu Ingrit będzie się wydzierać i chrypieć. :p No i sianko i wypadanko. :pxD
    To na dobry początek proponuję kawusię.:)
    [​IMG]:)

12. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dzień dobry Nałogom, przyszłam się przywitać jako młoda mężatka :inlove:
    Jak to siostra powiedziała, ktoś w rodzinie musi zarabiać, wiec mąż poszedł do pracy, a ja weszłam spr pocztę, więc i tu zajrzałam :)

Urządzamy się, roboty jest co niemiara, ale przyznać trzeba, ze na moje własne życzenie ;) Piętro, gdzie mieszkamy razem zajmował mój mąż już wcześniej sam, ale... on po kawalersku używał tylko jednego pokoju, a reszta służyła za graciarnie mamy... Ale z własnej nieprzymuszonej woli chciałam sama posegregować, więc teraz mam ;)

W nagrodę odkryłam piękne meble, zastanawiam się, czy kiedykolwiek używane, bo nawet jednej ryski nie mają, ani nic oprócz kurzu :D
    Nigdy nie byłam fanką starych mebli, wręcz przeciwnie, ale minimalizm tego zestawu mnie urzekł, więc zabieram do pokoju ;)

Miłego dnia wszystkim :D

wolf031973, Marrylan oraz MOD_Zła lubią to.
  13. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witaj młoda mężatko. :D
    Miłego porządkowania życzę na nowej drodze, ;D :D

14. WhateverHappenes

Żabciu tym razem będziemy uciekać przed Ingrid żeby nie trafiła nas (nie)celnie tym toporem xD
    Kalinko witaj i pochwal się tymi cud meblami :)

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2017
  15. =kalina=

A to pochwalę się jak już je umyję i zestawię, bo może to przedwczesny zachwyt :D Na razie są w kawałkach ;)

Trochę dziś wypadłam z rytmu, bo mam kategoryczny zakaz robienia czegokolwiek w niedzielę i święta poza jedzeniem -.-
    U mnie w domu inaczej do tego się podchodziło i owszem, nie szalałam z odkurzaczem albo kosiarką na dworze, ale jak trzeba było pralkę wstawić to przecież nieszkodliwe chyba? A przestawianie mebli to przecież rozrywka :D
    Pamiętam reakcję teściowej jak z pół roku temu w nd wieczorem pralkę wstawiłam... o_O
    Mam nadzieję, że ktos mnie źle religijnie nie zrozumie, bo to "nicnierobienie" jest właśnie z religią związane, ale śmieszy u innych i irytuje u teściowej taka wybiórczość... Jakim prawem świętuje skoro do kościoła nawet na ślub syna nie przyszła??? Sorry, ale jak zdrowa kobieta w pełni sił ogląda msze wyłącznie w tv i radiu to coś się tu gryzie...

Dobra, od dziś będę starała sie "ugryźć w język" jak mam coś o teściowej napisać, bo szkoda słów (i paznokci)...
    Mieszkam z nią od tygodnia, a ona wizytę u nas ograniczyła do wejścia na górę, stanęła w progu "wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia" i poszła, całość trwała kilka sekund, nawet nie zorientowałam się do końca co się stało o_O

Miesiąc miodowy, oby tak dalej jak teraz, a nie będzie źle :D
    Niekoniecznie idealnie, ale się docieramy ;)

grakula16 lubi to.
  16. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    och, kawusia.... to ja chętnie ;)

Ta gra, to daję słowo powinna się nazywać eventorama xD...

=kalina= wszystkiego dobrego, długich lat w zgodzie :D.
    No coś ty, z teściową mieszkasz? :eek:o_O xDxDxD

17. =kalina=

Noooo....
    Ich troje kiedyś miało piosenkę "razem, a jednak osobno" :D
    Mamy swoje piętro, więc w gary sobie z teściową nie zaglądamy, a to podobno najgorsze (chociaż ona tylko zupki chińskie sobie robi, więc i tak bym jej nie miała w co zaglądać), jak nie odkurzę w pokoju, albo łózka nie pościelę to nie zobaczy, ale staram się zachować ciszę nocną ;) :D
    Jakbym miała z nią coś więcej wspólnego niż wejście to w życiu bym na to nie poszła :D

I dzięki za życzenia :)
    Życzę sobie, żeby się spełniły :)

Alairë lubi to.
  18. WhateverHappenes

Kalinko powiem tak :)
    mieszkacie na pięterku u siebie ? prawda?
    to jesteś u siebie i zachowywałabym się jak u siebie, czasem prasowanie może być relaksem i chwilą na przemyślenia a jak to nicnierobienie sprowadza się do siedzenia przed telewizorem to....
    Ty chyba pracujesz? więc w tygodniu nie zawsze jest czas na ogarnięcie wszystkiego i wychowuj męża od samego począdku

grakula16 lubi to.
  19. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Kalinko, że tak powiem, trzymaj się i mąż niech będzie po Twojej stronie. :):):):) I to nie dla żartu ale na serio. Jeśli mąż jest po Twojej stronie będzie gites.:D
    :)
    Post edytowałam. Ważne słowa napisane dużymi literami zamieniłam na małe i wytłuściłam, ponieważ:
    Na forum nie piszemy dużymi literami. Duże litery oznaczają krzyk.
    Jest to niezgodne z tym punktem regulaminu:
    2.3. Posty powinny być zrozumiałe i czytelne. Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 maja 2017
  20. =kalina=

Tak, ale jak ja sobie będę odkurzać, to potem teściowa nie mi będzie jęczeć jaka ja zła jestem, tylko mojemu mężowi będzie truła przy każdej okazji...Niech by mi spróbowała to bym jej rzuciła stosowny argument :D
    Ale prasowania nie słyszy, więc tak własnie robię, żeby jej serce nie bolało, albo w szafach układam :D
    Jakoś nie mogę tak po prostu siedzieć i nic nie robić, szybko się nudzę :p jak film ogladam to najlepiej mi się skarpetki segreguje :D

Pracowałam u siebie, tu dopiero w przyszłym tygodniu jak mieszkanie ogarnę troszkę lecę na rekonesans biur podróży po krakowie :D

Mariolka, mąż po mojej stronie- okaże się, nie miałam jeszcze sytuacji, żeby się przekonać, mam nadzieję, ale nie będę na siłę konfliktu szukać- odkurzyć mogę w sobotę, a pralkę włączy mąż w poniedziałek rano :)
    Oczywiście jak będzie trzeba to i okna umyję, bez patrzenia na teściowej widzimisię :p