Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Witaski Nałogi :)
    Ciekawa taktyka na chomikowanie qupy ;)

Dopiero pierwsze zebrałam, kiepsko będzie z czasem, a sporo potrzeba... Wolę zdecydowanie jak długo roślinki eventowe rosną, nie trzeba co godzinę zbierać :p :music:

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja jutro rano zbiorę i posieję eventówkę dopiero po południu8) W piątek lepiej, bo o 7:00 wychodzę albo trochę wcześniej a wracam około 12:p Ale sobota pewnie znowu poza domem cała, chociaż obawiam się, że nie pójdę na urodziny i obiad u młodszy przyrodniej w domu, bo mnie za bardzo te słodycze i tort będą kusić-.- [ciach] Niektóre elementy strasznie bawiąxDxDxD

PS. UWAGA!!! Oglądasz na własną odpowiedzialność - mogą pojawiać się przekleństwa w śladowych ilościach, jednakże tylko jako środek służący do wyrażenia swoich emocji aktorskich.

Link do filmiku usunęłam.
    Jesteś bardzo aktywnym użytkownikiem forum i dobrze wiesz, że nie wolno na nim umieszczać treści zawierających wulgaryzmy.
    Tym razem upominam słownie.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 marca 2017
  3. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogi. Po porannych zbiorach kręci się 8 szt żarełka. Te słoiki tak coś lichaczow lecą. -.-No ale czasu jeszcze mnóstwo. :)
    Tomek uważaj, bo wyspy czają się już na Ciebie. :pxDxDxDxD

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

hej nałogi :)
    w końcu wczoraj skończyłam układanie puzzli
    3000 sztuk xD
    było ciężko ale się udało

ells.w87 i TrissMerigold. lubią to.
  5. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Chrumcia śliczny obrazek :) trzebaby oprawić i powiesić

zrobiłam 15 szaszłyków dla nietorów

6. krasnoludek10

To ja się wstrzymam z tym do wakacjixD Aktualnie 76 słoików mam - trochę tragedia8) Chrumcia - obrazek bardzo ładny:) Mógłbym go układać bez końca dla tak pięknego widoku:inlove:

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

No właśnie też pomyslałam, że idealnie nadaje się na scianę-szczególnie z moją miłością do gór :inlove:
    no ale jeszcze leży na podłodze, a za kilka dni wróci do pudełka, ale nie w całości xD
    w kwietniu biorę się za kolejne...jeszcze nie wiem jakie, za tydzień coś wybiorę :p

8. krasnoludek10

Pomieszasz dwa obrazy pewnie - chciałbym zobaczyć to Twoje nowoczesne, wyimaginowane mieszkaniexD

9. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Kupuj antyramę i heja z nim na ścianę. Śliczny jest, no i sporo pracy przy nim było. To niech sobie chociaż powisi:)

10. krasnoludek10

Przez tydzień? Za tydzień wiosna do nas przyjdzie a te góry będą przypominać o bardzo zimnej zimie:p

11. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    udało mi się dopiero przejść 1 próg, a do następnego brakuje ponad 20 szaszłyków -.-.
    Bardzo pomalutku sobie idę, ale przynajmniej w przód :D.

Fajne puzzle chrumcia91! Dawniej jak miałam więcej czasu, to sobie składałam, ale też ambitnie, poniżej 3000 el. nie schodziłam. Zawsze kot mi pomagał, więc bywało różnie, zwłaszcza jak mi się układał na środku moich zmagań xD, a resztę zrzucał na podłogę xDxDxD...

12. krasnoludek10

Witaj w klubie! I jak to ten za 10, to brakuje Ci równo 20 szaszłyków - jak mi z resztąxD Ale jak to mawiają - wszystko wyjdzie in laundry (w praniu) :p:D Było kotu wykrzyczeć swój monolog wewnętrzny gdyż życie to są chwile tak ulotne jak motyle oraz życie to teatr czy jakoś takxD

13. =kalina=

Szkoda na ścianę... Ja mam kilka swoich ulubionych min 1000el. raz na jakiś czas układam i nigdy mi sie nie nudzą, czasem dostaję inne, ale do starych też wracam, a na ścianę można sobie powiesić obrazek ;)
    Lubie przyrodę, budynki i miasta nocą, gdzie jest tyyyyle świecący okien w wieżowcach, że chyba gorzej niż przy układaniu bezchmurnego nieba ;)

Event niestety robi się powoli, nie patrzyłam nawet w stodole ile czego mam :p
    Ale za to miałam fajny dzień i wczoraj, i dziś, weekend też mnie czeka sympatyczny, na pełnych obrotach, więc za farmą nie tęsknię aż tak bardzo :D:D:D

ells.w87 lubi to.
  14. krasnoludek10

Tak się zastanawiam, bo zawsze do rodziny zapominamy zabrać "Taboo":( Zastanawiam się, czy nie zaprosić kogoś, aby pograć... Na wiosnę już pewnie w ogóle o tym zapomnimy i brudem zarośnie a sprzedać też nie można, bo na jesieni pewnie nas znowu weźmie parcie na tę grę8)

15. =kalina=

Jak ja bym chciała mieć tylko takie problemy... :music:
    Ty zdecydowanie ją lubisz, bo chyba próbowałeś zrobić sówkowo-forumową grę w tym stylu, ale z marnym skutkiem :p
    A może jesteś jedynym, który lubi tę grę?

16. krasnoludek10

Z 13 szaszłyków przeskoczyło na 14 (siałem uszak) - aleee odlot8) Aktualnie posiany mroczny kwiat z CMJ, upiorkiem i donicą:) Co do gry - cała rodzina ją lubi:p Z niektórych skojarzeń można się nieźle pośmiaćxD

Ostatnie edytowanie: 16 marca 2017
  17. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    jak dobrze, że poprawiono ilość dropów :D, jest szansa na ukończenie całości :).
    Ponarzekać czasem też warto :D.

Czy tylko ja mam wrażenie, że wieje tu nudą? :p

Krasnal - grałam raz w to o czym piszesz, fajne ;).
    U nas króluje cluedo i dixit.

18. krasnoludek10

Czy aby na pewno? 30/125 karmień - o 12 za mało do normy dziennej i SN pójdzie trochę w ruch niestety-.- Dobrze, że mam prawie 1800 sztuk:D Dobranoc:)

PS. Szkoda, że planszówki da się przenieść na forum z marnym skutkiem:p

19. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry wieczor ;) cieplo sie robi wiec i na forum jeszcze mniej czasu :) udalo mi sie skosic trawnik i pomyc okna w salonie :) jutro mialam naprawiac plot po ostatniej wichurze ale jak zwykle pada :)
    ale za to pierwszy weekend od dlugiego czasu spedze w domu :)

20. krasnoludek10

Od wczoraj dopiero 35 karmień - poważnie zastanawiam się, czy warto zużywać SN, bo w większości wypada PD i TPD8) W ogóle jak to się dzieje?! Ostatnio było 3,5 godziny do zbioru eventówki a teraz jest 4 h 22 min:p