Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Elu - jednak dostałem 3:music:

2. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

czesc :) to powinnam pogratulowac ale powiem ze moglo byc lepiej :) gdzie ta motywacja u mlodych ludzi? ;)

WhateverHappenes lubi to.
  3. krasnoludek10

Przez bardzo surowego, wręcz staromodnego człowieka - jej nie ma:p

4. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

marna wymowka ;)

MOD_Yasmina lubi to.
  5. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dzień dobry, komu kofeiny potrzeba?

Alairë i gosiagosia60 lubią to.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Poproszę-bo takiego lenia mam,że mi się 150 m na stację iść nie chce po fajki,tylko skrętasy kręcę :cry:(na usprawiedliwienie dodam,że od wczoraj nie śpię,nockę miałam)

Alairë i =kalina= lubią to.
  7. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ja kawki nie pijam juz od kilku miesiecy ale dzisiaj poprosze :)
    jak Wam event mija? ja dlubie w 8 pokoju przy 2 obkrazeniu wiec nie jest zle :)
    Gosiu ponoc w Polsce ladna pogoda, u mnie tez dzis sloneczko wyszlo ale len tez siedzi :)

=kalina= i gosiagosia60 lubią to.
  8. gosiagosia60

Chyba pomalutku Wiosna-ale przebiśniegów jeszcze nie mam...;)

=kalina= i ells.w87 lubią to.
  9. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

u mnie juz sa i male krokusy :)

10. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

ja dopiero zaczynam event i pomału robię te misje w spółdzielni:)

u mnie też ładnie świeciło słońce ale jak wychodziłam z pracy to chłodno było

też pamiętam jak Mamcia przeżywała każdy event :)

11. gosiagosia60

No to se ne wrati-niestety :(Na początku też mi pomagała.Mam nadzieje,że tam,gdzie jest,też ma swoja faremkę.Kurczaki,jakie to życie na cieniutkiej nitce jest -.- Ale wiecie co-chyba to ważne,że nikt z nas,nigdy,o Ewie nie zapomni.Nawet,jak na forum już się pisać o Niej nie będzie-bo chyba PAMIĘĆ,jest najważniejsza.Nie groby,pomniki a właśnie to malutkie miejsce w sercu,w którym się chowa wszystkich,co odeszli....................(i już mnie nie ma,nie smucę dalej)

12. =kalina=

mam nadzieję, że dla wszystkich starczy
    macie sagę i tchibo family

Ostatnie edytowanie: 1 marca 2017
    gosiagosia60 lubi to.
  13. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogi.
    Farma obleciana. 20 wypadajek brakuje w 8 pokoju przy drugim okrążeniu. Te z drzew i zwierzaków już wczoraj zrobiłam. Zostały tylko wypadajkowe. :)
    No Tomek. Czterech liter to to nie urywa. :pxD
    Gosiu wcale nie smucisz i nie uciekaj. Wspomnienia może smucą, ale według mnie, lżej człowiekowi, gdy może powspominać. Mojego brata wspominamy przy każdej okazji, chociaż już 6 lat mija w maju. A zawsze coś się "tak przy okazji" przypomni.
    To ja ten pierwszy sagan obsłużę. :pxDxDxD

14. =kalina=

[​IMG] [​IMG]
    Jakby zabrakło, to przyniosę więcej, dzień dobry :)
    Farmę zbieram po 14, poczekam aż mi jajko smoka dojrzeje, bo jakoś tak się zeszło, ze wczoraj (dziś) zbierałam farmę o 4 :)
    Ale i tak niewiele mi pomogło, bo nawet drugiego pokoju w całości nie obleciałam :) Jednak z drugiej strony patrząc... Połowa eventu za mną :) Szkoda, ze wypadajek coraz więcej potrzeba :) chyba miałam około 65 razem z prezentami, więc ponad 300 brakuje :D

15. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Kalinko, to trzeba Cie na gwałt jutro wspomóż. :)xD
    Ja utknęłam na 2 pokoju w ostatnim okrążeniu. :)

=kalina= lubi to.
  16. =kalina=

melduję, ze bp mi okazało łaskę i dziś dostałam 70 wypadajek- nie wiem czy się nie pomylili :D
    skończyłam 2 kółko- no prawie :) brak 210 wypadajek (+ 60 w ostatnim, ale tam klucza nie ma), czyli półmetek jest, a do półmetka eventu daleko, czyli jest dobrze ;)

17. krasnoludek10

Wczoraj 70 wypadajek, dziś 78 - nieźle:p

18. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    pokrzepiona jestem, bo po nadrobieniu zaległości tutaj, okazało się, że nie tylko mnie len dopadł ;).
    Wiosny mi trzeba!!! :D
    Jeszcze nie wyskoczyłam z zimowej czapy i ciepłego rynsztunku, jakoś mi tak zimno... :p

Potwierdzam doskwierający fakt braku listy wypadajkowej. Za Mamci zawsze była :cry:...

No to lecim z koksem:
    (na początek umieszczam tu piszących)

=kalina=
    122qwazi
    ells.w87
    WhateverHappenes
    krasnoludek10
    Alairë

Ostatnie edytowanie: 2 marca 2017
    gosiagosia60 lubi to.
  19. gosiagosia60

Hej sąsiadko-mam tylko 7 i niestety wszystkie stałe :(

20. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Krasnal,ja Ciebie bardzo proszę ogarnij się!!!!!!!
    Człowieku co ty wypisujesz!!!!Jesteś prawie dorosły,a nie zakodowałeś,że mamci tutaj już nie ma?????
    Nie wiem jak nazwać takie zachowanie,ale napawasz mnie świętym oburzeniem!!!!
    Jesteś na tyle leniwym stworzeniem,że ci się nie chciało przeczytać kilku stron wstecz,wiec podaję link i czytaj>:(:mad:

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/klub-nałogowców.10617/page-1133

Może przynajmniej ogarniesz dwie strony,bo mam autentyczną ochotą tobą potrząsnąć >:(