Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

W sensie na kartce:p ??? Też tak zrobię;) Ale dopiero przy 3 tortachxD Już rozumiem:) To ja mówię sobie np. "fioletowe różowe jagódki"xD Trochę niepoprawne gramatycznie, ale trudno:p

2. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

ja sobie zapisuję na kartce :)

122qwazi lubi to.
  3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

nadążasz? chyba, ze np cyferkami, albo jakimiś skrótami :)
    ja sobie na głos powtarzam np- czarne-karmel-czekolada

powinien być zakaz oszukiwania- robienia zdjęć :D:D:D

no tak... nie ma to jak postawić drzewa 20h, zebrać a za chwilę dostać z piekarni pomocników na 12h -.-
    Zastanawiam się czy nie zrobić demolki i siać kukurydz, ale chyba odpuszczę... szkoda, ze nie kuponik :music:

ostatecznie stanęło na pomocnikach na 48h...jutro nie gram, zostawię wszystko na ostatni dzień- co się odwlecze to nie uciecze, a hipotetyczni pomocnicy przynajmniej się nie zmarnują...
    Podobnie z jutrzejszym stajennym od franka...

za to bananów brak -.-

Ostatnie edytowanie: 23 lutego 2017
    122qwazi lubi to.
  4. krasnoludek10

No to witaj w klubie - i to dwa dni z rzędu-.- Ale za drugim się ogarnąłem i nadrobiłem trochę "uu-aa" do Wyspy Skarbów II:p A mogłem oczywiście wystawić słonie, aby potem produkowały masło orzechowe8)

5. =kalina=

No cóż- nauczyłam się na "błędach" i resztę wejściówek zamierzam wykorzystać ostatniego dnia- co się odwlecze to nie uciecze :)

Tomek, a co siedemnastolatek robi w domu na ostatki?
    No to ja chociaż z siostrą wypiłyśmy po oranżadzie skoro samotne (albo raczej osamotnione, ale to szczegół) obie zostałyśmy, ale Ty?

Teraz napiszę coś okropnego, więc możesz nie czytać: Ja w Twoim wieku... :D:cry::D:cry::D:cry::D:cry:
    Albo lepiej: Za moich czasów to... :cry::D:cry::D:cry::D

122qwazi lubi to.
  6. krasnoludek10

Ja siedzę i nudzę się u babci:p

122qwazi lubi to.
  7. WhateverHappenes

To zajmij się babcią 8)może się ucieszy i coś skorzystasz na tym :p

robicie torty dalej? ja tak :)płacą jakieś symboliczne fanty ale dzisiaj skorzystałam kombajn z dodatkami na 12 godzin :D

122qwazi lubi to.
  8. =kalina=

No więc skoro przyjechałeś do babci to czemu przy komputerze dłubiesz?
    Cóż, albo Ty, albo ja- na pewno jedno z nas jest dziwne, bo ja jak do kogoś jadę to z nim siedzę

Nudzisz się? Może babcia nauczy Cię czegoś pożytecznego? Nawet nie wiesz jak chłopakowi może przydać się umiejętność np przyszycia guzika ;) A może opowie Ci jakąś historię? Albo Ty jej poopowiadaj co u Ciebie słychać- każda babcia chętnie posłucha i doradzi :)
    Proponuję też pomóc babci w obowiązkach, zaproponuj, że jej okna umyjesz, albo jakieś meskie typu śrubki gdzieś trzeba dokręcić, coś gdzieś nasmarować, drzwi naoliwić? Zrobisz coś na podwórku? W końcu dorosły facet jesteś, więc wiesz... Zapytaj albo wykaż inicjatywę :)

Kupony chomikuję na ostatni dzień, bo szkoda mi wygrać kombajnu i zmarnować 12h na jeden zbiór- drzewka mam w większości
    Na razie kilkanaście wykorzystałam, 51 czeka na kolejkę :)

Dzień dobry, widzę, że wiater hula u Nałogowców- wszyscy na odwyku czy jak?
    Wrzuciłam wabik- może umoszący się aromat kogoś przyciągnie :D
    A ja wbiłam lvl 92, nawet nie zauważyłam kiedy mi ten paseczek zielony tak poskoczył i musiała sie mocno wczytywać co jest napisane na tym wyskakującym okienku :D
    I nie mam się komu pochwalić :cry: Przecież nie będę po obcych wątkach latać, bo pomyślą ,ze samochwała jestem (no może trochę racji by mieli)
    5 miesięcy mi to zajęło, więc tempo niezbyt oszałamiające, ale co tam :D

WH może za kilka lat i Ciebie dogonię :D

PS. Nie wstyd, że jako nałogowcy i stare wygi nie mamy wszyscy już setek?

Ostatnie edytowanie: 27 lutego 2017
    122qwazi i WhateverHappenes lubią to.
  9. Halynka87

Halynka87 Czeladnik forum

Witajcie :)
    Zajrzałam po przerwie ;)
    Nie powiem że jest lepiej...
    ale wiekszosc pewnie spi :(

122qwazi lubi to.
  10. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Bo tu tak wielcy nałogowcy, że chodzą spać razem z kurami ;)

11. =kalina=

tylko żeby z kurami jeszcze wstawali...
    Cóż, ja kładę sie jak koguty pieją ;)

122qwazi lubi to.
  12. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogowe Nałogi.
    Halinko, lepiej to będzie, ale nie tak szybko.:oops: Ewuni nadal żal i boli, że jej już nie ma, ale wspomnienia zawsze zostaną.
    No może nie z kurami, ale z chłopami trzeba iść. :pxDxDxD A że to taki dziwny naród, co uważa że noc do spania służy to już inna sprawa. :p
    faktycznie głupio latać po wszystkich forach a w nałogach się nie pochwalić.
    Gratuluję przeskoku. Ja jak dodam poprzednie konto 91 poziom i obecne 92 poziom to jako rasowy nałóg mam stan 183. Nieźle co?:pxDxDxDxD

MOD_Zgredek* i =kalina= lubią to.
  13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Dzień doberek....
    Ja się ogarnąć nie mogę jeszcze, tyle się dzieje...
    Ewuni oczywiście mi brakuje na forum :(
    Jeżdzę teraz po całej Polsce prawie.... w weekend byłam na śląsku i w górach na zawodach, a w czwartek jadę znowu do Krakowa, w sobotę startuję w Amatorskich mistrzostwach polski w narciarstwie, jestem juz wykonczona tymi wyjazdami, ale w sumie lubię to bardzo :D

=kalina= lubi to.
  14. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Miłego szusowania życzę:).

=kalina= lubi to.
  15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dziękuje ;)
    jestem na 1 miejscu w pucharze polski w swojej kategorii po wszystkich już eliminacjach, wiec musze sie stawić na mistrzostwach :D

=kalina= lubi to.
  16. WhateverHappenes

Witajcie :)
    ot nałóg jeszcze dzisiaj przed pracą torty lepił :ptaki event mi się podoba
    Kalinka gratuluję ale jeszcze PD nawet nie zebrałam z Ciebie
    Halinka zaglądaj do nas kochana :)

122qwazi i =kalina= lubią to.
  17. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Witajcie, ja poprzedni event skonzylam dzisiaj rano ale i tak jestem z siebie dumna bo zaczelam go jakos w polowie :D a tu juz trzeba szykowac sily do kolejnego eventu :)
    Chrumciu gratuluje pasji :)
    a u mnie dzisiaj pojawil sie chwilowo snieg :D chwilowo, bo wytrzymal z jakies 10-15 minut :D

122qwazi, chrumcia91 oraz =kalina= lubią to.
  18. =kalina=

Witajcie, jak miło, że dziś nas troszkę więcej :inlove:

Taka mnie myśl wczoraj naszła i mi się smutno zrobiło... Mamcia by tu taaaaką długą listę swoich prezentów wpisała :D jej się zawsze chciało notować takie rzeczy, ile czego dostała i wygrała, ile wypadajek każdego dnia miała... i oczywiście lista ts :) Normalnie nikt się chyba tak nie cieszył jak dostał nowość :D
    A pierwszego dnia zawsze narzekała, że na jej serwerze wypadajek jest najmniej, na co zawsze odpowiadałam, ze najwięcej narzeka, a najszybciej kończy :) I prawie zawsze w tym miałam rację :D

Ja z zakończonego eventu zapamiętałam tyle, ze miałam ok 130-140 kuponów dodatkowych i aż jednego banana
    Nie zapomnij wstawić zdjęcia trofeum na koniec sezonu :)

Dlatego włączam komputer dopiero jak mój chłop spać pójdzie, to tylko czasami się budzi i krzyczy na mnie czemu nie śpię :D
    Twój lvl WOW, nie wiem jakim cudem, ale i tak gratki ;)
    Ja raczej z tych, co wolą kolekcjonować drzewka i zagrody niż pd :) Ale na następnym gt musze na jakies itemy zapolować, jeszcze trochę i cała wyspa będzie dawać tpd :)

122qwazi i chrumcia91 lubią to.
  19. krasnoludek10

Ja ulepiłem 11 tortów byle jak (rano nie miałem czasu a i tak pewnie z kartkówki z polskiego nie zdałem, bo tuż po feriach była) i dlatego wyrobiłem się dosłownie 4 minuty przed końcem, po powrocie ze szkoły:p:D 1 ZB i 1 gwiazdka nawet całe wpadłyxD

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2017
  20. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry dzien :)
    Kalinko jak slusznie zauwazylas to brakuje list nagrod zdobytych a takze list wypadajkowych.
    Tomku, podczas ferii nie nadrabiales zadnych zaleglosci w nauce? jak spedziles ten czas?