Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Halynka87

Halynka87 Czeladnik forum

Witajcie. Mi także miło zajrzeć do was kiedyś sama grałam w tą grę :)
    Zobaczymy co będzie,na razie nie podjełam decyzji,raczej nie chciała bym wyjeżdżać.

Ja akurat byłam tą córką co była na miejscu ale faktycznie bardzo lubiła rozmawiać z moim rodzeństwem przez skypa zawszde czekała z radością kiedy będzie mogła zadzwonić lub kiedy oni zadzwonia jak wrócą z pracy :)
    Bardzo chętnie będę zaglądać do was :)

Witaj. To moja siostra skonczyła kierunek opiekunka dziecieca. Ja poszłam w ślady mamy i skończyłam szkolenie na Asystenta osób nie pełnosprawnych,a mama była opiekunka osób straszych i niepełnosprawnych :)

Witaj. Bo to się okazało już jak w styczniu trafiła do szpitala że ma nowotwór i mama o tym nie wiedziała,nie wiedziałyśmy jak jej powiedzieć,poza tym dopuki nie potwierdził się nie chciałyśmy jej straszyć i nie zdąrzyłyśmy jej o tym powiedzieć.
    Mama miała dobre serce choć dopiero teraz to doceniłam jak jej zabrakło. To fakt mama tak jak i babcie zostaną mi w pamięci na zawsze,bo babcie też obie straciłam i to w jednym roku. Dziękuje :)

Witaj. Niestety musieliśmy pieska uśpić,bardzo się męczył i cierpiał że nie mógł wstawać na łapki,choć walczył i widać to było ale dla niego to było najlepsze rozwiązanie :cry:
    Teraz spotkał się ze swoją panią a moją mamą po drugiej stronie życia,a bynajmniej mam taką nadzieję :)

Na pewno będę zaglądać może nie codziennie ale będę na ile mi czas pozwoli :)
    To był mamy pupilek dzień przed śmiercia się o niego dopytywała :cry:

Witaj. Już na koniec.Ciesze się że mama miała tylu wspaniałych tutaj przyjaciół i już wiem dlaczego nie wyobrażała sobie dnia bez zajrzenia tutaj,wtedy kiedy jeszcze mogła:)

Nie wiem jak często dam radę tutaj zaglądać,ale na ile będę mogła to zajrzę :) Choć za bardzo mi to z mamą się kojarzy ale to było częścią jej życia ;)

Do krasnoludka1 : Nie mam do Ciebie pretensji ani żalu spoko ;)

Ostatnie edytowanie: 19 lutego 2017
  2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Oprócz wielu zalet, które wszyscy znają Twoja mama była ogromną strojnisią :)
    Nikt chyba u nałogów nie miał takiej kolekcji sukienek, co rusz się przebierała, nie wiem czy masz dostęp do jej plików na komputerze, żeby sobie wszystkie obejrzeć, ale za tradycją podążając biegnij do naszych krawcowych i też załóż jakąś fajną kreację :)
    Jeśli dobrze pamiętam do dziewczyn Ewa chodziła się stroić: Salonik u Aniołka i Czarownicy

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

wszedzie chodzila :pna kazda okazje do 3 roznych pracowni .twierdzila , ze brudzi sie łatwo i musi czesto zmieniacxD:cry::cry:nawet weselna miala jak bralysmy slub farmerski:cry:xD:cry:xD:cry::cry:a weselicho bylo u mnie w watku w graczach xD:cry:xD:cry::cry:smiesznie byloxD:cry::cry:

4. =kalina=

A to możliwe :) Pewnie skojarzyło mi się jak pytałam o konkretną sukienkę :)

5. Halynka87

Halynka87 Czeladnik forum

Jak się już pozbieram po stracie ,to na pewno przyodzieje się w coś :)
    Tak mam dostęp do mamy plików i wiele sukienek widziałam :D

A to Ty byłaś mamy mężem ?

Ogólnie do wszystkich forumowiczów. Jeżeli ktoś jest z Lublina lub okolic albo bywa często w Lublinie,może jakieś spotkanko? Fajnie było by poznać mamy przyjaciół z którymi kupe czasu spędzała :) Odwiedzić ją też przy okazji. Ja dzisiaj mam nadzieję że się wybiorę do mamy choć na chwilkę a przy okazji i do babci. Jeżeli ktoś był by chętny się spotkać to pisać :D Tym bardziej że ja od maja zostaję sama w Lublinie

6. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogi.
    Witaj dziecko kochane. Miło, że zajrzałaś. I zaglądaj jak najczęściej. Zawsze to lżej się człowiekowi robi, gdy może się wyżalić
    i powspominać mamę z kimś , kto Mamcię lubił i miło wspomina. A piesia szkoda, ale widocznie musi Pani swojej pilnować. :oops:

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

qaswe, Twój post został usunięty i nagrodzony punktami karnymi. Zabronione jest przekazywanie kont w grze Farmerama, np w formie sprzedaży. Promowanie takich praktyk również jest karalne.
    Zła_Kobieta, post z cytatem również usunęłam.

8. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

No i się po-:ppisali. :pxDxDxD
    Witaj Czerwona. Co tam słychać w szkieletczyźnie. ;):pxD
    Ten event jakiś taki nieudany dla mnie. Sieję dzisiaj cebulę z SN . Rośnie 37 min , ale zobaczę ile wypadajek wypadnie . Pnącze bym chociaż chciała, ale nie wiem czy się uda ostatni malutki item zdobyć. No i naklejki nie będzie.:oops:

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To Emilka jest szkieletemxD ???
    Dla mnie też:( Może ten ciasteczkowy będzie lepszyxD Ale chyba jednak złudne me nadzieje:p

Dobranoc. Żartowałem:D Dzień dobry;)

10. =kalina=

Witajcie, czy moje piękne oczka mnie zawodzą, czy będzie do zbierania tylko item????
    Żadnej eventówki, żadnego nic D:D:D::D:D:D:D:D:D:D
    Podoba mi sie ten poradnik ;)

NA początek hurra kupiłam banany, więc założenie eventowe spełniłam, ale niedosyt pozostał, bo niestety posiałam cebulkę na noc, żeby sobie zebrać o 12, a muszę wyjść, więc... Trudno, kupiłam sobie największy itemik i teraz zośkę za resztki i jestem hepi :D

ells.w87 lubi to.
  11. krasnoludek10

A mi nie-.- Lubię robić eventy w całości a koszyków nie kupię - a te itemy to coś długo dochodzą - jeszcze te bonusy głupie mamy kręcić, aby zrobić 100%xD:cry: W końcu tych produktów mi nie starczy:p A ile tych bonusów można użyć? Tylko 1? A no nie ma takiej informacji... Jak się uda zebrać 8 kuponów, bo zrobi się 4 premie czasowe i się uda wszystko dobrze odwzorować, to 120 punkcików do zrobienia:) 120*6=720 maksymalnie - wygięło od wiatru ich całkiem! Kolejny event, którego bez koszyka nie skończyszxD:cry::cry:

EDIT: Przepraszam - źle zrozumiałem:oops: Wypadajką też będzie;)

12. =kalina=

A no właśnie też szukałam czy można użyć więcej niż raz, ale raczej nie

Tomek, przez przypadek trafiłam i od razu mi się skojarzyło z Tobą :)[​IMG]

chrumcia91 i Alairë lubią to.
  13. krasnoludek10

Odnośnie czego to:D ???

14. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,

po przeczytaniu poradnika - wiem, że nic nie wiem :p
    Przeraża mnie czas zapamiętywania i mnogość kombinacji... na pewno tu będę leżeć xD.
    Tzn. w tej piekarni u prosiaka xD:cry::D....

Powodzenia nam wszystkim :p

Całokształtu? :p

15. krasnoludek10

Może być:p
    Czyli jednak coś wiesz:p
    Zrób se zdjęcie - 3 kolory w porywach do 9 to tak dużo do zapamiętaniaxD ??? Gorzej już było się uczyć tabliczki mnożenia w 2. podstawówki z wujemxDxD:cry::cry::cry:

16. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

ja pnącze ominęłam z daleka :)
    zdobyłam TSy i inne przydatności a z celowaniem to jakoś krucho było u mnie

czy dobrze widziałam ,że do tego nowego eventa siać nie trzeba badyla?

17. krasnoludek10

Super, prawda;) ??? I z upraw nie ma wypadajków - zarąbiście po prostu:D Jestem w siódmym niebie:D Z drzew 20 h na 5 łąkach powinno być najwięcej;)

18. =kalina=

jestem po demolce na farmie, aż mnie kciuk boli, szkoda, ze muszę troszke cmj stracić, bo jeszcze ok 20h mam, ale trudno, szkoda by było wypadajki stracić, następnym razem zapamiętam, żeby się nie obżerać :p

19. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

a ja zapomniałam,że stawia się drzewa i zagrody >:(róże posiałam :mad:

20. =kalina=

aż tak wiele nie wypadło... chyba 20-30, event długi to nadrobisz, za gapowe się płaci :D ;)
    u mnie na razie bezbłędnie, zastosowałam system uproszczonego nazewnictwa własnego, każdy element dostał kolor, bo z pamięcią wzrokową u mnie kiepsko, ale jak sobie na głos powiem- czarne- pomarańczowe- czerwone, to umiem powtórzyć :D
    jakby co pnącze jest :)

edit: evencik ukończony, oby więcej takich ;)
    Do młyna wraca sp, bez sensu marnować na te kupony, lepiej jabłka sprzedać :)

Ostatnie edytowanie: 22 lutego 2017