Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jak to niestosowne? Każdy jest dzieckiem czyimś, więc nic w tym obraźliwego nie widzę-.- Idę sobie naprawdę, bo się czepiacie wszyscy o najdrobniejsze szczególiki - szkoda, że w konkursach tacy wyrywni nie jesteście8)

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

O tym, ze zmarła Ewa jest napisane od strony 33-37 i poźniej kilka razy, a teraz piszemy na 41 ciężko było się troszkę (4-5 stron) cofnąć?
    Ale ok, nie ma głupich pytań tylko głupie odpowiedzi i wolno było sie zapytać, ale ten ton naprawdę był, delikatnie mówiąc, niestosowny

akinomrd lubi to.
  3. krasnoludek10

Za bardzo się spieszę, aby się cofać - nie lubię się patrzeć wstecz.. Ale teraz będę wiedział:
    1. Dowiedz się sówką.
    2. Napisz najszczersze kondolencje.

4. =kalina=

Nie dało Ci do myślenia, że wszyscy się czepiają? głównie durnych uśmieszków- naprawdę uważasz, że są adekwatne jeśli piszesz, ze współczujesz?
    może jakbyś częściej patrzył za siebie to byś na błędach czegoś się nauczył

akinomrd, ankagdw oraz Zła_Kobieta lubią to.
  5. krasnoludek10

Ja muszę sam w ciszy pomyśleć - nie lubię słuchać tłumu. Taki ze mnie typ człeka i nic na to nie poradzę - przykro mi bardzo.

6. =kalina=

więc najpierw pomyśl, potem przemyśl dokładniej, tak na wszelki wypadek

akinomrd i ankagdw lubią to.
  7. krasnoludek10

Już nie naprawię. Na przyszłość będę wiedział:) Ale babcia też nieraz jej przyleje i już się zaczynają szlochy "Do mamy chcę, do mamy"-.- Naprawdę wszyscy byliśmy tacy za młodu? Aż zadziwiające - no szok normalnieo_O

Ostatnie edytowanie: 19 lutego 2017
  8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

i 3..
    przypomnij sobie co pisales na forum gdy zmarl BA Chris

9. krasnoludek10

To jeszcze 4.. Jeśli czujesz, że napisałeś coś nie tak, usuń post i wróć do punktu 2:p I mamy idealny przepis!

10. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Pozdrawiam Nałogi i całą resztę ;)

Podpisuję się pod tym obiema rękami.
    To dobrze że córka Ewy tu czasami zagląda, to że tyle osób pamięta i tak miło wspomina kogoś z naszych najbliższych jest jakąś pociechą. A MAMCIA pozwolę sobie powiedzieć zawsze będzie częścią tego forum.
    Jak wam idzie rzucanie piłeczką bo ja już przestaję widzieć do kogo celuję. Pomimo super celności mam już dość powtarzania każdego celowania po dwa, trze a nawet sześć razy. I czy jedyna rekompensata za te wszystkie zacięcia, zmiany i utrudnienia z logowaniem to event przedłużony o dobę.

=kalina= lubi to.
  11. krasnoludek10

Marnie - strzelam do dwóch złotych i 6 srebrnych bo w tą jędzowatą czarownicę niepotrzebnie strzelam8)xD:cry::cry::cry:

12. =kalina=

Witaj Elu, miło Cię widzieć, zdecydowanie za rzadko zaglądasz :)
    Pierwsze dni celowałam poniżej 18, teraz już trafiam 24- ktoś mi powiedział "powoli, jest dużo czasu", to zaczęłąm wypatrywać 2 złotych, reszta srebrne, czerwone omijam :)
    Rekompensata na razie jedyna, ale coś słyszałam, ze mają jeszcze coś w poniedziałek dorzucić

Nie patrz na innych tylko na siebie
    I chociaż z zasady bicia nie popieram, ale krasnal, u mnie mówiło się, że będziesz miał swoje dzieci to będziesz je bił- jak jakaś ciotka czy sąsiadka chciała klapa dziecku dać, Ty też ojcem ani matką nie jesteś, prawda? Przykład Krasnal, dawaj przykład, a tylko na dobre wam obojgu wyjdzie
    Ja zawsze chciałam, żeby moja siostra u mnie pociechy szukała, jak jej ktoś dokuczał czy coś, a nie mnie się bała bo ją wyśmieję czy tak jak Ty-uderzę...
    Od kiedy Cię znam niepojęty dla mnie jesteś i podtrzymuję opinię, ze nigdy takiego człowieka nie spotkałam

akinomrd i Zła_Kobieta lubią to.
  13. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ani przypadkiem ani nie przypadkiem-.-moja farma sie nazywa tak samo jak na forum.nie wiem skad ten pomysl.nie odpowiadaj-nie ciekawi mnie to wcale.

kolejna?hmmm to jest ktos. kto jeszcze nie zaczal?o_Opytanie retoryczne-rowniez nie oczekuje odpowiedzi..

14. krasnoludek10

Są - zdziwiła byś się ile:D

15. =kalina=

przykłady?

Ale potwierdzam, nawet nie wiesz ile ja mam do Ciebie cierpliwości...
    Jak czasem czytam i powstrzymuję się od komentarza, albo "gryzę się w język" to chyba znaczy, że Cię lubię ;) "D

Życzę Tobie chociaż połowę tego w stosunku do rodziny :D :)

Zła_Kobieta lubi to.
  16. krasnoludek10

Oby się spełniło:D:)

17. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Postaram się znowu zaglądać częściej ale już nie wiem ile razy wywaliło mnie w trakcie pisania, tylko zaloguj się i zaloguj. Chyba mam etat podglądacza przypisany do farmy.
    A to coś żeby Krasnal miał co gryźć, nie tylko język. I coś dla nieco starszych.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

=kalina= lubi to.
  18. =kalina=

Też mogę się poczęstować? Jajeczko po prawej zakoszę dla siebie
    W takich chwilach przypominam sobie, ze nie zjadłam kolacji, bo byłam zajęta robieniem dla innych, a teraz już za późno i pół domu obudzę :D

ech, taka moja uroda :)

te wtyczki i pierdyczki z poradnika zrób, moze coś pomoże

19. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,

specyfika Krasnala jest zaiste niepowtarzalna...
    Siedzi młodzian z dorosłymi już tyle czasu na forum, wzorce jak chce to znajdzie, a dalej jakby z piaskownicy nie wyszedł :(. Oj...

=kalina= - brawo Ty :D!

Hesarenka64 - brakowało kulinariów, dziękujemy :D

Halynka87 - przychodź do nas, zapraszamy :)

To bardzo smutne, że piesia też już nie ma... Mamcia chętnie o nim opowiadała.
    Trzymaj się.

Zła_Kobieta lubi to.
  20. krasnoludek10

Jak nie teraz się wyszaleć, to kiedy? To może obronić każdego, bo każdy wiek ma prawa do nieograniczonych balang (chociaż nieraz zdrowie nie pozwala) :p;) A jak zwierzak umiera najukochańszy, to wiem jaki to ból niestety:( Chomiczek zmarł, świnka morska też.. Ale było to dawno, lecz pamięta się do dziś:cry: Pies kulawy jest ciągle, bo jakaś suczka wstrętna go ugryzła (weź go upilnuj jak potrafi przegryźć/zdjąć kaganiec, zerwać się ze smyczy i inne takie numery wykręcać - pod presją siostry, że mnie zabije jak go nie przyprowadzę, nie miałem wyjścia - życie mi jeszcze miłe - musiałem go łapać):cry::cry:Ale biega i tak jak nowonarodzony.. Dobranoc jakże smutne (jedna dziewczyna 26 lat z Boliwii też niedawno umarła):cry:

Ostatnie edytowanie: 19 lutego 2017