Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Tęsknię...
    Uczyłaś mnie stawiać pierwsze kroki na G&T...
    Mam nadzieję, że tam gdzie jesteś jest lepiej...
    Wyrazy współczucia dla Rodziny i wszystkich, którzy otrzymali okazję by Cie poznać...

2. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    po prostu mnie zatkalo i nie wiem co napisac bo nie moge w to co sie stalo uwierzyc.

Kochana Ewuniu na zawsze jestes w sercu mym ale zycie bez Ciebie bedzie mialo juz inny wymiar.
    []
    Wyrazy wspolczucia dla wszystkich co Kochaja Nasza Ewunie.....

3. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Są takie chwile w życiu kiedy brak slow:(
    Najszczersze kondolencje dla Rodziny i wszystkich którym Ewa była bliska
    Spoczywaj w pokoju

4. Kasialka

Kasialka Generał forum

Wyrazy współczucia dla Rodziny.

Spoczywaj w pokoju.

5. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

Nie znałam mamci osobiście , ale czytałam jej posty , widziałam jak pomaga farmerom ....bardzo mi jej będzie brak na forum
    Wyrazy współczucia dla rodziny , przyjaciół z reala i wirtuala , dla nałogów
    Ewuniu kiedyś się spotkamy i poznamy
    [*]

6. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ostatni raz zalogowalam sie na farme 1/02 a pare godzin pozniej czekala na mnie wiadomosc o Ewuni :oops:
    przed chwila dopiero spojrzalam i rycze :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    [*]
    Ewuniu do zobaczenia po drugiej stronie
    a rodzinie i wszystkim bliskim wyrazy wspolczucia :cry::cry::cry::cry:

7. =ewa=

=ewa= Forumowy żółtodziób

:cry::cry::cry:
    [*] [*] [*]

Chociaż się nie znałyśmy to wiele razy mi pomogła, bo miałyśmy tak samo na imię...
    Świetna kobieta, z tego co czytam nie tylko krewnym będzie jej brak, ale także nam, farmerskiej rodzinie...

Ewo, spoczywaj w pokoju, mam nadzieję, że teraz jest Ci lepiej

8. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Nam wszystkim brakuje Mamci. Najgorsza jest myśl,że to jest takie ostateczne rozstanie.
    Mam tylko nadzieję,że wątek nałogów dalej będzie miejscem na nasze pogawędki :)

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Pewnie będzie,życie toczy się dalej....(sorki,ja tu prawie się nie udzielałam ale czytałam zza krzaka,więc nie wiem czy mi wypada to napisać...:()A Ewa na zawsze w pamięci naszej zostanie.

10. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Witajcie,
    obie macie racje. Ewunia zawsze zostanie w naszej pamieci jednakze zycie toczy sie dalej. Kazdy z nas ma i bedzie mial pewnie jakies historie do opowiedzenia czy to w tym watku czy na calym forum. Wazne jest by zapamietac tych farmerow, ktorzy byli tu z nami a takze tych ktorzy sa i beda do nas spogladac.
    A do mnie dzisiaj odezwal sie 'stary farmer', ktory myslalam, ze zrezygnowal z gry :) moj byly i w zasadzie obecny malzonek :) zatem motywuje sie do gry :D
    kazda z Was skonczyla event hodowlany? ja wlasnie pracuje nad nim :D

11. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogi.
    Elu ja hodowlany zrobiłam tylko podstawowe . Za mało SP. Ale neonki stoją więc event odhaczony.
    A 270 SP za siedem bananów to mnie się nie opłaca. :)

=kalina= lubi to.
  12. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

witajcie
    ja mialam do zrobienia ostatnie zadania ale odpuscilam, nie mam zwierzakow

122qwazi lubi to.
  13. WhateverHappenes

To prawda :)

witajcie nałogi , ja event skończyłam jakoś tak w całości
    dzisiaj odkryłam na farmie rzeżuchę , no co nam ona ? :sleepy:

122qwazi, gosiagosia60 oraz =kalina= lubią to.
  14. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Witaski Nałogi... Dziś jakoś mnie myśl naszła o naszej Mamci, a dokładnie pomyślałam o jej córce... Bo moja mama jest w tym samym wieku, co była Ewa i nie wyobrażam sobie, żeby teraz ją stracić... Z takim westchnienie jeszcze bardziej współczuję córce...

Oczywiście, że wypada- zapraszamy częściej :)
    Event hodowlany skończyłam na pierwszych neonowych nietoperzach i żałuję, że w ogóle zaczynałam, bo za dużo w stodole nie miałam, kasy też, więc żeby wsadzić klony dużo SP poszło :(
    A na owocowy targ zakupy robicie czy stajecie po drugiej stronie barykady i będziecie zarabiać miliony SG na sprzedaży?

rzeżucha... po to samo co i sałata- po nić :p
    chociaż sałata chyba w jakiejś paszy jest chociaż

122qwazi i gosiagosia60 lubią to.
  15. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    smutno u nas...
    Ja też poleciałam do spodu, jakoś tak z rozpędu.
    Ale przystopowałam się i co do sztuki kłódki miałam.

Jest 5 nowych mikroskopijnych misji, w tym chyba 4 z rzeżuchą. Może to tak już pod Wielkanoc? ;)

Hej Sąsiadko ;), wpadaj jak najczęściej :D...
    A nasza Mamcia była... i będzie w naszej pamięci.

Moja była ledwo ciut starsza, 60 lat.... :cry:
    Wiem, że to żadne pocieszenie i cierpienie jest takie samo, ale nasza Mamcia ma zdaje się 3 dzieci. Mają siebie. Ja zostałam całkiem sama... :(

Robię. Nie wiem, na ile mi zapału wystarczy, bo jak tak spojrzeć na te tabelki, to to niezła dojarka jest ;). Chciałabym kiedyś uzbierać farmarek na drzewko magiczne, ale to za bardzo dłuuuuugi czas będzie, o ile oczywiście wtedy nadal będzie do zdobycia w nagrodach.
    Nie mam tego drzewka i tak dla Mieczysława bardzo by mi się marzyło xD.

16. =kalina=

u mnie kłódek 164, ale brak było zwierzaków, żeby dalej robić :p
    Mikroskopijne misje to mało powiedziane... Jedna z nich ma tylko jedno srebrne zadanie :D
    Szkoda, że bez gwiazdek :p

Ile tego towaru macie na targ?
    U mnie od kilkudziesięciu do 2-3 tys niektórych, ale nie mam cierpliwości, żeby policzyć na ile lvl starczy :D Nie byłam pewna, czy będzie można te z baha oddawać, więc za dużo nie kupowałam, a dużo większą wartość mają... Szkoda, ale zapas mam soku klonowego, korków i migdałów- najcenniejsze na farmie :)
    Ja zbieram na bananki- w sumie to szansa, żeby je de facto za sianogrosze dostać- kupujesz owoce, dostajesz farmarki- kupujesz bananki...
    Drzewo magiczne niby daje jedną wypadajkę, ale... Za drogie jak dla mnie :)

a tak na marginesie- kiedyś mi mówiłyście kto to ten mieciu, ale i tak nie wiem :D

17. WhateverHappenes

ja mam na szczęście magiczne z TSów :)

a Mieć to brat Przydasia

122qwazi, gosiagosia60 oraz =kalina= lubią to.
  18. =kalina=

dobre :D

a przydaś?

chyba rozumiem grę słów ;)

122qwazi lubi to.
  19. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry dzien :) pobijam swoj rekord farmerski z ostatnich miesiecy. Spedzam 3 dzien na farmie ;) moze i ja spojrze na ta owocowa misje

20. =kalina=

Dzień dobry Nałogi, coś czuję, że jak nie będę dozowała sobie przyjemności to event bardzo szybko skończę- na jedną wpłatę około 2000 tys owoców- dawałam klony cukrowe, dalej jest coraz więcej :p

Cóż... Ja loguję się prawie codziennie, no, może 6 dni w tygodniu, ale chwasty też co najmniej raz w tygodniu mam, bo nie chce mi się zbierać :D
    Czasem asekuracyjnie zwierzątka z drzewkami wystawię, ale... dużo jest roboty z usuwaniem poletek i ustawianiem czegoś innego

ells.w87 lubi to.