Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Witaj Panno Men(ko) :D

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Cały czas jeszcze panna, troszkę mniej niż 3 miesiące, więc możesz mnie tak tytułować jak najczęściej, żebym się nacieszyła ostatnimi dniami tego stanu :D :D

3. krasnoludek10

A co - za 3 miesiące ślub z wybrankiem Twojego serca;) ??? Powodzenia:) Bo w dzisiejszym dziwacznym świecie, coraz więcej rozwodów..

4. =kalina=

Dzięki, nie ma to jak słowo na zachętę, nie wiem czemu coraz częściej to słyszę :(

5. krasnoludek10

Bo ten świat współczesny jest pop. Przepraszam, nadziwaczny;)

6. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Zajrzałam i powiem Ci coś - jest bardzo dużo małżeństw takich na całe życie. Jest ich większość :)
    Trzeba tylko pamiętać, że związek dwojga ludzi to sztuka kompromisu i dyplomacji ;)
    U mnie niedługo 30 lat stuknie, a czuje sie, jakby to w ostatnie święta było :D

7. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Kochana nie słuchaj ja w listopadzie 30 lat razemz moim starym bede miałai tobie tego zycze

8. krasnoludek10

To chyba tylko ja mam takiego pecha rodzinnego..

=kalina= lubi to.
  9. małgoos

Odmów jakies tance indiaskie i fatum minie hi hi

=kalina= lubi to.
  10. =kalina=

Moi rodzice teź mają 30 rocznicę dwa dni po moim ślubie :D
    Na szczęście u mnie w rodzinie nikt jeszcze się nie rozwiódł, więc może nie jest tak źle, nie jestem jakoś genetycznie naznaczona :) w dalszej rodzinie też nie kojarzę...
    Mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale pewnie to nie pech, tylko kwestia wychowania? Tzn moja mama zawsze jest cierpliwa i od zawsze pamiętam, ze nigdy nie kłócili sie z tatą dłużej niż godzinę, zawsze ktoś ustępował i przepraszał- tego jestem nauczona i tak staram sie postępować... A jak jestem pewna swojej racji, a chcę się pogodzić to idę do mojego lubego i mówię "masz mnie przeprosić"- za co? -za całokształt :)
    I nie wyobrażam sobie, zeby nie odzywać sie do kogoś więcej niż godzinę, a już na pewno nie kilka dni :D
    Trzeba zapamiętać, że przeprasza zawsze mądrzejszy, nie istnieje w domu duma, honor itd, tzn, na zasadzie że nikt nie unosi sie dumą i nie czeka napuszony, aż mnie przeproszą...

11. krasnoludek10

Ważna wiadomość:) Glowo - do dzieła - zapisuj:D;) !!!

=kalina= lubi to.
  12. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Witajcie Nałogusie
    Masz całkowitą rację , życie we dwoje to sztuka kompromisu. Trzeba umieć docenić tę szansę od losu że dał nam tę drugą osobę do toworzystwa, a nigdy nie wiadomo na jak długo niestety. Mam grypsko i nostalgiczny nastrój, event na pociechę skończyłam. A żeby tu było gwarniej i można było podglądać z krzaczorów to coś na ząbek zostawię

[​IMG] [​IMG]
    Smacznego choć już troszkę późna pora na jedzonko

=kalina= lubi to.
  13. krasnoludek10

Idę sobie zrobić kanapki:) Ale ziemniaczki porywam;)

=kalina= i małgoos lubią to.
  14. małgoos

Ja zawsze podczas jakies kłotni mówiłam przeciez wiem ze mnie kochasz to po co sie złoscisz

=kalina= i Zła_Kobieta lubią to.
  15. =kalina=

Podoba mi się- zapamiętam ;)

A mnie wczoraj chętka naszła na wafelki z kajmakiem, dorzuciłam krem mocno cytrynowy dla równowagi... mmmm...

16. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    Menko - dobrze, że jesteś dobrej myśli, wytrwałości życzę, idź tą drogą ;).
    Papierek w zasadzie niczego nie zmienia, bo nie on cementuje dwoje ludzi, ale ułatwia parę spraw. Szczególnie jak są dzieci.

Krasnal - wiem o czym piszesz, ale pamiętaj o tym, że każdy jest kowalem własnego losu i nie można zakładać, że z racji pokrewieństwa jesteś uwarunkowany do pójścia tą samą drogą :).

Budynki wyklikane, prezenty też. Ale z itemem to miałam zagwozdkę.
    Do poradnika musiałam się wrócić, bo nijak nie mogłam go postawić... :p.

Hura, u nas się właśnie ferie zaczynają!!! Mam wolny tydzień, bo mi młoda w góry jedzie :D.

Niestety czystszym powietrzem to sobie bidulka nie pooddycha, tam też smog....

Hesarenka64 lubi to.
  17. krasnoludek10

Ja od wczoraj pewnie zrobię cały uniwerek i koniec eventa pomimo niezrobionych 3 planszxD

małgoos lubi to.
  18. =kalina=

Za długo nie wytrzymał nam krasnal :D

Tu nie do końca sie zgodzę... może w 70%
    Bo jeśli masz już ten papier to nie jest tak łatwo się rozstać- większa kłótnia, większa awantura- zbierasz manatki i wyprowadzasz się na drugi koniec kraju nie mając chęci na pogodzenie sie, nie musicie się już nigdy zobaczyć...Jak masz papier dwa razy się zastanowisz nad taką wyprowadzką, a potem i tak wiele rzeczy będzie was łączyć i jest większe szanse na pogodzenie się, nawet dla świętego spokoju :D

Hesarenka64 lubi to.
  19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

oczywiscie za pomocą kombajnu :p aż się chłopak już ze mnie śmiał :p wyszlismy z kopalni soli i ja od razu za telefon xD

20. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

jakby w kopalni był zasięg to byś se pewnie gdzieś wygodnie przycupnęła na dole:p

muszę się przyznać,że TSy evento jakoś mnie nie usatysfakcjonowały....-.-
    może z wyjątkiem bugenwilli- moja druga :)

Hesarenka64 lubi to.