Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dzisiaj kolejna wiertarka z borsuków mi wypadła :D
    już mam 4

2. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Hej nałogi :)
    widzę że wszystkich dopadło jakieś dziwne lenistwo :sleepy:
    zastanawiam się czy Franek dzisiaj się nie pomylił.... miał mi dać 5 gwiazdek a sypnął bananami:inlove:w ilości 15 sztuk:p jeszcze jeden poziom i odblokuję sobie plumerię8)cokolwiek to jest

3. chrumcia91

ja jeszcze 1 poziom i manufakturę na bahamie biorę ;P nawet dziś powinno mi się to udać :p
    ja ostatnio mam mniej czasu i chęci na farmę:p

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dobry wieczór Nałogom :D

Stracone bananki, u mnie stoi w pasku, bo wystarczy pójść na targ- zdarza się, ze produkt tańszy niż zwierzak, a tu trzeba dwa wrzucić, nie wspominając o czasie, paszy i zajmowanym miejscu...

Za bananki od frania odblokowałam palemkę acai :D

Chyba wszystkich leń dopadł... Też dziś chwasty zbierałam ;)

5. chrumcia91

oj tam stracone :p jest to trzeba brać :p

122qwazi lubi to.
  6. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogi.
    Ja też wszystkie wzięłam i na polach stoją. :pxDxDxD "Mieciu" najważniejszy. xDxDxD

chrumcia91 lubi to.
  7. =kalina=

Witajcie :)

Hmmmm....
    Też jestem z tych, co wolą mieć :D
    Ale teraz bym się chyba zastanowiła nad innymi posągami najpierw :)

Jak się Wam urodziny podobają?
    Looknęłam z grubsza na poradnik, ale znów pokombinowany tak, ze nie ogarniam do końca za pierwszym razem, a nie chce mi się jeszcze raz czytać- zacznie się, to będziemy myśleć ;)
    Na pewno sianie i wypadajki ;)
    Zawsze najpierw patrzę ile rośnie roślinka 7h to dla mnie raz- dwa razy zbiór, może coś tam skubnie się :)

122qwazi lubi to.
  8. chrumcia91

u mnie tylko już ogród został do odkrycia :p
    event jak kazdy inny robie, ale jutro wyjezdzam i dopiero w niedziele chyba wroce, laptop tradycyjnie ze mna jedzie, ale nie wiem czy bedzie czas ;P
    na telefonie bede zbierać

122qwazi lubi to.
  9. =kalina=

fiu fiu, jakbym miała na telefonie całą farmę zbierać, to chwasty murowane :D
    Chociaż ze dwa razy mi się zdarzyło, ale pełnia była- dodatkowa motywacja :D

122qwazi lubi to.
  10. Alairë

Alairë Generał forum

Hej leniuszki Nałogi,
    jak tam, event wystartowany?
    W slotach chjm siedzi, nikt nie zapomniał?

122qwazi lubi to.
  11. WhateverHappenes

event wystartował tak naprawdę dzisiaj :)wczoraj pozbierałam chwasty zamiast dzikiej róży :mad:bo przez dobę interneta i telewizji nie było u mnie >:(dodatkowo skończył mi się kombajn i kupony :oops:no same nieszczęścia....
    dzisiaj ogarniam wszystko ;)

małgoos lubi to.
  12. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Nałogowe Nałogi. :)
    Uniwersytet pomalowany i 3 budynki w centrum handlowym. :) Badyle rośnie i mruczy. :pxD

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Witam:) Umarłem, lecz się odrodziłem;) Jak Polska po powstaniu listopadowym:) Leń farmowy mnie dopadł przez przesilenie zimowe:p

14. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witaj leniu farmowy. ;)
    Witam Nałogi.
    Ostatni zasiew zrobiony. Brakuje tylko wypadajek .:)

15. krasnoludek10

Trzymam za Was kciuki;) Ale Wy za mnie nie trzymajcie:p Bo po co jak nawet myszki i laptopa ni ma, bo z tego drugiego odpadł element jaki do podłączania ładowarki do lapka (nie listwy) - "urok" niszczenia wszystkiego i ciasnoty pokojowej (bałaganiarstwa)..

16. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Kciuki na bałaganiarstwo nie pomogą. 8):pxD

17. krasnoludek10

Dlatego macie ich nie trzymaćxD

18. WhateverHappenes

hej :)
    ja dopiero kończę drugą dzielnicę :pnasiałam na jutro trochę długorosnących bo brakuje wypadajków 8)normalne zresztą.....

19. krasnoludek10

A ja pewnie nie skończę nawet jednej dzielnicyxD Pozazdraszczam, ale będę żył sobie dalej:p Gra jest dla mnie a nie na odwrót;)

20. =kalina=

Witam witam, kogóż to piękne oczy me widzą? Tomek dawno Cię nie było i od razu takie głębokimi filozoficznymi myślami rzucasz :p
    U mnie event skończony- udekorowałam tyle, żeby dostać wszystkie kurtyny i banana, 200 wypadajek w zapasie, ale nie chce mi sie już siać eventówki, moze jutro jeszcze, żeby gwiazdki któreś odkryć albo giganticę :p