Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Moje gratulacje a puchar i jakaś nagroda gdzie?

Ja myślałam, że to odwrotnie jest ;)

A co z mamcią? Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia i tutaj :)

No tak posta pod postem nie można a poza tym rozmawianie samemu ze sobą to ponoć niezdrowa oznaka xD;)

bakowska123 lubi to.
  2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Długo w szpitalu leżała na zapalenie płuc, kiedyś chyba Marioli odpisała, że korzysta z farmy na telefonie córki ;)
    Mi nie odp, ale jakby wyszła, to pewnie by się odezwała- mam nadzieję, że teraz juz tylko wypoczywa gdzieś w sanatorium, a nie ma jakiś powikłań... :(

U mnie najczęściej wygląda to tak, że włączony mam komputer + radio/film lapku lub jakiś kanał informacyjny w tv, a sama coś biegam, sprzątam, gotuję- zawsze w dom się zajęcie znajdzie, a ja nie lubię siedzieć :p
    Latem zawsze można pójść do ogródka, a teraz to chyba tylko po to, zeby odśnieżyć ;)
    Jak już naprawdę nie mam co robić, to ostatnio ciasteczka kruche ciasteczka piekłam z dziwnymi wzorkami, albo wymyślam coś ciekawego na kolację :D
    Dziś zapraszam na pierogi z twarożkiem, który sama zrobiłam w sobotę- własnie kończę lepić ostatnie kilka sztuk :)

bakowska123 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No to nieciekawie się Ewa załatwiła, trzeba jednak dbać o zdrowie, bo zachorować to raz dwa, ale potem odzyskać zdrowie trudniej :(

Mam nadzieję, że jednak już jest wszystko dobrze, tylko nie ma czasu, możliwości albo ochoty tu do nas zaglądać ;)

Dawaj Menka te pierożki bo masełko już mam roztopione, mniaaaam ;)

bakowska123 lubi to.
  4. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Witajcie wieczorkiem ;)
    Z Ewunią chyba nie jest tak źle bo od czasu do czasu podrzuci mi jakiś sąsiedzki upominek na faremkę. Narobiłaś mi smaka na te pierożki:p. Co do farmy to i ja niestety teraz częściej jestem zajęta w realu a faremka swieci sobie a muzom . Na odmianę co coś innego na ząbek przyniosłam
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

bakowska123 lubi to.
  5. =kalina=

Pierogów nie zostało ani jednego, co zjedli, to zjedli, a resztę zapakowali na wynos mojemu braciszkowi :D
    Swoją drogą, może jestem dziwna, ale nie przepadam za pierogami, naleśnikami itp... czasem się zastanawiam nad ich fenomenem...

Mamcia też mi prezent kilka razy podesłała, ale na sówki nie odp, mam nadzieję, że czyta :)

Elu, ja jak nie mam włączonego kuponu na kombajn, to też farma odłogiem stoi, od południa chyba kukurydza rośnie, jeszcze chwila i przekwitnie :D
    Zbieram sobie raz na jakiś czas po kilka rządków ;)
    Najczęściej sieję po 7-8 różnych roślin, żeby zbierać w różnym czasie, to raz na pół godzinki czy rzadziej wejdę i pół pola zbiorę jak mam natchnienie :D

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Puchar i dyplom jest ;)

bakowska123 lubi to.
  7. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

No to pięknie, moje gratulacje :)

Dwa zwycięstwa, dwa pucharki :D ode mnie:D

Ostatnie edytowanie: 16 stycznia 2017
    chrumcia91 i bakowska123 lubią to.
  8. =kalina=

O jejku, takie pyszności i to na kolację, a ja na diecie :D

bakowska123 lubi to.
  9. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

A kawa może być na dzień dobry?;)

bakowska123 lubi to.
  10. chrumcia91

ale pysznie wyglądają :d

=kalina= i MOD_DaMa lubią to.
  11. =kalina=

Kawa zawsze dobra :)

A po kawie wszystkie szczęśliwe losowania :D
    Na dzień dobry wysłałam po 4 drzewka naszego doktorka i dostałam dracenę, glicynię, hurmę i sandałowiec :D
    na kolejnych durian, dracena :D Żadnej nie miałam, oprócz drzceny, ale na pewno się przyda, na targu sprzedawałam ją za ok 10.000
    Wszystkie na plus :D
    Jeszcze mam ostatnie 5fl, nie mam jeszcze tylko akebii pięciolistkowej :D

Wam też życzę takiego szczęścia ;)

Edit: ta da dam i jest akebia :D

szkoda, że się fl skończyły, ale mam wszystko, czego mi brakowało, może jeszcze złote xxl, ale i tak jest dobrze ;) :D

12. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Bryy nałogi :)
    kupiłam kotu kosz wikinowy i pogardził -.-coś nieskutecznie odwykam od forum bo podczytuję Was czasem :p

=kalina= lubi to.
  13. =kalina=

A czemu chcesz odwykać???

14. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Dobry wieczor :)
    Chrumciu gratulacje
    u mnie ostatnio urwanie glowy w pracy wiec dosc czesto pojawiaja sie chwasty :(
    za tydzien o tej porze bede sie zbierac do Polski :)
    wczoraj wybralam sie na koncert. Moi chlopcy tez dobrze sie bawili wiec moge uznac, iz moje urodziny sprawily przyjemnosc :D

=kalina=, chrumcia91 oraz małgoos lubią to.
  15. chrumcia91

Dzięki ;)

Ostatnio nie wiem skąd pojawiły się u mnie 2 wiertarki, a przed chwilą zobaczyłam trzecią :)

=kalina= lubi to.
  16. =kalina=

Dzień dobry :D
    U mnie już wypadło 55 :) A desek już tylko 60 do pierwszej rozbudowy :inlove: mam nadzieję w tym tygodniu skończyć :D
    cegiełek już też tylko troszkę ponad 200
    Ale mam komplet magazynów, chociaż stoi 5- szkoda było bananów na manufakturę na baha, bo produkty tańsze niż zwierzaki, ale może kiedyś sie przyda :)

Nowe drzewka takie drogie na targu, że aż szkoda je do misji oddać, ponad 20tys każde :D
    Nie starczyło mi kasy na prowizje :D

coś na poprawę humoru w pochmurny dzień, a co :)
    Mam, też, to się podzielę

17. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    i u mnie jakiś taki leń farmowy zagościł :(...
    Profilaktycznie zrezygnowałam z siania i poustawiałam drzewka i zwierzaki.
    Dobrze, że chociaż o Franku pamiętam i ciągłość jest zachowana.
    Leczę przeziębienie, ale ciężko mi idzie, bo u mnie pomór...-.-
    Tylko pieseł z kotem się dzielnie trzymają ;), zuch chłopaki :p.

Zjadłabym takiego dobrego lodowego deserku z pucharka, mniam... ale muszę poczekać, aż mnie gardło przestanie boleć :oops:.

A wy jak się trzymacie?

18. =kalina=

Witam wieczorową porą :)
    Normalnie o tej porze pewnie by mi się nie chciało zbierać farmy, ale już mi tylko 3 deseczek brakuje do pierwszej rozbudowy, to sie poświęciłam i ide chociaż jedno pole pozbieram :D

a dla przeziębionych zostawię [​IMG]

Dobrej nocki nałogi :)

19. chrumcia91

u mnie tylko 2 menazerie stoją -na farmie i na bahamie :p
    desek mi jeszcze brakuje 1145

20. myszka212

myszka212 Komisarz forum

Ot, tak sobie przechodziłam obok i zobaczyłam, że ktoś jest bardzo spragniony deserku...proszę bardzo:D
    Pozdrawiam Nałogowców:)