Klub Nałogowców

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by MarLena.83, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dla mnie tez :D ale chwilami nawet patrzec mi sie nie chce na ten stos rosnacych papierow :p
    wczoraj siedzialam do 1 w nocy nad dokumentami i dzis zapowiada sie podobnie, tylko o 5 rano musze juz wyjezdzac :p ale mam zapas energetykow
    Ja event hodowlany odpuszczam. Nie mam SP

2. myszka212

myszka212 Komisarz forum

Witam Cię i zapewniam - ja nie jestem na odwyku:D
    Nigdy nie udaje mi się położyć o normalnej porzexD, zresztą co to znaczy "normalna pora"?:p
    A ja postanowiłam, że nic nie postanowię, bo i tak nie dotrzymam, a po co mam się katować?
    Z kawy może mogłabym zrezygnowac, ale z papierosów?

O tak, torebka to bardzo ważna rzecz, tyle że ja jeszcze nie trafiłam na taką, która by spełniała moje oczekiwania. Tzn. na pierwszy rzut oka jest cudna i chcę ją, a potem okazuje się, że jest albo za mała, albo za dużaxD
    Dobranoc Nałogowcy:)

3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Miło Cię znów widzieć :)
    Mi ząbków po kawie też szkoda, zawsze był mój ogromny atut, a teraz... Za bardzo mi smakuje, żeby się katować, jak to zgrabnie ujęłaś ;)

Torebka... Mam swoje dwa modele wyśnione, których szukam od kilku lat, ale jak znalazłam, to zawsze coś było nie tak :D

Życzcie mi, żebym obudziła się milionerka, bo zbankrutowałam właśnie, ale na targu siedzi kilkanaście tys prosa po 282 SG, trzymajcie kciuki, żeby nikt drastycznie nie zaniżył :D:D:D

Zmykam, bo o 6 pobudka :p

Dobrej nocy i miłego dnia :)

bakowska123 and myszka212 like this.
  4. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam porannie i nałogowo.
    No to może po kawusi na obudzenie. Taką gorącą robię bo dziś znów mrozi.
    [​IMG][​IMG]
    .[​IMG] idę poczytać o evencie ile SP potrzeba. Mam 392 +5 szt za 24 godziny. Ale i tak będę na BB czekć.

5. =kalina=

Zabieram tę pierwszą- wygląda na niekończące się źródełko :)

Dzień dobry :)
    Niestety nie obudziłam się jako milionerka, zarobiłam 500tys i wydałam na wykupienie kilku konkurencyjnych ofert i moje znow jest "na wierzchu" :D

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Witam was :)
    nie było mnie pare dni, zwiedziałam Krakow i okolice :p niestety pogoda nie dopisała za bardzo...a teraz nadrabiam zaleglosci na farmie i forum

bakowska123 likes this.
  7. =kalina=

Miło Cię widzieć :)
    Co ciekawego widziałaś w mojej przyszłej okolicy?
    Za pół roku byśmy się spotkały i prawie profesjonalnie oprowadziła po mieście :D

bakowska123 likes this.
  8. chrumcia91

Widziałam głównie smog i mroz haha
    Było tak przeraźliwie zimno, że przeszlam się z moim prywatnym przewodnikiem po starym miescie :D widzialam wawel, smoka, sukiennice, kosciol mariacki i cos tam jeszcze i zjadlam przepyszna szarlotke ;D
    stwierdziłam, że bardziej się wszystkiemu przyjrzę następnym razem jak będzie cieplej :D

Kto wie....moze kiedys to będzie i moja okolica xD

bakowska123 likes this.
  9. =kalina=

Podobno kilkanaście lat temu, wiadomo, świadomość ludzi była dużo niższa, zdarzało się, że powietrze było tak brudne, że wyglądało jak czerwono- brunatna chmura

bakowska123 likes this.
  10. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

dobry wieczor :)
    ciag dalszy pecha? od 2 dni nie mam ogrzewania w domu a co za tym idzie i cieplej wody brak :p Moja Landlordka stwierdzila dzisiaj ze czesc zamowili ale przyjdzie jutro wiec do soboty mam sie wstrzymac z alarmem. :mad:
    wiec poinformowalam ja czy za hotel i leki zaplaci sama bo ja nie zamierzam wydawac na to ani pensa a w wychlodzonym domu zima nie zostane :p
    jutro zamierzalam zrobic impreze urodzinowa i zrobie, ale u znajomych :p

Myszko nie ma za duzych torebek ;) zawsze wszystkie sa za male :p

11. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    wreszcie mróz w Kraku odpuścił i ponoć smog nieco zelżał....
    Wiecie, że w ogóle nie można kupić maseczek antysmogowych?
    I to w Krakowie, gdzie jak wiadomo oddycha się syfem.
    Ani w aptekach, ani w sklepach ze sprzętem medycznym. To gdzie - ja się pytam?
    W mięsnym? Przy takich wynikach pomiarów powietrza, to w każdym głupim kiosku powinny być.
    Tak jak gazety. Ponoć bywają, powtórzę - bywają w sklepach bhp.... Zwariować można.
    Nie wspomnę, że takie sklepy to co 10 m są... :mad:
    A ja nie chcę nabywać w internecie, tylko realnie i już.
    Szkoda słów po prostu...

Także dziewczyny dobrze przemyślcie temat ewentualnych przeprowadzek tutaj, bo wasze płuca i nie tylko mogą wam tego nie darować ;).
    Co nie znaczy oczywiście, że nie zapraszam :p.

chrumcia91 likes this.
  12. =kalina=

Miłej zabawy i Wszystkiego najlepszego :)
    A co do torebek to racja- mam kilka kopertówek, ale wtedy moj luby ma zawsze pełne kieszenie- swoją drogą dlaczego meskie marynarki mają zawsze kieszenie od środka, a nasze nie?
    Dyskryminacja :D Może nie tak zupełnie w tym samym miejscu, ale coś mogli by wymyślić kiedyś ;)

U mnie na północy są- będę miała na uwadze, bo na wiosnę będę prawowitą Wielkopolanką- o ile teściowa- wtedy już na papierze- zamelduje mnie, bo kilka moich koleżanek nadal jet u rodziców zameldowanych... :D

Dzień dobry nałogi, pobudka!

Moje odliczanie narzędzi dobiega końca i pomalutku zaczynam sie zastanawiać która rozbudowa menazerii bardziej się opłaca, ale chyba te zwierzaki na wyspie są droższe, a produkty na farmie :) na wyspiewszytkie produkty są tańsze od zwierząt :D
    Wiertarek już wypadło ponad 50, więc o to ię nie martwię :D

cegły- 397
    deski- 388
    dachówki- 1588- ale już na drugie :D

Last edited: Jan 14, 2017
    bakowska123 likes this.
  13. myszka212

myszka212 Komisarz forum

Oj są. Mam takie, a nawet, jak kupuję mniejszą, to i tak jest za duża, a jak kupię jeszcze mniejszą, to znowu jest za mała. Horror;). Ponad to jeszcze nie trafiłam torebki, która by spełniła moje oczekiwaniaxD.

=kalina= likes this.
  14. =kalina=

Dobry Wieczór połikendowo ;)

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dobry wieczór :) A nałogi to w zimowy sen zapadły czy na jakiś odwyk się wybrały?

Miłych snów życzę :)

bakowska123 likes this.
  16. chrumcia91

dzien dobry :)
    chwalę się że wygrałam 2 razy mistrzostwa województwa w narciarstwie :p

17. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

To gratulacje [​IMG]

bakowska123 likes this.
  18. chrumcia91

dziękuje :)

bakowska123 likes this.
  19. =kalina=

Nooo... mówiłaś, że to Twoja pasja, nie wiedziałam, ze aż taka dobra jesteś :)
    Gratki :)
    Ewa, pewnie dlatego, ze Ty tu za rzadko zaglądasz :)
    A i mamcia się pochorowała, też nie przychodzi...

Sama nam robotę taką, ze siedzę prawie 24h przy komputerze, więc i tu on line jestem, ale nie można pisać posta pod postem :D

bakowska123 likes this.
  20. chrumcia91

dzięki ;)
    a no największa pasja, a starty w zawodach to już w ogóle dają mi najwięcej radości :)