Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Witaski Mariolka :)
    U mnie stan SP- 2szt :) Ale udało się skończyć :)
    Na razie tylko drzewka wystawiłam, ucieszyłam się tylko z surmii xxl, bo jeszcze nie miałam, a często drzewko albo dwa wystawiam, bo brak do paszy, reszta pójdzie do paska :)
    hipki też by mi się przydały... ale z tygrysków, flamingów i kolorowych pand i wielbłądów też się ucieszę :D

Edit: ts na baha jak na życzenie :D Hipopotamów wciąż brak, ale dostałam tygryski, flamingi, czerwone pandy- te specjalne, nie ulepszenie ;) i zwykłe pandy w wersji pomarańczowej :D

hip hip hurra hurra- dla tych pomarańczowych lisków warto było robić event :D
    poza tym jelonki, już trzecie, wydry, reszta warsztaty, więc wszystkie do paska, bo zwierzaki cenniejsze niż produkty ostatnio :)

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2016
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Hejka:) Przepraszam, że nie piszę, ale szkoła mi to aktualnie uniemożliwia:( Moja rodzina na ostatnią chwilę zawsze ubiera choinkę i robi zakupy na Wigilię (Boże Narodzenie - 2 dni u 2 babć), więc po środowej Wigilii Klasowej mam maraton sprzątaniaxD A jeszcze mnie "przesłuchanie kościelne" czeka-.-

bakowska123 lubi to.
  3. =kalina=

Krasnal, zawsze możesz ubrać choinkę już dziś :)
    Tradycja jednak każe ubierać w wigilię BN

4. krasnoludek10

I ja tak wolę:p;) Tylko to tak trochę człowiek potem zmęczony i nieszczęśliwy, że cały wieczór/dzień gotował.. Nie wiem jak inni, ale ja raczej bym miał dość nieszczęśliwą reakcjęxD

bakowska123 lubi to.
  5. =kalina=

Ja tam lubię sterczeć przy garach, mam ogromną satysfakcję, jak wszyscy jedzą i chwalą :D

6. krasnoludek10

A wiesz, że Bohdan Smoleń dziś zmarł w Poznaniu:( ???

bakowska123 lubi to.
  7. =kalina=

Słyszałam, już 3 dzień w łóżku leżę, to wszystkich wiadomości w radiu słucham :p

8. krasnoludek10

Kuruj się nam;) A ja się kuruję bezlekarstwowo pomimo przeziębienia i muszę łazić do szkoły a tu nie daj Bóg zamieni się to w coś poważniejszego. Czemu bez spożywania Gripexów i innych leków? W sumie tam jest więcej chemii od prawdziwych substancji leczniczych-.-

bakowska123 lubi to.
  9. =kalina=

Wystarczy poczytać skład :p
    Nie wiem dokładnie co jest w tym gripexie, ale te saszetki są zwykle na paracetamolu, więc jak uważasz, że jest tam za dużo chemii, to łyknij apap- na to samo wyjdzie

ps. a chemia całkiem nieźle konserwuje ;)

10. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Dobry wieczor Nalogusie
    przyszedlem zobaczyc jak zyjecie :D

ells.w87 i bakowska123 lubią to.
  11. =kalina=

Ojejku, jak za za Tobą tęskniłam :D:D:D

Ale jak widać... Raczej nałogi wymierają niż żyją :(

A Ty gdzie się włóczysz, zamiast tu przychodzić?

12. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

A TY jak żyjesz? :p
    upomnienie sową dostał to sobie przypomniał o nas 8)

czy ktoś wie co u Mamci? dalej choruje?

13. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Ja zajety jestem po prostu ale tesknie za wami okrutnie

bakowska123 lubi to.
  14. krasnoludek10

Hej:) Nie ukrywaj się w krzakach i wchodź do Wesołych, ewentualnie Wielkopolskiego albo tylko rymowanych wątków (np. domek pietruchina charakteryzuje się liryką, epiką a nawet dramatem) - one też podumierają:p:D Marcin - wszyscy jesteśmy potwornie zajęci przed Wigilią-.- W ogóle słuchałem piosenkę "Ojej" z bajki "Miasteczko Halloween" - bardzo fajnie brzmi (u pietruchina znajdziesz filmik) :)

bakowska123 lubi to.
  15. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Tak Malgosiu po twojej reprymendzie wlazlem zeby powiedziec, ze zyje i tesknie baaaardzo

16. WhateverHappenes

No to przynajmniej czasem daj znać ze żyjesz :p

17. =kalina=

A ja to chyba muszę zacząć słać sówki z reprymendami wszystkim znajomym, bo wiatr tylko tu widać...
    Jeden post u Nałogów na cały dzień?
    Łikend, rozumiem, ale bez przesady... Żeby to jeszcze majówka była :p

A dziś upolowałam brzoskwinkę xxl z koła, a nie mam się nawet komu pochwalić :cry:

18. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Nałogi robią przedświąteczne porządki w swoich domach. Szkoda tylko, że ich farmy na tym cierpią :(

19. =kalina=

Jeszcze się zdąży nabrudzić... Ja tam zaczynam w piątek :D

20. WhateverHappenes

ja dzisiaj na kole widziałam różowe indyki ale jak dla mnie to przeznaczone były żółte owce >:(

dzisiaj laska z kalendarza rozdaje klopiki :p
    moje wielbłądy truchtają dalej w kółeczko , stwierdziłam że warto zbankrutować bo nagrody z drugiego okrążenia mi to stokrotnie wynagrodzą:D:wuerg::cry: