Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj Marcinku:D

2. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Witaj Ewuniu,
    tak patrze na wywody kolegi to zadał dziewczynie haka bo tez nie wiadomo jak ona ten wierszyk zrozumiała a , że raczej nie zrozumiała to i tak ogólnikowo niejednoznacznie odpisała - tak sobie dumam.

3. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

wykonczona weszlam Was poczytac i sie usmialam :D
    Witaj Marcinie :)
    Adamie a moze zamiast wierszykow lepiej napisac/powiedziec wprost co Cie boli? ;)

4. V.Frankenstein

V.Frankenstein Okazjonalny autor

problem w tym że próbowałem i to nie jeden raz jak widać nic sobie z tego nie robi. Dlatego spróbowałem czegoś nowego i też nie działa.Tak to jest jak zakochuje się w młodszych kobietach które nie potrafią mnie zrozumieć.

Marcinie aż taki młody nie jestem mam 34 lata. Ale niestety moja kobieta jest młodsza ode mnie o 10 lat i chyba jestem dla niej zbyt drętwy.

Ach zapomniałem odpisać Ewie :)
    zemną wszystko w porządku w szpitalu byłem tylko na badaniach kontrolnych.

5. *ewa*

a to dobrze:D
    a co do dziewczyny,to 10 lat to sporo,ale może się jeszcze ułoży,bywają większe różnice..................

6. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Witam niewitanych :)
    Ja jestem już wiekowa i na podstawie moich doświadczeń,z obserwacji różnych sytuacji u znajomych itd....powiem Ci Adam,że co prawda nie znam źródła Twojej kłótni z dziewczyną i nie znam ani Ciebie,ani jej,ciężko więc cokolwiek doradzać,ale choć wiersz napisałeś dosyć oryginalny i gdybym ja była na miejscu dziewczyny,to by mnie zastanowił,jednak nie wiem co bym Ci odpisała, "aha okej" raczej nie,myślę że napisałabym : "Adam chyba Cię nie zrozumiałam,co mają znaczyć te słowa,może spotkajmy się i porozmawiajmy" .Być może Twoja dziewczyna też nie wie jak rozumieć te słowa,więc chyba najlepiej będzie jak kupisz kwiatki i czekoladki i udasz się na spotkanie,moim skromnym zdaniem,a co Ty zrobisz,to wyłącznie Twoja decyzja;)

Ostatnie edytowanie: 26 września 2014
  7. marcin_36

marcin_36 Komandor forum

Ewuniu masz rację wiek nie odgrywa zbyt wielkiej roli,

8. hana82

hana82 Hrabia forum

a kuku
    Doberek wieczorowa .

9. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

a ja nie rozumiem jednej rzeczy w tym wierszyku- dlaczego zaczyna sie o slowa "bylas"? jakbym ja byla adresatem tej wiadomosci pomyslalabym ze zostawiasz mnie :(

uff sprzatanie za mna- salon zostaje na glowie mojego faceta :p
    Hana cześć Słońce ;)

10. hana82

hana82 Hrabia forum

ells cmok smok i ty tu .

11. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

siedzę w kąciku u Nałogów i nabieram dystansu do czatu ;)

12. hana82

hana82 Hrabia forum

jak widzisz to i ja sie tez platam po forum .

13. *ewa*

Hana witaj w Nałogach:D
    no to koniec bzykania:D
    skończyła się sp.
    młyn pracuje,więc jutro jeszcze coś pobzykam:D

14. hana82

hana82 Hrabia forum

Ewa mam nadzieje ze uda Ci cos w burdelikach wybzykac .

15. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

męczycie kukułki?

16. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

tak :pi kury

17. hana82

hana82 Hrabia forum

ja strusie zaczełam wlasnie i pszczoły .Wpuścilam do burdelików moze coś sie zklonuje

18. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ja chciałabym do 5 zad. zrobić kukułki ale jak narazie brakuje mi tych do 1 zadanka- jakieś przeskoki :p

19. hana82

hana82 Hrabia forum

ja tam kukułki mam wogole nie ruszane

20. *ewa*

ja zrobiłam 2 pierwsze zadania w Jeszcze więcej kukułek,bo zależało mi na wejściówkach,3 srebrną tyle żeby móc wejść dalej,bo nagrody mnie nie powaliły,w 4 zabrakło mi 2 zamaskowane,do 5 mam jedną punkukułkę i do 6 jedną pszczelą:)
    jak się nie uda tym razem,to poczekają na kolejną okazję:D
    zależało mi na wejściówkach,bo poluję na kwiatuszki:D

Ostatnie edytowanie: 26 września 2014