Klub Nałogowców

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika MarLena.83, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie uzytych bananow 1934, na stanie mam 45, do odkrycia plumeria i 3 magazyny ;)

=kalina= lubi to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

u mnie 2 złote banany,do odkrycia fleszowiec,słodliwka,plumeria,kolczoch,habanero,ogród dendrologiczny i manufaktura...............
    menażerię właśnie odkryłam:D

=kalina= lubi to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja wczoraj na farmie ogród dendrologiczny:D Jest progress* ;)
    *postęp

4. *ewa*

i tak trzymaj:D

=kalina= lubi to.
  5. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

No tak, u mnie zaległości dają popalić, 700 bananów zaległości :p
    dopiero niedawno odblokowałam ostatni pokoik, a w nim melony, wczoraj drzewko kokolby, a o tych co Wy mówicie, to jeszcze nawet marzyć nie zaczęłam :D
    Teraz będzie morringa, a potem będę się starała dokopać do lilii wodnych :)
    Wyznacznikiem kolejności jest spółdzielnia :D

Ale magazyny mam! :D
    U mnie były na pierwszym miejscu, kiedyś desek uzbieram :)

chrumcia91 lubi to.
  6. *ewa*

dokopiesz się do wszystkiego powoli:D

=kalina= lubi to.
  7. =kalina=

Taki jest plan :D
    Pomalutku, powolutku się doczłapię :D
    Teraz głównie robię spółdzielnię, reszta to zyski uboczne ;)

Zdobyłam naklejkę eventową!!! jupi

8. *ewa*

gratki:D
    mnie ten event nie wciągnął,robię go od niechcenia.............

=kalina= lubi to.
  9. =kalina=

Ja też zaglądam jak mi się przypomni :p
    Ani taktyki na niego nie mam, ani celu...
    I tak przecież nie skończę, to czy ja go będę miała pół, czy 3/4 to mi obojętne
    Postaram się chociaż o pomidorowy item, potem może dyniowy, bo one najkrócej rosną :D

10. *ewa*

ja dokładnie tak samo:D
    pociągowy raport z dnia dzisiejszego:
    pomarańczowe kotły
    czerwone krowy
    żółta pszczelarnia
    pomarańczowy ul
    czerwone świnki
    żółta strzygalnia owiec
    zimorodki
    3 kibelki jeszcze stoją,ale odkryję rano,bo już padam na nos.............
    kochani dobrej nocki i szarańczy biedronek życzę:D

11. =kalina=

Dobrej nocy Ewa, ja już się tak zniechęciłam, wczoraj miałam same żółte, ze specjalnych tylko boćki- już 6 z pociągu :D
    Dziś był tylko jeden raz pociąg puściłam- rzuciłam żółte karpie, co mają w pasku się gnieździć, może pojadą do kogoś, komu się przydadzą :)
    Zastanawiam się czy jednych bocianów nie dać, ale żeby nie było jak ze stryjkiem ;)

12. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam
    U mnie pociąg nic nowego nie przywiózł. :oops: żółte zagrody, łabędzie i zimorodki. A i pomarańczową mleczarnię kóz. :sleepy: Jeżdzę dalej ale owadów u mnie chyba nie ma. śnieg ich przysypał. :(

13. gosiak7777

gosiak7777 Naśladowca mistrzów

Dzień dobry :)

U mnie pociąg przywiózł biedronki i różowe indyki :D Oprócz tego 2x żółwie, pomarańczowe osły i bociana. No i czerwone świnki. Dwa kolejne kibelki stoją, a jeden jeszcze w pociągu :)

Miłego dnia wszystkim życzę :D

14. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Dobry dzien :)
    Powoli i ja dobiegne do Was :) u Mnie na Bahamce stuknal w sobote 302 poziomik :) za to i na faremce powoli do celu, jeszcze 6 mln do kolejnego rozdzialu. Kibelkow nagromadzilam 8 szt. wystawie wszystkie za jednym zamachem. Jak narazie ekspres poza 1 biedronkami i czerwonymi bobrami nic ciekawego nie przywiozl.
    Dyskutowaliscie o manazerii a ja dalej nie mam pomyslu na te wiertarki, skad one sie biora (tzn wiem skad ale jak ich nalapac tyle).
    Event szkolny dlubany, jestem na 1 prezenciku (naklejce). Powoli cos zrobie :)
    Milego dnia Nalogom :)

15. =kalina=

Witaski

Mleczarnie to utrapienie tego pociągu, już kilka dostałam
    Dziś postawiłam tylko jeden kibelek i dał mi biedroneczki :) Mariolka, jak się nie trafią, to podzielę się, bo to moje drugie na GT :)
    Obraziłam się na pociąg, bo takie mi wczoraj przynosił żółtki ale, że mnie zachęcił, to 3 kolejne postawiłam dziś :D

16. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Witajcie :)
    Rano zaspałam :sleepy:do pracy zdążyłam ale na farmę już nie miałam czasu:p

Zebrałam teraz dwie pomarańczowe zagrody ( nawet nie pamiętam jakie) postawiłam ostatni kibelek
    O jutra znowu event 8)żyć nie dają

Szkolny robię też od niechcenia ,jutro powinnam skończyć z pomidorami, kapustę mam nadpoczętą na razie

Żabuś nie martw się, jak coś Ci brakuje to może dostaniesz podczas G&T :)

17. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    normalnie odsapnąć nie dadzą :p...

Pamiętajcie, że do eventu cztery światła las tropikalny jest bezużyteczny.
    No i w nagrodach nie ma pnącza ;). Ale termosy będzie można słać :D.

Chciałam sobie dalej popuszczać pociąg, a tu lipa, bo maszynista już pojechał w siną dal ;).
    Zapomniałam, że to dziś do 14.
    Na szczęście dostałam biedrony, także się cieszę. Z wartych wspomnienia, to trafiły się różowe osły, kilka pomarańczów, czerwoności i minionych TSów.

Dołączę do podsumowań, a co ;).
    Baśka na poziomie 314. ZB wykorzystane 1902 szt. - wszystko odkryte oprócz kącika zleceń i pakietów startowych, bo dla mnie to bez sensu jest. Na stanie na ten moment 357 bananów.

Drzewo 4834 pkt. Odkrywam tylko co mi jest potrzebne. Nie usprawniam tam rzemiosła, ani nie biorę zwierząt hodowlanych. Gwiazdek na ten moment 1787 szt.
    Wiertarek na ten moment 12 szt. Na razie nie wiem czy wykorzystam ;).
    Manufaktury na wyspie i farmie odkryte. Menażeria tylko na farmie, bo na wyspie jeszcze mi się nie chciało :p. Ogrodów dendrologicznych w dotychczasowej formie nawet kijem nie dotknę.
    Pomysł był świetny, ale jak zobaczyłam ile oferują miejsc, to grzecznie podziękowałam :eek:.

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Marcel mi dał 3 licencje na wymiany....czyżby coś sugerował? :p

19. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Witajcie :D
    Masz rację że ten pociąg uwielbiał mleczarnie ale odesłałam je ponownie. Z ostatnich różowe nietoperze i pomarańczowe : strusie , wytwórnia guano i strzygalnia owiec.
    Pytałaś jak udało mi się uzbierać sporo skrzynek. Przede wszystkim od sąsiadów, z pnącza i jak tylko mogę to robię tę misję powtarzalną herbarium - tam jest sporo skrzynek.
    Powodzenia w świetlistym evencie

ells.w87 lubi to.
  20. =kalina=

Nigdy bym wcześniej nie wstała, żeby farmę zebrać... Jeśli rano musze wyjśc, to mam już wszystko przygotowane, nawet bieliznę, kawa zrobiona, tylko tata rano mi zalewa wrzątkiem, bo wstaje kwadrans wcześniej :)
    Szkoda mi każdej minuty snu- szczególnie porannego, bo wieczorem to różnie bywa :D
    Przyznam się, że w pełnię parę razy zdarzyło mi się ustawić budzik wcześniej, ale... Chyba nigdy nie skorzystałam :D
    Też zapomniałam, mogłam jeszcze ze dwa puścić, ale trudno, kilkanaście i tak poszło :)

Wyniki: Wow
    Tę misję dawno zrobiłam, już zapomniałam o niej :D
    A co znaczy powtarzalną? Można ją jeszcze raz wystartować?

Faktycznie, nigdy nie zwróciłam uwagi na tan znaczek :)