Klub Nałogowców

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by MarLena.83, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dwa dni pod rząd łabędzie dały mi wiertarkę- mam juz 29 :)
    Niestety pozostałych narzędzi wciąż za mało...

A z ostatniego zbioru 4 pola- 32 wypadajki :)

wszyscy poszli spac?
    eeeee.... niemożliwe ;)
    Chciałam się pochwalić, że mam wszystkie duże pola, ale każdy wie ile miejsca jest po bokach- siedzą tam sobie fioletowe kalie i dają wypadajki-
    -dostałam 8 wypadajek na głównej łące z samych "bocznych" i to fioletowych :D:D:D
    A z całej łąki żółtej kilka minut wcześniej 9 :)

Last edited: Nov 21, 2016
  2. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

heloł Nałogi....

dawno mnie nie było i spore zmiany, a może i nie/?!!
    od groma nowych roślin, drzew, itemów, ale żeby jakaś większa zmiana, to nie widzę....
    eventy, wypadajki, sianie, odbieranie nagród w taki czy inny sposób, ale zawsze schemat taki sam....
    nagrody też
    za Dożynki w poprzednich edycjach, to jednak lepsze nagrody były - a nie marne 25% :((

WH na posterunku, ewcia, krasnal, alaire,....parę innych nicków nieco młodszych....starej wiary jakoś nie widać...:((
    a i ton taki jakiś grzeczny, układny, same relacje z przebiegu eventu....
    gdzie te pyskówki, rzucanie bronką, gdzie Lara...gdzie nieśmiertelna.... (patrz zapomniałem nick mojej ulubienicy - tej co to wyniośle ignorowala?!)
    gdzie doktorek, marcinek ze śniadaniami, aniołek, jasiek!!!!, zgredzia też nie widzę....

a nawozowe drzewa twardo stoją i zbierają....hehe....już po kilkadziesiąt tysięcy tego mam, tylko po co?/!!

no dobra, nie będę siem rozpisywał, bo nowi som, nowe zadania majom....

niech wam się wiedzie....

TrissMerigold. and -norbijas- like this.
  3. =kalina=

Heeej, tęskniliśmy :D
    Fakt, niedawno powróciłam, to też zauważyłam, że wielu farmerów przeszło na emeryturkę...
    Nawet nasza Szefowa, choć nie mogłam w to uwierzyć o_O
    Wszystko takie grzeczne, bo i Modzi surowi, szczególnie nasza Ewa- Atenka- Strach się bać

Aż sie łezka w oku kręci jak tak się przypomni co to było... Dużo jest młodych, ale mało kto zostaje na dłużej, bo teraz coraz więcej wymyślają i coraz gorzej ogarnąć od razu co do czego i po co- wystarczy popatrzeć na pytania ogólne, mieliśmy wprowadzane po troszku, to się przyzwyczailiśmy...

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

Michaś witaj :D
    gdzieś Ty się podziewał?????????????
    wpadaj częściej:D
    witaski dziubaski:D
    lista top jest chyba wadliwa,bo ja mimo,że wcale się nie staram,wrzucam tylko eventówkę,to wciąż jestem na liście,w tym momencie na 691 miejscu:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

5. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam.
    Michałku- Tobie też niech się wiedzie. Ale dlaczego tak rzadko się odzywasz? Idziesz śladami innych zagubionych. 8):p

Melduję , że na stanie 51 papierków srebrnych i kalii do ciorta. :) jeszcze 294 wypadajki.

6. *ewa*

hehehe.........
    jak narazie trzymam się w czołówce-745 miejsce:D
    o godz 18 zbieram żółte kalie,wrzucę do TOP........................
    może odwlekę wypadnięcie z listy na trochę:D

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Hejka:D Coś powiadomienia stąd mi szwankują:sleepy: Do kuponów brak 126 "ros" a do pnącza 426-.- Chyba po odrobieniu 150 SN (osiągnięcie 1113 SN) użyję Super Pól tak z ciekawości:D A na noc chyba spróbuję duże;)

8. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

szefowa to już od jakiegoś czasu na przedłużonym macierzyńskim...;))
    a Modzi tacy surowi?....jak marchewki?!....pewnie nie taki diabeł straszny jak go malują....;)

a tu i tam - na farmie też, ale bardzo rzadko bywam
    a gdzie doktorek??!! - po poziomach widzę, że pędzi do przodu jak burza !!

a dzięki - trochę po śladach dawnych farmerów idę, masz rację....

9. *ewa*

doktorek też jak kamfora..................
    pojawia się i znika.....................

10. =kalina=

Na pewno kilka osób zginęło, jak zarządzili, że na forum można wchodzić tylko przez farmę... Wchodziliśmy czasem tylko pogadać :)
    Pamiętam, że miałam oddzielny skrót na pasku i czasem na sekundkę wpadałam się przywitać, a teraz po prostu czasem nie chce mi się logować itd... Może się przyzwyczailiśmy troszkę, ale jak było mniej zachodu z forum było lepiej...

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

co do logowania, to mi strasznie brakje mozliwosci zalogowania się przez forum, a nie przez farmę....
    czasem jak są jakieś problemy techniczne i nie otwiera się farma to nie mam mozliwosci wejscia na forum i napisania czegos..tzn wejsc moge ale jako gosc i nic nie moge napisac, bez sensu

12. tosia

tosia Nadzorca forum

właśnie ostatnio tak miałam jak były konserwy nie miałam jak wejść na forum myślałam, że tylko ja nie mogę i nie wiedziałam co robić;)

13. =kalina=

Otóż to...
    Szkoda, że to zmienili- pewnie chcieli, żebyśmy wchodząc na forum ZAWSZE odwiedzali farmę, ale... mam wrażenie, że osiągneli skutek odwrotny- kto wchodził przez farmę, to i wchodzi, a Ci, którzy wchodzili na farmę przy okazji forum- zrezygnowali w dużej części... Niestety

Widzę, że sama siedzę, to się obrażam i idę 8)

Last edited: Nov 23, 2016
  14. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Witam Nałogusie.
    Pozdrawiam. Menko nie dąsaj się i wróć dziś szybko ;). Co do tego logowania to masz całkowitą rację, ja tylko teraz w krzaczkach ciągle siedzę bo mam jakiś błąd, co tu wchodzę i coś piszę to farmkę albo zamyka albo muli i zawiesza. I to dzieje się tylko z tym forum :oops::mad::cry:.
    Ewuś grateczki, ja byłam na tej liście tylko pół godzinki. Teraz to liczę stodołę i mam dylemat czy bankrutować całkowicie na to 2998 miejce czy zrobić kolejna misję :D

15. tosia

tosia Nadzorca forum

Kalinka nie obrażaj się, ja już wczoraj zasnęłam nawet dobranoc nie powiedziałam:oops:

za to dziś mówię dzień dobry;)

Elu jak masz szanse na liście, to wrzucaj, straty odrobisz a pamiątka z dożynek będzie;)misja nie zając nie ucieknie;):p

16. *ewa*

witaski dziubaski:D
    Eluś dzięki za gratki:*
    wrzucaj,pamiątka będzie:D
    ja jestem obecnie na 1246 miejscu:D

17. =kalina=

No dobra, wybaczam, ze mnie samą zostawiliście :p

Dzień dobry :)

No to teraz pojechali:

Nie uda się skończyć całego eventu bez dokonaniu zakupu
    koszyka zawierającego item "Drzewo wiedzy"!

cytat z poradnika

Last edited: Nov 23, 2016
  18. *ewa*

witaj Menka:D
    a ja obecnie jestem na 1314 miejscu:D
    a widziały nałogi?
    Zapraszamy Was na dwa mini eventy:

Ekspres San Gigantika

oraz

Gala zagadkowych zagród

19. =kalina=

No.. widziałam, widziałam, jako jedyna moja sąsiadka, sprawdzam na bieżąco, jesteś jako jedyna moja sąsiadka :D
    Kilka znanych "nazwisk" w czołówce widać :)
    Coraz jaśniej u mnie jeśli chodzi o koniec eventu, jak będę zbierać regularnie to powinnam zdążyć :)

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Który to poradnik? Brak mi 288 rosy do pnącza:(