Klub Nałogowców

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by MarLena.83, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mamuńka-

mamuńka- Naśladowca mistrzów

--mamuńka- trochę pohandluje,bo ma za mało kotków:(

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Na tan klasyczny mam identyczny przepis :)
    Mam tylko obok dopisane ołówkiem, żeby zamiast 2 dać 4 łyżki kakao ;)

Blok czekoladowy "light" ;)
    -400g odtłuszczonego mleka w proszku (ja kupuję w sklepie firmowym mlekovity, ale w sklepie też widziałam kilka razy :))
    -200
    g naturalnego serka homogenizowanego
    - 2 łyżki kakao
    -1/2 szklanki mleka
    - szklanka słodziku do pieczenia

Żeby było dietetycznie czasem nie daję ciastek, ale... co to za blok bez herbatników ;)
    W garnku lekko podgrzać i wymieszać serek z mlekiem, potem dodać resztę

Alairë likes this.
  3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

muszę wypróbować Wasze przepisy:D
    pierwszy raz dziś zrobiłam Carbonelę:D
    chyba wyszła niezła skoro mojej wybrednej starszej córze smakowało:D

Alairë likes this.
  4. tosia

tosia Nadzorca forum

event poszedł do historii, nawet z drzewa nie ściągałam main coona, zrobiłam wsio kolorami z oazy plus zwykłe kotki dopchałam, poszło mi 120 sp, przeskoki marne, na targu pustki w kolorach8)ale event nie taki straszny:)miałam nie robić ale policzyłam i się udało:)teraz reszta idzie na targ;)

owocnych przeskoków i miksiorów życzę;):)

Alairë likes this.
  5. =kalina=

sadzonki wyspa: rolinia :D

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie chyba 2 albo 3/15;):p

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zapomniałam o sadzonkach:oops:
    dopiero posadziłam:D

8. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

ja posadziłam wczoraj i mam kolejnego nerkowca :)
    dopiero wczoraj zajarzyłam ,że zagrody kotów są dostępne w sklepie a ja obijałam bidę 6 zagrodami które miałam w paskuuuu:oops::cry:>:(
    dopiero jak Kalina napisała, że tyle ich ma to nastąpiło olśnienie , odbijam straty teraz......

9. tosia

tosia Nadzorca forum

Małgosiu lepiej późno niż wcale:)ja mam kocich zagród na 2,5 pola i się hodują a bzu mam na pół pola ale dokupię na całe pole:)dlatego mając 15 kotów na początku udało mi się zrobić event z własnej produkcji zwykłych i oazowych;)inaczej szans bym nie miała:)

życzę udanej hodowli i ładnych przeskoków:)

10. Alairë

Alairë Generał forum

Hej Nałogi,
    Dziękuję :D. Zapisałam :).
    Zastanawia mnie tylko ten słodzik do pieczenia... Nie używałam tego nigdy, bo zwyczajnie daję cukru. Jakiego używasz?

A co to Mamciu? Jak takie dobre, to ja poproszę przepisik :p.
    Jakby co, to na carbonarę znam ... Ale jeśli to jakaś insza inszość to chętnie skorzystam.

11. krasnoludek10

Hejka:) Z 8 oaz wylazły kolejno:
    1) 2 szylkretowe
    2) 2 pręgowane
    3) 1 szylkretowy, 1 pręgowany
    4) 2 zwykłe, 1 pręgowany
    5) 1 szylkretowy, 1 pręgowany
    6) 1 szylkretowy, 4 zwykłe, 1 pręgowany
    7) 2 pręgowane
    8) 2 zwykłe, 1 pręgowany

Z przykrością stwierdzam, że jest gorzej niż wczoraj, ale niniejszym zdobyłem pierwszy item, kupon i 15 SP:) Jeszcze tylko 10 zadań do finałowego:music: I kolejny savannah ze zwykłych:p

Last edited: Nov 12, 2016
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja wszystkie kolorowe kotki ktore byly mi potrzebne do eventu kupilam, swoje zwykłe teraz sprzedaję i event niedawno zakonczylam caly. super pasza w ilosci 401 sztuk czeka na grudzien :p

13. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

witajcie Nalogi.
    a u mnie same komplikacje :(
    moja niedoszla tesciowa zmarla w czwartek wiec przygotowuje z odleglosci tys km pogrzeb. Jeszcze do dzisiejszego poranka nie bylam pewna czy nie pojade samochodem do Polski. Co prawda, to rzecz dla mnie ograniczajaca mnie (bo i w czwartek skrecilam noge w kostce :oops:)wiec zawiozlam rodzine mojego lubego do Londynu na samolot. Caly dzien i noc za kierownica a czuje jakby noga miala mi za chwile odpasc :cry:
    Lece za chwile do klienta bo obiecalam ze w tym tygodniu podjade jeszcze i mysle o lozku. 8) Jak starczy czasu to i na BB spojrze, na razie dzialalnosc na farmie zawieszona

14. tosia

tosia Nadzorca forum

moje kondolencje, bardzo mi przykro:(farma to tylko gra a życie to życie i jest ważniejsze od gry:(ciężko jechać autem tyle kilometrów i godzin ze skręconą nogą, może lepiej samolotem poleć, na lotnisku w Polsce ktoś cie odbierze, trzymam kciuki aby noga wyzdrowiała i abyś lepiej się czuła mimo wszystko.

15. krasnoludek10

Najszczersze kondolencje:( I dużo zdrowia;) Tosia jak zwykle ma 100% racji... Na stanie 10/15:)

16. =kalina=

Ja też współczuję...

Witam popołudniowo, we francuskiej zgaduli znalazłam, że będzie hodowla misi i wilkow- od razu wykupiłam wszystkie z targu, póki jeszcze są po 3000 wilki i po 6000 niedzwiadki
    Postanowiłam, że muszę skompletować po 1000 szt każdego zwierzaka :p
    Jak dotąd mam tylko kur ponad 1000 :D

17. tosia

tosia Nadzorca forum

Kalinko wilki i misie mówisz, hmm, to chyba też będę musiała kupić a czy zagródki za SG też będą w sklepiku dostępne?

18. =kalina=

fiu fiu, az taką wyrocznią nie jestem ;)
    Ale na fotce są sowy, misie i wilki, a przecież kolorowe sowy i niedźwiedzie już mamy, to może teraz będziemy je kolorować w oazach?

A na jakimś zdjęciu wyroczni są lisy, ale to raczej będzie takie zwierzątko, jak szopy czasem są, niepotrzebne do oddania, tylko jako bohater :)
    poza tym Tosiu, nazwa event świetlikowy na końcu miesiąca sprawia, że wystawiłam też zagrody ze świetlikami :)

źródło fotki: nasza zgadula :)

19. krasnoludek10

A ja sobie je daruję, bo nie wyrabiam z tym wszystkim - głównie życiem wirtualnym i realnym:oops: Event wielkanocny i bożonarodzeniowy chyba też odpuszczę (ale co wtedy robić?)... Kończę koty i chyba poczekam do neonów:p:cry::cry:

20. =kalina=

Tomek, trzeba znaleźć czas na wszystko :)
    Ale jak się nie wyrabiasz to polecam jednak zająć się bardziej realnym ;)