Opinie Klub Alpejski blask - minievent w Dolinie Szarotek

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 6 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

Cuda zaczynają się dziać. Wpierw lodówka mi się wypełniła do 902 a teraz tak:

2. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

I koniec, pnącze uruchomione :) Szkoda, że nie ma drugiej części... ja chce jeszcze! xD

PS. Tylko nie wiem czy dobrze to będzie zaliczone, bo lodówka sama mi się zapełniła po zbiorze drzew i odświeżeniu gry...

3. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

......no i leżąca odłogiem Dolina w końcu na coś się przydała....

:music::music:

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Chyba jakiś błąd się wkradł. U mnie też jakimś cudem przekroczona została pojemność lodówki. Przelogowałam się, zajrzałam do eventu, potem do Północnego lasu i po powrocie do eventu w lodówce było 900.
    Trochę zużyłam i wygląda na to, że już nic po zbiorach się nie dodaje.

AngelGina, bogusiania oraz {Monia} lubią to.
  5. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Hahahahhaa....ja mam dokladnie tak samo...patrze jak na jeza i zastanawiam sie czy ruszac.... ;)

AngelGina, bogusiania oraz amgmysza lubią to.
  6. Matisiek200

Matisiek200 Stały bywalec

Myślałem, że event będzie trudniejszy i bardziej skomplikowany, ale tutaj miłe zaskoczenie. Bardzo mi się podoba to przekładanie i sortowanie. :inlove: Jeszcze 4 klientów i będzie 10 poziom :).

AngelGina i bogusiania lubią to.
  7. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

____

proste jak drut jak się ruszy....
    samo czytanie poradnika niewiele wyjaśnia

podobne do pasjansa

a w sklepiku dochodzi nowy towar w miarę jak ubywa tego zakupionego....

____

AngelGina, bogusiania oraz jan11100 lubią to.
  8. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

Witam ten event jest debilny mam wszystko a nie chce robić zamówienia. Dopiero po zużyciu gąbki i szczypiec ruszyło. Masakra

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2026
  9. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Dziękuję. Sklep wyczyszczony, idę zapelnić lodówkę i zapominamy o evencie.

10. ola88888

ola88888 Baron forum

Ja nic nie rozumiem jak robic taki event. Poczekam jeszcze troche i jak nic nie zrozumiem to nie bede robila.

bogusiania lubi to.
  11. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

musisz przekladać kafelki do góry zgodnie ze skladnikami jakie chcą klienci,
    dostajesz za to pocztówki, które wydajesz w sklepie eventowym (po lewej stronie). Żeby bylo więcej skladników klikasz lodówke.

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2026
  12. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Dlaczego ludzi wprowadzacie w błąd napisane jest w poradniku> Itemy te można ustawić wszędzie oprócz Świata pełni księżyca oraz pól przeznaczonych dla zwierzaków domowych. Event odbywa się na Dolinie Szarotek a itemów tam nie można postawić

13. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

przecież zadnych itemów nie można postawić w Dolinie Szalotek, to chyba oczywiste

Ania i hapsak89 lubią to.
  14. Marcin40.

Marcin40. Ambasador forum

Ja już po evencie Alpejskim :) Sklep wykupiony :)

15. mania4691

mania4691 Ekspert forum

U mnie też event skończony i ogołocony sklep.

twardy81, Marcin40. oraz bogusiania lubią to.
  16. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

[​IMG] [​IMG] [​IMG] Prosto, łatwo i przyjemnie :) A tak się bałam, że nie dam rady :) Pnącze gotowe, sklepik opróżniony do dna, super nagrody, ale nie ma potrzeby grać dalej. Pewnie na początek taki prosty event, żeby sprawdzić, ile graczy będzie go robić. Prosimy o więcej takich eventów :)

17. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Czy opłaca się brać ze sklepiku magnesy i inne ? Czy to przepada po zakończeniu tej edycji ?

bogusiania i Marcin40. lubią to.
  18. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Fajny, prosty, szybki evencik:inlove: ja jestem zadowolona:D częściej takie poproszę:D

19. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Bardzo fajny event.:)Nie sądziłam,że będzie taki prosty.Sklep wykupiony.:) Event do powtórzenia w niedługim czasie.Może być cyklicznie co tydzień.:p

20. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

O tak! I co tydzień nowe pnącze :inlove::D czy to już uzależnienie? :p

Ania, bogusiania oraz bogusiak80 lubią to.