Klonowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nltog, 18 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nltog

nltog Aktywny autor

Coś nie działa. Żadnych przeskoków mimo BB, runy albo jak już to przeskok w dół. Jedni gracze wciąż chwalą się zdobywaniem wysokich zwierzaków uzyskanych z tych najniższych, a u mnie tylko SP zjada i nic. Źle ustawiam zwierzaki w oazie? Próbowałam już różnie, ale nic z tego. Może u mnie runa nie działa? Może są zapomniane przez BP farmy, na których nie działa ani klonowanie ani szkoła dla mniej doświadczonych graczy, z "toalet" same, przepraszam za słowo[ciach]rzeczy wychodzą (17 surmia na 93 poziomie albo fabryka jajek). Ogarnijcie się. To mam być zabawa czy gra dla milionerów (choć mimo kupowania czasami czegoś za FL też niewiele zyskuję).

Słowo niepełne aczkolwiek nadal niestosowne usunęłam.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 czerwca 2016
    AgentBond lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

nltog stuprocentowe wyniki z klonowań są tylko wtedy, kiedy wkładamy do oazy zwierzęta jednego gatunku. Jeśli wkładamy zwierzęta z różnych stopni klonowania to nie ma żadnej gwarancji, że otrzymasz zwierzę z wyższego poziomu.
    Zapoznaj się proszę z poradnikiem: >>>Hodowla zwierząt w oazach miłości<<<.
    Jeśli Ciebie to pocieszy, to mnie w większości przypadków również nie trafia się nic ciekawego.

Zapraszam do dyskusji i zamieszczenia opinii w wątku dyskusyjnym: >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. nltog

nltog Aktywny autor

Z żadnych nie wychodzi. Najczęściej właśnie wkładam jednakowe, ale potem czytam na forum, że właśnie nie. Tak czy inaczej nic z tego. Tu nie ma co dyskutować tylko trzeba naprawić. Może nie u wszystkich działa. Graczy jest cała masa, nie wszystko BP może ogarnąć, ale niech próbują, a nie tylko kasę chcą trzepać.
    pewnie tez jesteś z tych zapomnianych.

AgentBond lubi to.
  4. SMOD_Atena

Jeśli wkładasz do oazy jednakowe zwierzęta i z hodowli nie otrzymujesz zwierzęcia o stopień wyższego to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, tutaj poradnik: >>>Pomoc Techniczna<<<. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. SMOD_Atena

Kolejne pytania nie pojawiły się, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.