Klonowanie a wynik.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JohnLock, 8 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Witam
    Pytanko dotyczące klonowania.
    Czy jest jakiś konkretny sposób na klonowanie aby dawał jak największe szanse/korzyści na te rzadsze okazy?
    Tzn. chodzi mi np. o kolejność klonowania, że jako pierwsza idzie powiedzmy kura tęczowa potem 3x kurek na dachu czy może odwrotnie a może jeszcze inaczej?
    Podajcie swoje sposoby jeśli takowe macie które nawet odrobinę według Was skutkują.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Podobno są tzw..."złote sloty", ja u siebie takiego sposobu nie znalazłam jak gram ponad 6 lat i nie ma na to żadnej reguły według mnie a tylko albo ktoś ma szczęście albo nie. Pewne na 100% zwierzęta z wyższego poziomu są tylko z hodowli 4 takich samych zwierząt o poziom niższych.
    Zapraszam do lektury i rozmów w tym wątku: >>Hodowla kolorowych zwierząt<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Dziękuję za pomoc
    pytań już nie mam, ale temat niech jeszcze zostanie do wieczorka niech się jeszcze ktoś wypowie.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, temat może zostać otwarty nawet do jutra, ale zapytać i szerzej podyskutować możesz w wątku, do którego link podałam.

5. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.