klodka na Bahamach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika myszulka, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszulka

myszulka Ambasador forum

Czy cos wiadomo dlaczego mi zamknieto wyspe na klodke i rowniez dlaczego mam nieaktywna
    ikonke oaz i nie moge kolorowac zwierzat na wyspie. Prosze nie piszcie mi o ciasteczkach, przelogowaniu, aktualnym flashu gdyz wszystko to zrobilam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdziłam na mojej farmie i jak widać na poniższym obrazku,u mnie nie ma żadnej kłódki :

Dopytam jednak o to,ale w międzyczasie proszę o zastosowanie się do poradnika,pamiętając również o wyczyszczeniu ciasteczek flashowych i pamięci przeglądarki: >>>Gdy gra nie działa - poradnik

3. Tess1604

Tess1604 Czeladnik forum

Ja również mam kłódke na porcie (chociaż dawno juz odkryłam) i na targu nie mam wogóle ofert z bahamy. (Nie że jest na szaro,tylko brak jest towaru.)

4. myszulka

myszulka Ambasador forum

Mila Modko, ze u Ciebie nie zalozono klodki to nie znaczy ze na innych farmach jej nie ma. Zobacz posty innych graczy (Onakapinka)
    ze screenem, (ktorego ja niestety nie umiem zrobic). Rowniez wyrzucilas nasze posty dotyczace klodek ze zz, a przeciez to byly
    przepowiednie dotyczace rafy kolarowej. Jezeli nie wiesz dlaczego sa te klodki to jest w porzadku ale nie dawaj sztampowych porad.
    dziekuje i mozna zamknac gdyz sie nie doczekam jakiejs sensownej odpowiedzi.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

myszulka,posty z ZZ usunęłam ponieważ nigdzie nikt nie napisał,że jest to plotka czy przepowiednia związana z Rafą.Podałam tam również kierunek do tego działu w razie jakichkolwiek pytań,bo tutaj jest do tego właściwe miejsce.
    A odnośnie Twojego pytania,napisałam wyżej że dopytam,czekam właśnie na odpowiedź,ale jeśli ona Cię nie interesuje i temat można zamknąć,to dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.