KLIENT

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fg-1, 10 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Dzień dobry, co zrobić aby klient zapisywał mi nick z hasłem ?
    wpisuje nick i hasło ,mam zaznaczone zapamiętaj i pokazuje mi info na czerwono, że błędne hasło. Jak włączę przerwij to loguje się na farmę, ale bez zapisanego loginu w zakładce po lewej.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

A po kliknięciu w puste pole loginu pojawia się okienko Moje dane po lewej stronie?

fg-1 lubi to.
  3. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Tak ,pojawia się okienko ,chciałam zapisać druga farmę i nie pokazuje. A może zainstalować na nowo? bo instalowałam KLienta tuż po starcie ,może w między czasie zostało coś zmienione?

4. SMOD_Atena

A próbowałaś skorzystać z opcji Edytuj w tym okienku?

md.png

Usunąć i dodać swoje dane ponownie?

Jeśli tak i jest problem to spróbuj odinstalować klienta, pobrać i zainstalować ponownie.

Daj proszę znać czy to przyniesie pozytywny rezultat?

fg-1 lubi to.
  5. marysiad8

marysiad8 Książę forum

na kliencie nie da się grac
    ciągle się zacina
    zaznaczam
    to nie wina sprzętu
    czy już tak zawsze będzie ??
    bo jeśli tak to to jest mój ostatni dzień gry

Anetta41 lubi to.
  6. SMOD_Atena

marysiad8 spróbuj odinstalować, pobrać klienta ze strony logowania ponownie i zainstaluj. Jeśli tylko Twój sprzęt i oprogramowanie spełnia wymagania gry na kliencie to powinien działać prawidłowo.
    Na przyszłość otwórz proszę własny wątek i nie dopisuj się do losowych wątków, w których Twój problem nie jest poruszany.

fg-1 lubi to.
  7. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Ale ja tylko korzystam z mojego komputera i nie bardzo rozumiem te zakładkę .Główne konto mam zapisane ,chciałam drugie i teraz ,żeby nie popsuć głównego nie wiem co tu z tego okna mam klikać:(

8. SMOD_Atena

Kliknij Dodaj swoje dane, wpisz dane drugiego konta i zapisz. Po zamknięciu, ponownym otworzeniu klienta i kliknięciu w pole loginu powinno otworzyć się po lewej stronie okienko z zapisanymi danymi obydwu kont do wyboru. Po kliknięciu w wybrany login dane powinny zostać wpisane automatycznie.

fg-1 lubi to.
  9. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Dziękuję Kochana za pomoc, dobrego dnia :)

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.