Klient gry nie działa a zakup flonerów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika newland83, 29 kwietnia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. newland83

newland83 Czeladnik forum

Witam dwa dni przed aktualizacją gry zakupiłem spory pakiet flonerów za realne pieniądze po wprowadzeniu aktualizacji bez uprzedniego powiadomienia co do wymagań okazało się że najprawdopodobniej karta graficzna w moim laptopie nie obsługuję nowego silnika gry.dostępu
    W tym momencie nie mam możliwości do gry.
    Traktuję tę sprawę jako wyłudzenie pieniędzy uregulowanego w art. 286 Kodeksu karnego (k.k.)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

newland83 proponuję przypomnieć sobie OWH gry Farmerama (bo przecież podczas rejestracji należy się z tym dokumentem zapoznać i go zaakceptować) a w szczególności punkt:
    1.2 Przedmiot umowy, korzystanie i modyfikowanie gier i serwisów

Całość dokumentu znajdziesz pod drewnianą ramką gry. Podam Ci również bezpośredni link: Ogólne warunki handlowe.

I tutaj temat zamykam.

jojo212 Twój post usunęłam jako Spam, to nie jest dział dyskusyjny.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.