Klepsydra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewusia51, 13 marca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewusia51

Ewusia51 Naśladowca mistrzów

TO NIE pierwszy raz jest rozbieżność , skąd wypada w końcu ta klepsydra ? Z roślin i zagród czy z roślin i drzew ???

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

wypada tylko na Plantacji i na pewno nie z zagród.

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Skoro piszesz o rozbieżności, to może sprecyzuj na czym ta rozbieżność polega, bo trudno mi się odnieść do tego, co napisałaś.

4. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Z upraw i drzew na plantacji.
    I z oaz.

5. Ewusia51

Wejdź na event i kliknij sobie w klepsydrę , co widzisz ?

Wejdż na misję w spółdzielni

Posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dodać, korzystaj proszę z opcji "Edytuj".
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 marca 2026
  6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

To ja proponuję zapoznać się z Poradnikiem:

Klepsydra wylatuje tylko i wyłącznie z upraw i drzew oraz z Oaz. W spółdzielni masz do wykonania misje aby zaliczyć cały event.

bogusiak80 lubi to.
  7. BA_Marion

Ewusia51, no i nie można tak od razu? Trzeba na siłę wyciągać w czym rzecz?
    Z tego co widzę w tooltipie (czyli tej informacji, która wyświetla się po najechaniu kursorem na przedmiot) jest błędy opis. Klepsydra wypada z upraw i drzew oraz z hodowli w Oazie miłości - jak wskazano to w naszym Poradniku, a nie z zagród.
    Sprawdziłam inne wersje językowe i tam również jest taki sam błąd w tooltipie. Nie mamy na to wpływu - to opis w grze, a nie w FAQ. Nie sądzę, aby BP zdążyło to poprawić przed końcem eventu.

Czy masz jeszcze pytania?

teresal1410, usunęłam Twoje posty, bo jak sama widzisz, ten temat dotyczy kompletnie czego innego. Otwórz proszę własny temat, choć jeśli chodzi o poszukiwanie zaginionych rzeczy, to na forum niewiele możemy pomóc. Co najwyżej podpowiemy, gdzie próbować szukać.

Graczom dziękuję za pomoc:)

bogusiak80 lubi to.
  8. Ewusia51

Ni czytasz ze zrozumieniem, wejdź na misję w spółdzielni i najedź kursorem na rysunek klepsydry, kliknij i ZOBACZ :)

A, widzisz , że jest błędny opis , czyli jest nieścisłość , pozdro !

Posty ponownie połączyłam i ponownie przypominam o zasadzie niepisania ich bezpośrednio jeden pod drugim. Poćwicz proszę edycję postów w >>Wątku do ćwiczeń<<.
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 marca 2026
  9. BA_Marion

Trochę się pogubiłam w tym, czy czytam bez zrozumienia, czy jednak ze zrozumieniem. Wydaje mi się, że jednak to drugiexD

Skoro najwyraźniej sprawę mamy wyjaśnioną i nie masz już pytań, zamykam temat.

-mala159- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.