klawisze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 9 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

Mam pytanie czy jest jakas kombinacja klawiszy ktora pozwala zbierac i siac na polach bez pyszy. Wiem ze kiedy byla taka kombinacja cos bylo z literka Z tak mi sie wydaje.
    wtedy wystarczylo tylko trzymac te klawisze nie klikac a to szlo jak automat

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dobrze by było :D Ale tak działa tylko kombajn :)

Możesz ewentualnie skorzystać z opcji szybki siew, ale zbieranie to kombajn lub klikanka

Obsianie pola

Kliknij na pole następnie na pierwszą ikonkę aby obsadzić jedno pole. Aby skorzystać z opcji szybkiego siewu wybierz ikonkę na górze a następnie klikaj na pola.

Podobnie rzecz się ma z szybkim nawadnianiem

Kliknij na ikonkę wody z błyskawicą a następnie na każde pole kolejn

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2017
  3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Dopytałam o tą kwestię i nie ma takiej możliwości - automatyczny siew/zbiór możliwy jest jedynie poprzez kombajn. Poprzez skróty klawiszowe możesz uruchomić jedynie obracanie, usuwanie przedmiotów itp., a informację o tym znajdziesz w poradniku: >>klik<<.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

4. madzia070371

kiedys byly takie klawisze tak kiedys sialam szkoda ze juz nie mozna

5. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Może moja pamięć zawodzi... Ale jakby była kiedykolwiek opcja zbierania klawiszami, to nikt by kombajnu nie kupował, więc nie wydaje mi się

Że trzymasz klawisze przez minutę czy nawet 5 i samo się pole zbierze?
    A potem wycofali i kazali za kombajn płacić?

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również nie kojarzę takiej możliwości, jednak mam świetną, ale krótką pamięć i mogę się mylić :) W chwili obecnej takiego skrótu klawiszowego w grze nie ma.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

7. madzia070371

Nie dzieki v:)

8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję i wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.