Opinie Klątwa Inutepa

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 4 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

To masz szczescie, jak tych Piccolakow mialam tez duzo, nigdy nic ciekawego z nich nie dostalam, florenowca mam jednego chyba z kola. Tez wystawiam hurtem, pojedynczo tez probowlam, kije - w pasku 42, kumple -47, reszty nawet nie szukam ile. A Cylindra na oczy nie widzialam, Dyniowego rowniez. Parasolek, tez niewiele. Wiec teraz jak sa W nagrodach Piccolaki nie robie. A jak sie da kupic roslinki na targu to chetnie kupie, bo i tak nie mam co robic z sianogroszami.

2. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Ponadto wydaje mi się, ale może tylko mi się wydaje, że precyzyjne wyliczenie liczby potrzebnych nasion nie jest możliwe z uwagi na to, że na wysianie wszystkich roślin potrzeba jednak trochę czasu, nawet z zastosowaniem wszelkich możliwych skracaczy, a w tzw. międzyczasie niektóre bonusy przestają działać. Rozegranie gierek też trochę trwa, a bonusy już działają. Trzeba też brać pod uwagę różne nieprzewidziane okoliczności, które mogą uniemożliwić zbiów roślin o czasie.

3. incasent

incasent Ambasador forum

Ale sygnety lecą ze wszystkich łąk na farmie i na wyspie.
    Dasz radę :)

4. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

mam nadzieję, że koło dopisze, inaczej będę miała mega stresa.

wiem własnie, dlatego zburzyłam całą baskę i posiałam roslinki. Oby to coś zmieniło :)

Edit:
    Tak czytam II rozpiskę Rysia i brakuje mi 1 informacji: Ile SN jest potrzebnego, żeby wysiać rośliny na same pnącze, żeby się zmieścić w czasie - kompletnie nie mogę sobie tego wyobrazić.

Informacja niezbędna aby znaleźć gdzieś SN na tyle, aby nie zmarnować tego 1.200 użytego :(

Ostatnie edytowanie: 5 października 2023
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dokładnie o to mi chodziło.
    Dzięki.

6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)

Tyle było sakiewek :) x 31 nasionek z jednego małego pola.

Jeszcze mam obsiane 2 łąki nasionami ale już mi się nie przydadzą, więc pójdą na targ.

Piccolo stoi :)

Powodzenia i niech moc będzie z Wami :inlove:

7. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Podziwiam i gratuluję! Oby piccolo dopisały :)

8. incasent

incasent Ambasador forum

Gratulacje!
    Jak zwykle się nie zawiodłem ;)

9. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witaj Olga Błyskawico :)
    Gratuluję :)Siałaś na dwóch łąkach?
    U mnie pierwszy zbiór grzyba za 15 minut a potem jeszcze róża i czapetka

10. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Ja to Was dziewczyny podziwiam :inlove: W takim tempie robicie te eventy, że można tylko pozazdrościć, bo u mnie dopiero 9 krzyży wykręconych xD Aż nabrałam ochoty, żeby jutro 1s krokusem podgonić... :p

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Niech Cię ręka bo.. Przepraszam. Farmerska! Ręka farmerska! Broni. Tak jak Halny Ryś pisał - nie ma co w pierwszych dniach;)

12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

no właśnie 1s szarłat zrobił to cudo ;) ,teraz juz sieje róże i czapeterie i zobaczymy na co starczy 8)

13. draculik34

Pięknie dziękuję :inlove:

Dzięki Piotrze :) Nie chciałam Cię zawieść, więc się sprężyłam ;):p

Witaj Wojtku :)
    Tak siałam na dwóch łąkach, żeby mieć to jak najszybciej z głowy :)
    Powodzenia :)

U mnie szarłat zrobił robotę :p

Pozdrawiam :)

14. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Jak masz dużo supernawozu, to czemu nie. Ja mam dopiero 15 krzyży i spokojnie sobie zbieram, nigdzie mi się nie śpieszy, bo i tak na rozsiew muszę wybrać taki czas, kiedy nikt ani nic nie będzie mi przeszkadzać, a nastąpi to zapewne podczas którejś z najbliższych nocy.

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też bym trochę poszalała ale dożynki pewnie za pasem,więc skrupulatnie zbieram SN,roztrwoniony na event z drzewkiem-nie potrzebnie,wiem,sama sobie kopniaka zadałam...-.-
    Więc teraz,bez szaleństwa,czekam na wypadalce.I na targ,chociaż ten mój-1-jest jakiś taki...:p
    Gratki :music:

16. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Miałam jedno pole na wyspach obsiane iksorą, a na drugim misz-masz: rośliny, drzewa, menażerie i z drugiego wypadajek było więcej...
    Chyba zrobię jeszcze jedno doświadczenie i posieję na jednym wspięgę, a na drugim wełniakowce. Rano zbiorę i jak będę wystarczająco obudzona:sleepy::p, to zanotuje z czego poleciało więcej.

17. incasent

incasent Ambasador forum

Ty masz chyba jakiś lepszy Super Nawóz od mojego :p muszę kiedyś troszkę pożyczyć ;)

18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Gratulacje Olgo :)
    U mnie pracowały dziś miśki i szarłat,czekam na zbiory.

Odpala po prostu trzy pnącza skracające snxD

19. draculik34

Dzięki Gosia :)
    Coś mi farma i forum przycina :(
    Zapraszam :D zaraz Ci trochę przez płot przerzucę :p;) zobaczysz jak szybko Ci pójdzie :p
    Dziękuję Izka :inlove:

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Złoty skarabeusz - nieustannie 229
    Sygnet - 463. Coś tam z tej papryki wpada, ale bez szału8) Najwyżej się poddam i przestanę gonić za tym eventem i pieniądzem:p;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.