Opinie Klątwa Inutepa

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 4 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. incasent

incasent Ambasador forum

Przyjmij moje kondolencje Haniu. Trzymaj się.

2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Przyjmij wyrazy współczucia.
    R.I.P

3. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Przyjmij szczere wyrazy współczucia.
    Trudny czas, przytulam mocno.

4. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Przykra sprawa. Wspolczuje. Moje kondolencje...

Nie mam pojecia czy bede robila ten event, zycie mnie stuka mlotkiem po glowie...
    Probuje mi wybic reemisje z glowy....

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Cytuję siebie, bo poprawiłem swój post dla dobra farmerów - wszakże event zaczyna się jutro, nie zaś w piątek;)

6. MiszkaM

MiszkaM Ekspert forum

Lubię taką mechanikę, oraz ekscytujące polowanie na targu w ostatni dzień ( kasa uzbierana). Połowę eventowego czasu będę poza internetem, na całość zostaje mi 3 "szarpane" dni, a jeszcze jest praca. Ale będę walczyć ,licząc się z koniecznością uruchomienia bonusów. Może wreszcie sprawdzi się krokus który u mnie jest nie 1s ale 30min (pewnie coś znowu poknociłam), zawsze to jednak coś. Powodzenia wszystkim.

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Biała, kerst, ulepszenia 6 i 7: 25% do SN, 9% do SN, runa szybsze dojrzewanie.
    Nawet woda i zwykły nawóz niepotrzebne.

Sprawdź tu:

https://board-pl.farmerama.com/threads/nieoficjalny-poradnik-farmeramy.10622/page-4#post-2501192

I policz tu:

https://halny.free.nf/

Próbowałem różnych kombinacji, ale 30 min. mi nie wychodzi.
    Nie wiem czego brakuje.

8. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

Również składam kondolencje i mocno przytulam...Event robię, pnącze wymarzone dla tych graczy, którzy nie posiadają wspaniałych drzew z SP, SN, SNZ - do których się zaliczam. Na polach farmy posiane hortensja i trzcina, bo do szarłatu jeszcze 3 poziomy. Na polach bahamy rośnie iksora. Może uda się zebrać skrzyneczki Piccolo z lewej strony, z prawej - nie wiem, czy dam radę tam dojść. Powodzenia na jutro grającym :)

9. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Bardzo współczuję, moje kondolencje. Jestem z Tobą w tej trudnej chwili.

Co do eventu to jeszcze nie wiem czy zacznę, chyba nie bo jak znam życie
    to znowu się zacznie jazda bez trzymanki. Pozdrawiam.

10. Mastiff41

Mastiff41 Czeladnik forum

Witam
    Abask wyrazy współczucia.
    Event raczej postaram się zrobić, jestem bardzo ciekaw o której pierwszy raz padną serwery.
    Pozdrawiam wszystkich

11. Kgysta

Kgysta Mieszkaniec forum

Potrzebuje porady jak ugryzc ten event .. zawsze mnie wypadajki zatrzymuja a tutaj caly start od nich zalezy...
    Co najlepiej siac pod te wypadajki nie dysponujac JC..? Czy np. roza lub zonkil sie sprawdza tak zeby zebrac 2 razy dziennie czy jednak stawiac na rosliny 20-godzinne i wiecej ?? Na wyspie wspiega caly czas czy lepiej dlugorosnace drzewa ??:cry:

12. incasent

incasent Ambasador forum

Ja bym zrobił tak:
    Na wyspie na noc Wspięga, w dzień Papryka - wszystko z maską Tiki + Maść lecznicza + Esencja wiedzy.
    Na kontynencie na noc coś najdłużej rosnącego, plus w ciągu dnia coś, co da się zebrać, żeby zamknąć dobę.

13. konopielka123

konopielka123 Ekspert forum

abask moje wyrazy współczucia, trzymaj się. Wiem jak to ciężko bo niedawno przeżyłam śmierć najbliższych 4 osób w ciągu 6 miesięcy w tym SYNA miał 47 lat. A co do eventu jeszcze niejeden taki będzie. Pozdrawiam.

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kudlaty147 i hiacynta lubią to.
  15. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Gra działa. 1200 SN na krokus poszło. Stan wypadajek na dziś:
    złoty skarabeusz: 891, więc na pnącze już mam
    sygnet: 758, czyli do pnącza brakuje 1543.

Na baśce hoja i arnota. Na lądzie niezapominajka i nostrzyk. Zobaczymy co będzie rano. Młyn póki co zajęty, więc nie kręcę krzyży :)

16. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Leśna w zagrodach, cała Bahama w drzewach, Główna i Dzika w roślinach dały takie rezultaty:
    Zdecydowanie z roślinek leci u mnie lepiej, więc ściągam wszystko i kładę pola :p

17. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

Z wypadajek udało mi się ukręcić 7 krzyży i sieje dalej na kolejne, ale coś mi się wydaje, że wcale nie będzie tak łatwo zrobić te 50/60 gierek :eek:

18. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Wypadajek mam tez duzo ale nie robie. Zrobilam dzis probe czy warto, czy moja farma sie odczarowala, ale niestety, wystawilam Piccolo i zas dostalam kijami, nieumarle skarby, samo badziewie. Wiec dla Piccolo nie robie a reszta malo mnie interesuje. Chyba, ze kupie na targu rosliny to cos tam powrzucam

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

1.200 SN na krokus?
    Na 1s?
    I tylko 891 skarabeuszy?
    Powinno być 1:1.
    Chlapałaś na super polach?

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Złoty skarabeusz (Główna Łąka, Dzika Łąka, Magiczne drzewo) - 229 (hortensja)
    Sygnet (wszystkie łąki siewne oprócz tych pełniowych) - 408 (hortensja, karnegia olbrzymia, 1 zagroda dla ryb Decora, 6 jakarand)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.