Opinie Klątwa Inutepa

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 4 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

W obecnym ewencie liczysz cały zbiór, bo sieje się tylko ze zdobytych nasion.

2. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

fakt, to nawet lepiej wychodzi....
    czyli nie odejmujesz na zasiew

michal 01096 - możesz dorzucać Zośkę, ale na małe pola to trochę dużo będziesz jej potrzebował....
    no chyba, że masz całą furę Zosiek

3. michal01096

michal01096 Wyjątkowy talent

Dobrze wiedzieć :D Dzięki za podpowiedź.

Policzyłem sam jak mi to wyjdzie. Z jednego dużego pola wyjdzie mi minimum +12 rośłiny a z małego minimum +9. I spróbuje na małych jak mi nie wyjdzie to przyjdę i będę wam beczał że mi nie wyszło i co mam robić :cry:xD:cry:xD

4. AladdinSane

1 duże pole to 4 małe....
    jeśli z dużego masz 12 a z małego 9, to z czterech małych masz 36 szt.
    czyli z małych dużo więcej - ale nie wiem jak liczysz

będziesz też potrzebował więcej nasion na zasiew na małych polach

5. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Witam , potrzebuję porady . Ponieważ z drzew leci mi więcej wlotek ( metoda prób i błędów ) , czy korzystnie będzie odpalić bonus plus 2000% za owoce z drzew ?

6. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Trzy pola ze wstęgą dały 187 sygnetów, już nie wiem czy to dużo czy nie. Ogólnie rzecz biorąc tragedia z tymi sygnetami. Gdyby nie one event poszedł by już w zapomnienie. Męczę się dalej;)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

PD nie ma wpływu na zwiększenie ilości wypadajek, znaczenie ma podstawowy czas wzrostu, im czas jest dłuższy tym szanse na większą ilość przedmiotów są większe.

8. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Dziękuję , tego się obawiałam .Czyli zostaje mi turbo nawóz i uszlachetniona róża.

Ostatnie edytowanie: 8 października 2023
  9. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Moim zdaniem to dobry wynik :)

U mnie niedługo wybiją godziny zbiorów, zobaczymy co będzie :D

Ktoś ma maski tiki lub maść leczniczą na zbyciu? Chętnie przyjmę :)

10. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Na moim targu pojawiły się oferty :eek: jakie ceny 700tyś za 1 szt-.- ,chyba kogoś poniosło.Event nie warty tych kwot.

11. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Piotrze ależ Cię poniosła ułańska fantazja ;)xD zaszalałeś :music:

Puść do mnie sówkę :)

12. AladdinSane

ktoś ma już jakieś dane z targów?
    po ile max każdej można wystawiać na różnych targach
    na 11 kolczasty ok. 160 tys. za 1 szt.

13. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ha... Mietka mówi, że jak nam nie wyjdzie z sianiem to ona beczeć nie zamierza, za to z przyjemnością porzuca kląćw na tego... Inopeta - czy jakie tam nosi miano :p a jest w tym przekląćwywaniu nawet lepsza od wszystkich szewców z okolicy xD:cry:
    - pierwsze badylki rozsiane , teraz do reszty gierek przysiadam i myślę że szybko pójdzie, gdy średnio wychodzi mi 15 sekund na gierkę :music: no chyba że się jakieś wyjątkowo trudne trafią w tych dalszych, to zejdzie dłużej.
    ------------------------------------
    a co do tej ,,równości,, z nasionkami to w tych 105 sakiewkach ( za 9 gier) miałam
    29 czapetki
    32 dolinnej róży
    44 kolczastego grzyba
    - i w każdej z dotychczasowych edycji tej zabawy była u mnie dość spora rozbieżność w tych nasionkach - trzeba będzie jakoś korygować , ale raczej nie przez wymianę u Kozisława , bo on ma lichwiarski zamiennik :p

14. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Targ 19:
    Czapetka - 251 858,98
    Róża - 393 208,59
    Grzyb - 413 389,19
    Ceny z odblokowanymi runami na drzewie 6/6, czyli 100% drożej.

15. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Na moim targu jakiś kosmos
    Kolczasty po 700 tys. za 1 szt.
    Róża po 500 tys. za 1 szt.
    Czapatka po 300 tys. za 1 szt.

16. AladdinSane

dzięki
    no to może poczekam, bo cena rośnie wraz z dorzucaniem kolejnych ofert

Piotrze, a schodzą?

17. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Cały czas,

18. hapsak89

hapsak89 Wyjątkowy talent

Targ 30 (chyba :p) od samego początku eventówki były po ponad 300 tysi za sztukę, teraz widzę grzybek podskoczył do 470 - 586 tysięcy za sztukę, ale tak jakoś nie widzę by schodziły jakoś specjalnie. Wisi trochę ofert, chętnych nie widać

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hiacynta, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  20. Ciasteczkowa♥

Ciasteczkowa♥ Komisarz forum

Problem w tym, że samo podawanie stanu wypadajek nie daje nic, nawet komuś, kto dopiero grę zaczyna ;) Szczególnie jak robi się to w każdym wątku eventowym, w którym wypadajki są... Może, gdyby dotyczyły one testów różnych roślin, zabawy alchemikiem, czasem wzrostu, rodzajami pól, na których się sadzi etc., to faktycznie coś by to zmieniało, ale podawanie suchych faktów o stanie eventu? Polemizowałabym :p
    Aktualnie 9 gier zrobionych (zatrzymałam się przed bonusem), 29 krzyży czeka w młynie, a za 10 minut zbiór krokusa. Dla testu posiałam kolczocha zamiast wspięgi (rano z pól poleciało 2x 70 sztuk i 50 z kryształowych), bo agniecha$ całkiem niezły wynik osiągnęła, to może ograniczy to trochę chlapanie SN u mnie na Farmie.
    Zbieranie sygnetów na piechotę mi się znudziło, więc wyciągam ciężkie działa xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.