Opinie Klątwa Inutepa

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 4 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

O, nie! Inutep przeklął Kocianę Jonesa! Czy jego siostra, Baba Mruczka, da radę przełamać klątwę dzięki swoim czarodziejskim mocom? Dołącz do niej, aby wspólnie pokonać starożytne zło!

Czwartek, 05.10.2023, godz. 14:00

Środa, 11.10.2023, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. Matisiek200

Matisiek200 Zaawansowany

Chciałbym to pnącze wygląda dobrze, bo dużo jest skrzyneczek. Wiele piccolo do zdobycia. Czasu już tyle nie mam, ale moim celem jest chociaż do pnącza :inlove:.

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

A gdzie to pnącze?,w którym kroku? po prawej?czy po lewej?no nie widzę-.-

4. Matisiek200

Matisiek200 Zaawansowany

Pnącze jest po lewej stronie za rozegranie 40 minigier, a ozdoby potrzebne do pnącza za rośliny chyba do 50 kroku są wszystkie.

5. 22vader

22vader Naśladowca mistrzów

wow, aż 4 picollo ze same rozegranie gier? no to trzeba robić

6. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

plus za prawa strone gramy

7. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Bardzo podoba mi się pnącze (fajne skrzyneczki) i możliwość zdobycia aż 5 Piccolo, bez wahania robię, mam nadzieję, że zrobię wszystko, bo Piccolo z prawej strony może być ciężej zdobyć, ale będę walczyć :D
    Oby ogarnąć lewą stronę, to już będzie ładnie :)

8. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Czy roślinki będzie się dało kupić na targu jak dawniej?:music:

9. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Jest Piccolo :inlove::inlove: jest zabawa ;)Oczywiście robię :p

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Możliwość będzie:

ale przez kilka pierwszych dni raczej się nie pojawią, a przynajmniej tak bywało w poprzednich edycjach eventów z tą mechaniką. Zawsze dopiero pod koniec eventu pojawiały się na targu rośliny bo ci, którzy mieli nadwyżki czekali na wyższe ceny.

Ja event robię tak jak wszystkie, minigrę lubię ale denerwuje mnie to liczenie i przeliczanie roślin. No ale nagrody zacne to zrekompensują bo mam zamiar zrobić całość :)

11. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Tylko trzeba pamiętać, aby nie rozpoczynać za wcześnie mini gier, tylko dopiero po ukręceniu tych 60 kluczy. Trochę to potrwa.

12. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Na pewno da się kupić, tylko w cenie brylantów ;)

13. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

czyli jak dobrze rozumiem przez pierwsze dni należy siać długo rosnące rośliny pod wypadajki, a potem rozegrać gierki odpalić bonusy i siać nasionka z sakiewek? :eek:

14. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

Witam!
    Potrzeba dla 60 gier: 59 krzyży egipskich (1 otrzymamy ze startem ewentu): 944 skarabeuszy, 3481 sygnetów
    Rośliny z nasion (prawa strona):
    Kolczasty grzyb: 5955
    Dolinna róża: 5955
    czapetka: 5880
    Proszę mnie poprawić, jeśli gdzieś się pomyliłam.
    Jeśli ktoś nie pamięta, ja ten ewent robię tak:
    1) zbieram wypadajki i produkuję krzyże
    2) na spokojnie rozgrywam sobie pierwsze 9 gier
    3) robię zadania do uzyskania współczynnika wymiany nasion 1:1
    4) planuję sobie czas, aby gry od 10 do 60 rozegrać za jednym podejściem (jak najszybciej, ze względu na czas zdobywanych bonusów)
    5) po rozegraniu gier rozpakowuję sakiewki i liczę, ile muszę wysiać poszczególnych nasion, aby otrzymać wymaganą liczbę roślin, z uwzględnieniem zdobytych i innych bonusów (dyniowy farmer, koło fortuny, SNZ itd.); w obliczeniach uwzględniam możliwość wymiany nasion.
    Uwaga:
    Wprawdzie ostatni bonus +1 jest w 55 grze, ale ja zawsze te gry ciągnę do końca (60) - w krokach 56-59 jest 180 sakiewek

Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 8 października 2023
  15. ryzio

ryzio Weteran forum

wow jakie nagrody :D a event raczej z tych łatwych z tego co pamiętam. Zdecydowanie robię, tyle skrzynek pikolo i do tego bardzo fajne pnacze :inlove:

16. lidia1963

lidia1963 Stary wyjadacz

jak lepiej bedzie wydajnie ,czy jak posiejemy na magicznych z dopalaczami czy na zwykłych malutkich polach z dopalaczami,pamietam ze ktos juz to gdzieś pisał.prosze o odpowiedz

17. jacekf

jacekf Komandor forum

do roboty, do roboty , do roboty..........;):p oczywiscie ze bede robil ten event.... czas na prace w polu.....;):p

18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

He he i w ramach klątwy każdemu wyrośnie florenowiec :p xD

Mechanika raczej trudna ale do ogarnięcia
    uzbierać wylotki
    rozegrać gry migiem ( szkoda stracić dane nam bonusy + )
    przemyśleć wysiew

nie korzystam w wymiany

ciekawe jak będą wylotki lecieć
    oczywiście plan jest zdobyć.wydobyć czarodziejską moc ze skrzyneczek piccolo :pxDxD

19. incasent

incasent Ambasador forum

Fajne pnącze :) - takie Wielkie drzewo "niespodzianka" :D
    Naturalnie robię :) Przyda mi się przemeblowanie na farmie ;)
    -------
    Powodzenia! :)

20. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Nie wiem, co masz na myśli pisząc magiczne" pole. Jeżeli chodzi Ci o superpole, to zdecydowanie nie. Ja zawsze siałam na zwykłych, dużych polach podlanych supernawozem, zośką, wodą i zwykłym nawozem

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.