Opinie Klątwa Inutepa II

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Po odświeżeniu gra staruje od zera, z nowym zestawem.

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

eventu nie robię,po lewej stronie zrobione tylko darmowe 1szt i nawet nie posiane xDxD a prawa ...hmmm 40 zrobione bo ....

trudno nie skorzystać 8)8)

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Okej, dzięki za info:)

PS. Ewa, farciara z CiebiexD:cry:xD

4. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

u mnie właściwie koniec wysiewam rośliny życzę wam szybkiego skończenia i dobrego zarobku na targu

5. Good^Year

Good^Year Aktywny autor

Jak mam zrobić misje weekendowe skoro nie zrobiłem jeszcze tego eventu a oba są na pełni księżyca?

6. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Teraz nie ma misji weekendowych, będą w następny weekend:

Z poradnika:
    • Misja I: od 04.10.2024 godz. 10:00 do 06.10.2024 godz. 22:00;
    • Misja II: od 18.10.2024 godz. 10:00 do 20.10.2024 godz. 22:00;
    • Misja III: od 25.10.2024 godz. 10:00 do 27.10.2024 godz. 22:00;

7. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Strasznie szybko targ się zapełnił eventówką, w porównaniu do poprzednich edycji.
    Tym samym cena szybuje w dół.
    Trochę mnie to zaskoczyło.

8. Pryku

Pryku Baron forum

Targ jak piszesz swoja droga... ale przynajmniej u mnie sa lagi niemilosierne... ;x

9. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

To prawda, w poprzednich edycjach w początkowych dniach to trzeba było wręcz polować, żeby te rośliny trafić, a tym razem już od wczoraj na moim targu są. Na razie znikają szybko, ale pojawia się coraz więcej ofert. Pewnie dlatego, że zmniejszyli wymagania eventowe niemal o połowę i przez to o wiele łatwiej można skończyć prawą stronę. Jeżeli ktoś chce zarobić to musi się naprawdę pośpieszyć, bo ceny niedługo zaczną mocno spadać. :sleepy:

10. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Na moim targu (30) jest w tej chwili 14 stron ofert grzyba rozstrzał cenowy od 110 do 219 tysięcy za sztukę. Róża 5 ofert od 171 do 192,6 tysięcy. Czapetki nie zdążyłam zobaczyć, bo znikła, ta pojawia się i niemal od razu znika

11. kaska860

kaska860 Cesarz forum

U mnie ofert kolejno: 115/78/129
    Ceny od 20tys. SG

To chyba pierwszego dnia(kiedy pisałam, że dziwi mnie, że po kilku godzinach cena taka wysoka) było drożej xD

12. -stamps-

-stamps- Czeladnik forum

Po ile sakiewek jest po 60 grze ??? mam już 72 !!!

13. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Chcę zdobyć pnącze, prawa strona mniej mnie interesuje.
    Na targ nie wchodzę.

14. krasnoludek10

Niestety po prawej stronie są itemy do pnącza:cry: Sam chciałem jej nie robić.

15. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Zgadza się, niestety trzeba zrobić min 50 zadań z prawej strony -.-

16. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie wierzyłam, że to możliwe, udało się. Nie kupiłam żadnego koszyka, ale SN i innych dopalaczy poszło bez liku. Nie wiem czemu się tak spieszyłam, bo przecież jest jeszcze sporo czasu, może dlatego, że zmęczyło mnie już to ślęczenie i pilnowanie zbiorów. Odwiedziłam jednak trzy razy targ, no i tutaj poleciało sporo SG. Na moim targu Czapetka - 80000; Róża - 78000; Kolczasty grzyb - 75000; jakaś masakra:sleepy: Gram dalej może coś odzyskam. Ilości na targu 90/70/94. Życzę powodzenia.

17. krasnoludek10

Ja też sporo SG stradzę, ale w poszukiwaniu SP do drugiego eventu i ciekawe czy cokolwiek z tego odzyskam-.-

18. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

pnącze odpalone :) lewa/prawa 45/75 z 3 pikolaków bajkowe,robale i chomicza:)

19. dorro007

dorro007 Weteran forum

Właśnie skończyłam. Resztki roślinek jutro sprzedam, picolaki dojrzewają, cudów się nie spodziewam, choć są one mile widziane. Dobrze, że jest czas, żeby trochę pouzupełniać stodółki, bo pustki wszędzie.
    Powodzenia walczącym :)
    EDIT: Dobrze się nie spodziewać cudów ;) dwa dyniowe, inwazja robali, bajkowe źródło, tańczący z liśćmi, kwieciste i kosiarz. I pytanie: co oprócz pd daje tańczący??? Dyniowe bardzo mnie uradowały :)

Ostatnie edytowanie: 13 października 2024
  20. grania.

grania. Komisarz forum

Skończone wczoraj, ciężki miałam dzień, bo trochę bonusów wypadło z koła i postanowiłam jeszcze uruchomić opryskiwacze na koniec w celu dorobienia zwierza. Dzięki bonusom roślinek duży nadmiar. Opycham właśnie na targu. U mnie na targu 22 ceny raczej niskie w porównaniu do innych, ale przy sporych ilościach i tak trochę się zarobi. Ofert po kilkanaście stron czapetka po 27 tys, grzyb po 15 a róża po 21 tys. 8 pikolaków dojrzewa na polu - zobaczymy co wyjdzie.