kinopunkty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika daruciaa, 31 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. daruciaa

daruciaa Forum Pro

Obejrzałam filmik w kinie( no ok "odsłuchałam", bo trwał ok 30min...) tak jak zwykle kliknęłam 'x' i nie dostałam żadnych punktów... Przelogowałam się i dalej nic..

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

daruciaa, jak mówi poradnik Kino:
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. katarzynazewsi

katarzynazewsi Czeladnik forum

dziś przeczytałam w kinie wiadomość : ta oferta już nigdy nie będzie dostępna :( to znaczy że kino zamknięte będzie ???

4. daruciaa

daruciaa Forum Pro

przepraszam nie widziałam Twojej odpowiedzi wczoraj.. Temat można zamknąć, bo rano gdy się zalogowałam na farmę dostałam 15xkinopunkty.. :)
    Nie mam więcej pytań, dziękuję za odpowiedź. Można zamknąć

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

katarzynazewsi, taka informacja pojawia się przy reklamach, które już nie będą dostępne, kino nadal działa.

grazyna19547070, zastosuj się proszę do tego poradnika : >>> Gdy gra nie działa.
    Twój post tutaj usuwam i na przyszłość otwieraj proszę nowy temat jeśli masz inne pytanie od omawianego w otwartym temacie.

A skoro Autorka tematu nie ma już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.