kinopunkty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jk5024, 11 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jk5024

jk5024 Forumowy żółtodziób

po wypelnieniu ankiety jest napisane ze otrzymam 30 kinopunktow i nie otrzymalam i moja siostra tez czy je otrzymamy ? i kiedy?

2. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

I to jest pytanie... Z tego co ogólnie wiadomo, nikt chyba nie otrzymał tych 30 kinopunktów. Ja też nie choć już 3 razy wypełniłam ankietę

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

O jakiej ankiecie piszecie?

Ja ostatnio wypełniałam ankietę jak byłam w kinie i dopisano mi 30 kinopunktów. Ale nie wiem na jaki temat była Wasza ankieta.

Ostatnie edytowanie: 12 października 2014
  4. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

No proszę, czyli niektóre osoby jednak otrzymały te 30 kinopunktów! To czemu nie wszyscy, którzy wypełnili ankietę tylko tak wybiórczo?! MOże Modzi by dopytali wreszcie jak to z tym jest., bo otrzymacie pewniej wyjaśnienie co do naprawy tej sytuacji

5. W tym wątku już zadałaś to pytanie, zostałaś w nim skierowana do Pomocy Technicznej i otrzymałaś odpowiedz.;)

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/ankieta-i-punkty.12004/#post-134021

Zgłoszenie z zapytaniem w sprawie dopisywania kinopunktów zostało wysłane i czekamy na odpowiedz :)

6. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Ja wypełniłam ankietę przedwczoraj chyba i dostałam kinopunkty. Filmów w ogóle u mnie nie ma tylko ta ankieta, wypełniałam drugi raz. Poprzednio również dostałam kinopunkty, zaraz na początku jak było OO o ankiecie.

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? :)

8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Odpowiedzi udzielone, kłódeczkę zakładam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.