KINOOOO

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stefanowicz, 16 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stefanowicz

stefanowicz Forumowy żółtodziób

Diabli mnie biora z kinem.!!!!!!! Od paru dni ogladam w kinie dwoje dzieciakow i nie dostaje zadnego pkino-punktu!!!Kto tu gra w kulki i oszukuje.To samo ze zlomem,jestem na poziomie 92 Iod poczatku Ewentu nie dostalem ani jednego kawalka zlomu!To samo z platnosciami.Chcialem zaplacic przez Pay-Pal to mi ciagle wyswietlalo ze wystapil blad.
    Robcie tak dalej a wyjde z gry !!!!!!!!

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nie za każdy obejrzany film w kinie otrzymujemy kinopunkty, zapoznaj się proszę z poradnikiem: Kino :)

Złom wypada losowo, dla pocieszenia dodam, że na 97 poziomie także nie dostałem żadnego kawałka. :) Jeśli masz jakieś floreny, możesz spróbować skorzystać z MINI EVENT: Wyprzedaż skrzynek z narzędziami :)

Jaki błąd, jaki komunikat Ci się pokazał? :)

Staraj się proszę na przyszłość zakładać wątek z jednym problemem. ;)

3. Pomimo wczorajszej obecności na forum autor więcej pytań nie zadał więc kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.