KINO

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AdIm, 23 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AdIm

AdIm Okazjonalny autor

witam mam pytanie odnośnie kina. Czym uzależnione jest otrzymanie po obejrzeniu filmiku kinopunktów? Zawsze dostawałem 15 a ostatnio jest ich znacznie mniej tz raz 5 teraz 3

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

AdIm, zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:
    • Filmy należy obejrzeć do końca.
    • Za obejrzenie pierwszych czterech filmów do naszego konta zostanie dodane 15 sztuk kinopunktów za dany film. Za piąty film otrzymamy 5 kinopunktów, za szósty film trzy kinopunkty. Następnie od siódmego do dwunastego filmu po 2 kinopunkty. Od trzynastego filmu w górę dostaniemy po 1 kinopunkcie.
    • Kino działa podobnie jak Cash for Action. Oznacza to, że za dopisywanie nagród odpowiada Sponsor, a ekipa Farmeramy może jedynie przekazywać sugestie dotyczące jego sprawnego funkcjonowania.

• Czasem za obejrzany film mimo obejrzenia go w całości kinopunkty nie zostaną przyznane. W takiej sytuacji film jest traktowany jak byśmy go nie oglądali.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. AdIm

AdIm Okazjonalny autor

Dziekuje za wyjaśnienia Mam tylko jeszcze jedno pytanie czy cała ta formuła dotyczy oglądania filmów jednego dnia

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

AdIm w poradniku, który wyżej podała TL_Mouse, napisane jest też:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. AdIm

AdIm Okazjonalny autor

Nie dziekuje

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.