kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zgraja_z_widlami, 13 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zgraja_z_widlami

zgraja_z_widlami Czeladnik forum

a to kino w ogole działa? zawsze nie ma filmikow :music:

2. czarne313

czarne313 Okazjonalny autor

Ja juz nie widziałam kilka miesięcy straszy tylko w kinie

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kino to zewnętrzna opcja w grze i ilość dostępnych filmików reklamowych uzależniona jest od sponsora. Zapoznaj się proszę z poradnikiem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zawsze ten brak sponsorów.
    W innych krajach filmy są, u nas brak.
    Jakoś nie pasuje mi ten brak sponsorów.
    Polska jest jednym z większych rynków zbytu i nie wierzę, żeby firmy walnęły focha na Nasz kraj.

W związku z tym pytanie:

Kto jest odpowiedzialny za pozyskiwanie sponsorów dla polskiego kina i kto jest osobą przełożoną tejże.
    Nie chodzi mi o dane personalne, bo zaraz padnie info o tajności takich danych.
    Chodzi mi o funkcje rzeczonych osób.

bazyl2211, skaliwa oraz zagma lubią to.
  5. SMOD_Atena

hlnrys zapraszam do zapoznania się z wypowiedzią ICM_DoriSani na ten temat: >>klik<<.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

6. hlnrys

W tym poście nie ma odpowiedzi na postawione pytania. Dalej czekam.

PS

Jest to stanowisko polskiej ekipy, czy kalka rozesłana do wszystkich ?

skaliwa lubi to.
  7. SMOD_Atena

hlnrys w podanym wyżej Ogłoszeniu napisane jest między innymi:

8. hlnrys

My...Wy... Zespół Farmeramy.
    Wszyscy ?
    Cały Zespół Farmeramy stara się o sponsorów ?
    Zespół to polska ekipa, czy wszyscy biorący udział w projekcie ?

Na pewno jest za to odpowiedzialna konkretna osoba i chciałbym wiedzieć kto to jest (pełniona funkcja), oraz poznać funkcję osoby przełożonej.

No, to chyba mam prawo wiedzieć. Chociażby w celu złożenia skargi na jakość wykonywanej pracy, a w związku z tym z pogorszeniem jakości dostępnej usługi.

skaliwa lubi to.
  9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

hlnrys, nie posiadamy informacji kto zajmuje się pozyskiwaniem sponsorów, a na chwile obecną stanowisko opisane w tym poście, jest cały czas aktualne.
    Jeśli pisząc "zespół" masz na myśli ekipę FA, to nie jesteśmy za to odpowiedzialni, wykracza to poza obowiązki członków ekipy, tym zajmują się odpowiednie osoby w Centrali firmy.
    Jeśli zdecydujesz się na kontakt z pomocą techniczną proponuje kierować korespondencję do ICM, bo ja nie jestem w stanie podać imiennie osoby/ób w których stronę możesz takie uwagi, czy skargę kierować.
    Na forum jest watek, w którym w temacie kina, filmów, bądź ich braku możesz porozmawiać, więcej informacji nie uzyskasz, gdyż ich nie posiadamy, więc watek zamykam.

SMOD_Atena lubi to.
  10. DoriSani

DoriSani Community Team Team Farmerama PL

Witam,

zgodnie z zasadami panującymi na forum wszelkie sugestie oraz nieprawidłowości opisywane przez graczy zgłaszane są przez zespół moderatorów zgodnie z obowiązującymi procedurami do odpowiednich osób/zespół w firmie.
    Szczegółowe informacje o funkcjonowaniu firmy nie są przekazywane graczom. Nie ma również możliwości podania danych osobowych pracowników firmy, na forum czy w ticketach, niezależnie od problemu czy intencji zgłoszenia. Problemy z kinem występują w wielu krajach i jest to problem znany. Zapewniam jednak, iż osoby za to odpowiedzialne dokonują wszelkich starań by im zapobiec, bądź zapewnić odpowiednią ilość filmów w kinie.

Z racji, iż udzieliliśmy już wyczerpującej informacji na opisany problem, temat uznaję za zamknięty.

Powodzenia w dalszej grze!

DoriSani

signature dorisani.png

SMOD_Atena lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.