kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 30 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

oglądam filmy i są dość długie z kolei trzeci raz i nie dopisuje kinpunktów ,
    zaznaczam że po każdym obejrzeniu odświeżam stronę i nic
    Czy ktoś ma podobnie?

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

,,a zaznaczasz w prawym dolnym rogu,,continue??ja zaznaczam jak tylko przycisk zazieleni się,,punkty dopisuje,,

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

po 45 sekundach mozna nacisnąć continue, zamknac okno, jak jest napis z podziekowaniem za obejrzenie i dopisują sie punkty

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

maria5510 dodam, że nawet jeśli obejrzymy filmiki do końca to nie zawsze kinopunkty są dopisywane.
    Akurat za te filmiki z tirami w Norwegii punkty są, ale tak jak już zostało to napisane trzeba kliknąć przycisk continue czyli kontynuuj.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

aleksandra lubi to.
  5. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

no własnie te oglądałam zaraz zobaczę czy tak działa jak piszecie ,o ile będzie film
    czyli tak , 3 obejrzane filmy i jw jednym dopisano a w dwóch nie

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2016
  6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Przed chwilą obejrzałam filmik z tirem i dopisało mi KP

7. SMOD_Atena

chrumcia91 dziękuję za informację.

maria5510 czy u Ciebie już wszystko w porządku czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.