Kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika franio1950, 15 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

manteo2 jeśli występuje jakiś problem to nie da się rozwiązać go na pstryknięcie palcami, w zależności od jego wagi, naprawa trwa krócej lub dłużej i po zgłoszeniu trzeba niestety czekać.

yvonnege_ nie napiszesz zgłoszenia, to Twoje konto nie będzie sprawdzone i Twój problem nie zostanie przekazany dostawcy filmików.

Prospergnojaż u mnie też wczoraj pojawił się w kinie opisywany problem, napisałam więc zgłoszenie do PT i czekam cierpliwie.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

2. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

u mnie tak samo się otwiera i nie wiadomo co z tym zrobić bo właściwie nie da się nic zrobić

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ja też napisałam do PT, otrzymałam odp. Trwa sprawdzanie co się dzieje i trzeba poczekać, trwa weryfikacja zgłoszenia.

4. tessao

tessao Cesarz forum

Napisałam do PT i nie mam żadnej odpowiedzi.

Alicjanastka lubi to.
  5. aresik853

aresik853 Okazjonalny autor

U mnie wygląda identycznie jak pokazała Alicjanastka.

Alicjanastka lubi to.
  6. SMOD_Atena

dotas, fankaromka, w tym wątku poruszony jest problem z wyświetlaniem, nie z brakiem filmów. Wasze posty, które w niczym nie były pomocne usuwam i do zamieszczenia opinii na temat kina zapraszam tutaj: >>>klik<<<.

Przypominam również, że Kino to opcja zewnętrzna w grze i Ekipa PT może jedynie zbierać, weryfikować i przekazywać zgłoszenia Graczy do dostawcy filmiku, nie mamy zatem żadnego wpływu na rozwiązanie problemu. W związku z tym bardzo proszę o cierpliwość, pisanie " ja też tak mam, u mnie to samo" nie przyspieszy w żaden sposób wyeliminowania problemu.

7. Renatkax1

Renatkax1 Młodszy ekspert

prosze o pomoc. kino na mojej farmie nie chce sie otworzyć, niby pokazuje komunikat prosze czekac i roni sie pusty ekran i nic

8. SMOD_Atena

Renatkax1 jeśli jest napis "Proszę czekać, w tej chwili nie mamy dla Ciebie żadnego video,..." to znaczy, że obecnie nie ma żadnych filmików. Jeśli pojawia się biała, pusta plansza to sprawdź czy nie masz w przeglądarce aktywnego dodatku typu Adblock, który blokuje reklamy, jeśli jest aktywny to wyłącz go dla strony gry. Sprawdź również wtyczkę AFP, być może wymaga aktualizacji lub reinstalacji, tutaj znajdziesz wskazówki odnośnie tych czynności: >>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<.

Jeśli wszystko sprawdziłaś, zastosowałaś się do wskazówek i problem nie ustępuje to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

[Czereśniak], maryla1944, bardzo proszę o dokładne prześledzenie tematu, posty typu: "ja mam tak samo" nie wnoszą niczego nowego do tematu, zatem je usuwam.

10. PPP363

PPP363 Czeladnik forum

U mnie też nie działa kino, zamiast grafiki są napisy. Problem jest masowy i czyszczenie ciasteczek tu nic nie da.

Alicjanastka lubi to.
  11. SMOD_Atena

nemo75 Twój nic nowego nie wnoszący do tematu post usunęłam.

PPP363 jeśli czyszczenie ciasteczek i żadne inne czynności nic nie dają to jak już było tutaj kilkakrotnie napisane- zapraszamy ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej.

12. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Przed chwilą udało mi się obejrzeć film. Sprawdźcie u siebie, pewnie już naprawili. Tylko jeden raz, ale punkty dopisało, teraz mam napis, że brak wideo.

13. SMOD_Atena

yvonnege_ dziękuję za informację, u mnie również pojawił się właśnie jeden prawidłowo wyświetlany filmik, widać warto czasami napisać zgłoszenie do PT. Miejmy nadzieję, że problemy zostały już usunięte i się nie powtórzą.

Czy są jeszcze jakieś pytania w temacie?

14. SMOD_Atena

Dalszych pytań w temacie nie ma więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.