kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 23 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Dzień dobry.[​IMG]

nie chciałem podawać swojego IP, kraju,identyfikatora? (hasło?) imienia, nazwiska i pseudonimu więc zaznaczyłem czerwone kropki, nacisnąłem submit i mam zablokowane kino !
    Obejrzyj cały filmik, a następnie kliknij przycisk "Odbierz nagrodę" albo, jeżeli nie ma takiego przycisku, (X) w prawym górnym rogu.
    Co mam z tym zrobić?
    jednocześnie przestrzegam innych graczy przed takim efektem i całkowitą blokadą kina !!!

kachaiwan lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ta informacja: " Obejrzyj cały filmik, a następnie kliknij przycisk "Odbierz nagrodę" albo, jeżeli nie ma takiego przycisku, (X) w prawym górnym rogu." znajduje się w kinie cały czas.

A jeśli chodzi o pojawienie się informacji o zabezpieczeniu danych, to taki temat już był poruszony tutaj: >>>klik<<<.

Ja jak już tam napisałam, zatwierdziłam tę informację oraz potwierdziłam, że jestem pełnoletnia zaznaczając zielone znaczki. Nie musiałam podawać żadnych danych! To odnosi się tylko do sytuacji kiedy chciałbyś skontaktować się z dostawcą filmików telefonicznie lub poprzez e-mail.

Czytałeś dokładnie tę informację?

Alicjanastka lubi to.
  3. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

czytałem i gdyby było OO w tej sprawie przed pojawieniem się tej informacji w kinie nie było by teraz tego problemu

"Teraz i u mnie ma żadnego filmiku, ale raz był z taką właśnie informacją. Szczerze mówiąc nie czytałam całości, ufam witrynie BP ale tak jak napisałam bez problemu zaznaczyłam zielone "ptaszki" i zatwierdziłam.

Jeśli otrzymamy na ten temat jakieś info to przekażemy."

"U mnie wyświetla się ten komunikat, ale boję się klikać i potwierdzać, nie wiem co to do końca jest, nie chciałabym, aby moje dane osobowe krążyły po świecie i były do czegoś wykorzystywane."

nie czytałem tych postów wcześniej a problem i zaskoczenie u innych graczy też istniał, proszę więc o zamieszczenie w OO oficjalnej wiadomości o możliwości całkowitego zablokowania kina !!! i pomocy w rozwiązaniu istniejącego u mnie problemu.

kachaiwan lubi to.
  4. SMOD_Atena

Tak jak napisałam w tamtym temacie:

Nie otrzymaliśmy jeszcze w tej sprawie żadnych informacji, sami nie możemy wymyślać OO. Jak dostaniemy odpowiedź to i Gracze ją otrzymają.

5. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ja zaznaczyłam zielone wczoraj i były filmiki, ale dzisiaj wyskakuje taki czarny prostokąt jak niedawno, coś wtedy się działo z kinem i czekaliśmy na naprawę.

6. lipka22

lipka22 Czeladnik forum

Ja tę reklamę zamykam nie zaznaczając niczego, to w odwecie nie mam filmów, czyli jest to jakieś zmuszanie do kliknięcia w zielone i wymuszenie zgody na inwigilację i wyłudzanie danych, bo jak nie to nie będzie filmów i florenów. To coś jak z plikami cookie, nie zgodzisz się na nie to guzik obejrzysz, tyle że tu o nasze dane chodzi. Jakim prawem je wyłudzają?

janekkostuchna lubi to.
  7. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ale tu nie musisz podawać żadnych danych.

8. lipka22

lipka22 Czeladnik forum

"Antenka18, post: 1166518, member: 2674"]Ale tu nie musisz podawać żadnych danych.

Nie muszę podawać, oni sobie sami wezmą z mojego kompa, skąd wiesz co się potem dzieje jak już wyrazisz zgodę?

kachaiwan i janekkostuchna lubią to.
  9. Antenka18

Nie wiem niby, ale piszą że nie wykorzystują do niczego innego niż do tych owych filmików. A jakby tak na to patrzeć to w różnych miejscach podajesz swoje dane osobowe bo musisz i też nie wiesz co się potem z nimi dzieje ani gdzie trafiają.

Ale to każdego wybór. Możesz kliknąć i będziesz mieć filmy a możesz nie klikać i filmów nie mieć.

10. SMOD_Atena

11. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Coś się dzieje z tym kinem, poprzednio klikałam na zielone haczyki tak jak teraz i kino działało. Teraz nic się nie daje zaznaczyć tylko odznacza mi się znak zblokowania na słówku submit pod ankietą. czyszczenie ciach ani żadne odświeżania i nowe logowania nic nie dają :(

12. Antenka18

Ja nie wiem, bo mi dzisiaj żaden filmik jeszcze się nie pokazał. Ale wczoraj miałam 2 i nie było problemów :)