Kino

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anhedrea, 22 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

O co tu chodzi?

Tym bardziej ze nie da się potwierdzić i Submit nie działa

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wydaje mi się, że to jakieś zabezpieczenie dostawcy filmiku, spróbuję dopytać.

Miałam raz coś takiego, bez problemu zaznaczyłam 2 razy zielony znaczek i Submit ( zatwierdź).

3. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Nie dasz rady kliknąć na ten zielony znaczek? Ja też to miałam i normalnie bez problemu mogłam zatwierdzic. Korzystam z Chrome.

4. Anhedrea

No a u mnie po zaznaczeniu tych zielonych jest zakaz na submit.
    A mam sporo więcej niż 18 lat :D

Edit: spróbuję na Chrome

toDzasta lubi to.
  5. SMOD_Atena

toDzasta dziękuję za pomoc.

Anhedrea może spróbuj na Chrome, ja też obecnie korzystam z tej przeglądarki.

6. Anhedrea

Na Chrome nie ma nic 8)

Czyli ani tej wiadomości ani filmiku

7. SMOD_Atena

Teraz i u mnie ma żadnego filmiku, ale raz był z taką właśnie informacją. Szczerze mówiąc nie czytałam całości, ufam witrynie BP ale tak jak napisałam bez problemu zaznaczyłam zielone "ptaszki" i zatwierdziłam.

Jeśli otrzymamy na ten temat jakieś info to przekażemy.

toDzasta, AngelGina oraz Anhedrea lubią to.
  8. AngelGina

AngelGina Generał forum

U mnie wyświetla się ten komunikat, ale boję się klikać i potwierdzać, nie wiem co to do końca jest, nie chciałabym, aby moje dane osobowe krążyły po świecie i były do czegoś wykorzystywane.

9. Anhedrea

Na Firefox udało się zaznaczyć i kliknąć submit i nic nie dostałam :(

10. SMOD_Atena

AngelGina na tym screenie wklejonym przez Anhedreę możemy przeczytać, że jest to informacja o zabezpieczeniu danych, które zbierane są tylko na potrzeby dostawcy filmików i nie będą ujawniane osobom trzecim a wykorzystywane tylko u tego dostawcy. Ja potwierdziłam raz i teraz miałam filmiki, a informacja już się nie pojawiła.

Anhedrea po kliknięciu Submit należy jeszcze obejrzeć filmik, ja miałam zaznaczanie aut.

Zapytanie zostało wysłane, ale nie spodziewałabym się odpowiedzi szybciej niż w przyszłym tygodniu (mamy weekend).

11. Anhedrea

Tak, teraz były autka do zaznaczenia :D

Można zamknąć.

12. SMOD_Atena

Super, a skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.